Sporla ilgilenen bir bireyim testo seviyemi ölçtürmek istedim doktor sonuçlara normal desede anlayan birileri vardır diye düşünerek sormak istedim

Sporla ilgilenen bir bireyim testo seviyemi ölçtürmek istedim doktor sonuçlara normal desede anlayan birileri vardır diye düşünerek sormak istedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
olması gereken aralıkta gibi görünüyor dr değilim ama
Sen Adana'ya gel fazla uzatma dkskkdjd
kdsfdfd bu sitede butun yollar sana mı cıkıyor 17lik cıtırımmm
Daha bir gün olmadan felaket uyum yakaladık belliydi böyle olacağı aşkım dkkskdj
ikimizinde iyiliği için birbirimizden uzak durmakta çok fayda var. Ateşle barut misaliyiz aq dlskdkjd
askim kardiyom <3 uzak duruyorum senden zaten isim gucum var optum bbbbbbbbb
bb askim 🍑😋
selam. instada bi video gordum, sana ozelden yazmak istemedigim icin burdan yaziyim dedim umarim soruyla bagini koparmamissindir ve hesabin aktiftir. suanki erkeklerin cogunlugunun testesteron araligi 250-300 civariymis, atalarimizinki 1200-1300 falanmis, videoda su anki erkeklerin dusuklugunden bahsediyodu. sen aklima geldin. bb kardio
esasen benim testesteron seviyemde ne kadar normal aralıkta görünse dahi bir tık az gibi. 650-800 aralığında olsam gelişimim çok daha hızlı olurdu bununda etkisi var zaten. benimki tamamen günümüz ölçütlerine göre normal seviyede ama eski zamanlara göre harbiden çöp değerler diyebilirim. misal siyahilerin testesteron seviyesi gerçekten yüksek olduğundan dolayı penis boylarıda aynı şekilde 20 cm+ seyrediyor genelde en kötü 18-19 falandır dkskkdkd
testesteron gerçekten bir erkeği erkek yapan unsurlardan birisi lakin fazlasıda kellik ve aşırı kıllanma yapıyor. ben doğal yollarla arttırmak için bacak günlerimin sayısını arttırdım. şekeri son iki haftadır tamamen kestim. kardiyolarım berbat durumda aslında sen burada olsan sabaha kadar eğlenceli bir kardiyo dönerdi neysem dkskkdjd
he, bence ben senin aklından hiç çıkmıyorum nedense fkskkdd
sen beni daha önceden, bir yerlerden tanımadığına eminmisin?
yine ayni muhabbetlere donuyorsun 17lik. daha once de demistim her kiza beni onceden tanıyosun sen susun busun diyosan sıkıntı buyuk. neyse, ne yazik ki testesteronla ilgili hicbir bilgim yok. gerekli yorumlari bilimsel ve objektif olcutlere gore yapmistim 😛 aklimdan cikiyosun, cunku bende hic akil birakmadin 😘 konusalim diye yazmadim bu yorumu da, bilgi vermek icin 10 dk boyunca bu soruyu aradim sadece. bacak calismana sevindim. bb
Dr. doğru demiş, normal aralıkta. Referans aralığına bakarak sen de anlayabilirsin bunu.
normal aralıkta olabilir ama dahada yüksek olması daha iyi olmazmı sizce gelişimim için
Bence yeterli. Çok yüksek olması da sıkıntı.
Sırtta bile kıllanmalar çıkıyormuş fazlası olunca. Ama yinede ben herşeyin fazlasını istediğim için bununda fazla olmasını beklemiştim şaşırttı.
normal olmak bana göre degil 😂
Kurt adam gibi gezmekten iyidir boş ver, kel kafa, olur olmadık yerde aşırı kıl tüy, boş ver
kesinlikle haklısın. ama bu hormonunda kas gelişimi açısından çok hızlı sonuç verdiği bariz ortada dkskkd
Neyse ya normal aralıktaysa endişe edeceğim bir durumda yok demektir. Uzun süredir spor yapıyordum baktım gelişimim biraz yavaş oluyor bir ihtimal düşük olmasından şüphelendim ama sorun başka şeylerde demek ki dkskdkjd
teşekkür ederim yanıtların için.
Rica ederimmmmm
Normal değerler aralığında.