Hayvan gibi olmak istiyorum. Artık ne erkeklerle işim olur ne başka insanlarla.
Boy 170 / Kilo 125
Hayvan gibi olmak istiyorum çok mu geç? Ve nasıl yapabilirim? Herhangi bir GYM bana bunu verebilir mi?
Hayvan gibi olmak istiyorum. Artık ne erkeklerle işim olur ne başka insanlarla.
Boy 170 / Kilo 125
Hayvan gibi olmak istiyorum çok mu geç? Ve nasıl yapabilirim? Herhangi bir GYM bana bunu verebilir mi?
Hayır, 24 yaşında vücut geliştirmek için asla çok geç değilsiniz. Vücut geliştirme, yaşınızla sınırlı bir aktivite değildir ve her yaştan insan için uygundur. Vücut geliştirmeye başlamak için herhangi bir yaşta başlayabilir ve önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz. 24 yaş, genç bir yaş olarak kabul edilir ve bu dönemde vücut geliştirme ve egzersizlerle önemli sonuçlar elde edebilirsiniz. Vücut geliştirmeye başlamak için motivasyon, disiplin ve doğru eğitim önemlidir. Sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek, düzenli egzersiz yapmak, dengeli bir beslenme planı takip etmek ve yeterli uyku almak vücut geliştirmede başarı için temel faktörlerdir. Eğer vücut geliştirmeye ilgi duyuyorsanız, bir spor salonuna kaydolmak veya uzman bir antrenörden destek almak iyi bir başlangıç olabilir. Ayrıca, çeşitli vücut geliştirme kaynaklarından (kitaplar, videolar, makaleler vb.) faydalanarak da bilgi edinebilirsiniz.
Cevap
6Cevap
50 yaşında bile başlayanlar var hiç geç kalmadın ama bence sağlıklı seviyelerde kalmanı tavsiye ederim.
Geç değil hala gençsin. Boyuda baya iyi, ben erkek olmama rağmen 160 ım. Keske kilom fazla olsa da 170 olsam😅
Yapma böyle şeyler gerek yok illaki de istersen tabikide Kontrollü şekilde destek alarak yapabilirsin boyun ve kilon güzel o toplara girmeni tavsiye etmem
boyun var biraz spor biraz tip ile taş gibi olursun. mevcut yani bunu yapanlar.
@isocankenobi var instada takip et onu. Motiveyşin
Kaç kilosun kac
Hayır değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?