Spor Bu tip dikdörtgen vücut şekli mi yoksa kum saati sayılır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor 160cm, 52kg Güncellemeler+1 yıl bunu bi şikayet edinde silinsin , süper soru seçilmiş, neresi süper ank Güncellemeler+1 yıl bu bir çalıntı foto sistem neden silmiyor... Bu tip dikdörtgen vücut şekli mi yoksa kum saati sayılır mı? Cevapla Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yinede ⌛ kum Saati Baya iyisin Ama Belin Belki Biraz Kalın Geniş Olabilir Ama Hiç Sorun Yok Azcıkta Göbek Var Önemsiz ğörünüş 10 numara 5 yıldız 😍🥰🌼 1 0 Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl abla onu bunu bilmem ama memintolar burdayim ben burdayimm diye bagiriyor resmeeenn.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Atletik duruyorsunuz hocam sadece belinizde biraz fazla var. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl aynen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Spor hocası değilim ama 8 senedir crossfit yapıyorum belki yardımcı olabilirim diye düşündüm :D Ama sonradan sapık gibi nitelendirileceğim ihtimali falanda var bilemedim şu an :D Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Fizik olarak sıkıntın yok sadece sporla sertlestirceksin vücudunu onuda yaparsın sanırım 0 0 Yorumla
kirve2344 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl kum saati değil de ama ona yakın spor yapıyor musun? 0 0 Yorumla
MafyaPrenses-_- Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Vücut harika👌🏻 kum saati galiba. 3 8 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl ya da kum saatine yakın bir vücut sanırım. Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Senin de kum saati Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl @Diyarbakıırlı_21 Hayır bence ya Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Azcık belin kalın 🤷🏻♂️ Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl @Diyarbakıırlı_21 evet, spor yapmayı düşünüyorum 🙂 hatta yarın başlıyım 😎 Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Sen Bilirsin Boyle de olur sen nasıl istersen 😇 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl @Diyarbakıırlı_21 Sağol :)) Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Rica ederim 🌸 Bide geri dönüş yapsan ya 🤭 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl memeler de 95 😀 1 5 Yorumla Soran +1 yıl 88 be abla merakettimmişte +1 yıl 88 diye beden mi var kız 🙄 Soran +1 yıl ha, aynen 90 o zaman ,, direk ölçtüğümde 88 merakettimmişte +1 yıl sen bedenini ölçmüşsün meme olarak ölçüdür doğrusu Soran +1 yıl olabilir valla bilmiyorum
TuranTrk Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Daha kötü bir foto yok mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bunu da zar zor videodan ekran görüntüsü aldım Yorumla TuranTrk +1 yıl Niyeki foto sana ait değil mi Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Dikdörtgen değil ki vücut şeklin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ne o zaman göğüs kalça eşit 88-90 Yorumla elation +1 yıl Kalça da üst bölge gibiyse, bel o ölçülere göre ince. Dolayısıyla kum saati oluyor. Kıvrımlar belirgin çünkü Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Bel bi tık incelirse tam kum saati 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hesaplamalarda 3 cm diyor Yorumla alcohólico +1 yıl Yani cok numaralardan falan anlamam 3cm incelmeye meye dönüşür gözümde canlanmaz ama etkisi olur mutlaka Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Bel daha ince olmamalı bence. İdealsin 0 0 Yorumla
Nivolumab Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Her neyse de kötü değil. Takılma bence :) 0 0 Yorumla
Coolguy86 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Belin ince değil ki senin, kilonda var, dikdörtgen 0 0 Yorumla
NicolaTESLAAA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kum saatine daha yakın çekici bir vücut bence 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Spor konusunda 353 cevap paylaştı. göbekli çıkmışsın knka sanki :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl var zaten normal Yorumla Memoo00007 +1 yıl 45 filan olsan tam kum saati :D Yorumla Soran +1 yıl 45 çok zayıf be abi, bence açıdan kaynaklı ama dikdörtgenim. Yorumla Memoo00007 +1 yıl Çok yakın olmuş foto belki ondan da olabilir eğer dediğin gibi ise kum saati çıkar senden Yorumla
buseferoldu Takip Et Xper 5 Yaş: 126 +1 yıl Biraz daha kalçan olsa iyisin aslında 0 9 Yorumla Soran +1 yıl kalça ölçüm 91 cm Yorumla buseferoldu +1 yıl Toplam ölçüler nasıl Yorumla Soran +1 yıl 88-68-91 Yorumla buseferoldu +1 yıl Sanki sallıyon gibi o yazdığın ölçüler olsa mükemmel görünürsün Yorumla Soran +1 yıl 88-70-91 olsun hadi Yorumla buseferoldu +1 yıl Fark etmiyor ki fotoda düm düz duruyorsun Yorumla buseferoldu +1 yıl Yanlış foto seçimi yapmışsın Yorumla Soran +1 yıl videodan ekran görüntüsü aldım, olabilir. Yorumla buseferoldu +1 yıl Hm sen değilsin yani Yorumla
Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 102% +1 yıl Şişmansın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 52 kilo şişman değilim, gerçi bu bi sene önceki foto max 55 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Şişman duruyor Yorumla
Chihuahuan Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Dümdüz vücut 0 2 Yorumla Soran +1 yıl dikdörgen o zaman Yorumla Chihuahuan +1 yıl Sanırım ama kalas gibi durmuyor en azından gögsünün büyük olması belinin kalınlıgını kapatıyo Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 636 cevap paylaştı. bu iyi 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 401 cevap paylaştı. Yok sayılmaz 0 0 Yorumla
Somegirlsekting Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Kim bu 0 1 Yorumla Somegirlsekting +1 yıl Sen değil misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Yinede ⌛ kum Saati Baya iyisin Ama Belin Belki Biraz Kalın Geniş Olabilir Ama Hiç Sorun Yok Azcıkta Göbek Var Önemsiz ğörünüş 10 numara 5 yıldız 😍🥰🌼
abla onu bunu bilmem ama memintolar burdayim ben burdayimm diye bagiriyor resmeeenn..
Atletik duruyorsunuz hocam sadece belinizde biraz fazla var.
aynen
Spor hocası değilim ama 8 senedir crossfit yapıyorum belki yardımcı olabilirim diye düşündüm :D Ama sonradan sapık gibi nitelendirileceğim ihtimali falanda var bilemedim şu an :D
Fizik olarak sıkıntın yok sadece sporla sertlestirceksin vücudunu onuda yaparsın sanırım
kum saati değil de ama ona yakın spor yapıyor musun?
Vücut harika👌🏻 kum saati galiba.
ya da kum saatine yakın bir vücut sanırım.
Senin de kum saati
@Diyarbakıırlı_21 Hayır bence ya
Azcık belin kalın 🤷🏻♂️
@Diyarbakıırlı_21 evet, spor yapmayı düşünüyorum 🙂 hatta yarın başlıyım 😎
Sen Bilirsin Boyle de olur sen nasıl istersen 😇
@Diyarbakıırlı_21 Sağol :))
Rica ederim 🌸
Bide geri dönüş yapsan ya 🤭
memeler de 95 😀
88 be abla
88 diye beden mi var kız 🙄
ha, aynen 90 o zaman ,, direk ölçtüğümde 88
sen bedenini ölçmüşsün meme olarak ölçüdür doğrusu
olabilir valla bilmiyorum
Daha kötü bir foto yok mu
bunu da zar zor videodan ekran görüntüsü aldım
Niyeki foto sana ait değil mi
Dikdörtgen değil ki vücut şeklin
ne o zaman göğüs kalça eşit 88-90
Kalça da üst bölge gibiyse, bel o ölçülere göre ince. Dolayısıyla kum saati oluyor. Kıvrımlar belirgin çünkü
Bel bi tık incelirse tam kum saati
hesaplamalarda 3 cm diyor
Yani cok numaralardan falan anlamam 3cm incelmeye meye dönüşür gözümde canlanmaz ama etkisi olur mutlaka
Bel daha ince olmamalı bence. İdealsin
Her neyse de kötü değil. Takılma bence :)
Kum saati olmaz heralde bu ya
Kum saati tercihim
Belin ince değil ki senin, kilonda var, dikdörtgen
Kum saatine daha yakın çekici bir vücut bence
İkisinin arası
göbekli çıkmışsın knka sanki :D
var zaten normal
45 filan olsan tam kum saati :D
45 çok zayıf be abi, bence açıdan kaynaklı ama dikdörtgenim.
Çok yakın olmuş foto belki ondan da olabilir eğer dediğin gibi ise kum saati çıkar senden
vücudun güzel bahane arama
Biraz daha kalçan olsa iyisin aslında
kalça ölçüm 91 cm
Toplam ölçüler nasıl
88-68-91
Sanki sallıyon gibi o yazdığın ölçüler olsa mükemmel görünürsün
88-70-91 olsun hadi
Fark etmiyor ki fotoda düm düz duruyorsun
Yanlış foto seçimi yapmışsın
videodan ekran görüntüsü aldım, olabilir.
Hm sen değilsin yani
Şişmansın
52 kilo şişman değilim, gerçi bu bi sene önceki foto max 55
Şişman duruyor
Dümdüz vücut
dikdörgen o zaman
Sanırım ama kalas gibi durmuyor en azından gögsünün büyük olması belinin kalınlıgını kapatıyo
kum saati sayılmaz
Mükemmel
Bel biraz daha inceltirsen kum saati olur
Beli ince olmalı
Taş gibisin👍
Dikdörtgen gibi
bu iyi
Kum saati olmadığı kesin
Kum saatine yakın
Yok sayılmaz
İyi duruyor
fake,