Git kursa, sınırsız ekipman imkanı sunan yer var. 🥲 Kurs ücreti 10-12 bin civarı olmalı, sınırsız ekipman için ne isterler bilmiyorum. İmkanın varsa bu şekilde de değerlendirebilirsin.
En fazla olacak şey ölmemiz olur zaten. Sen yine çok bekleme uçmayı abla. Benim T1 eğitimini almam bu hızda gidersem 20 seneyi bulur. Ahaha 5 senedir paraşüt hayal kuruyorum, paraşüt parasından çok diğer eğitimlere para gidecek gibi. İnşallah diğer eğitimlerde de çok oyalanmam. 🥲
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben de istiyorm ya
Git kursa, sınırsız ekipman imkanı sunan yer var. 🥲 Kurs ücreti 10-12 bin civarı olmalı, sınırsız ekipman için ne isterler bilmiyorum. İmkanın varsa bu şekilde de değerlendirebilirsin.
Cesaret lazm
Beni de gezdirsene😂😂
Hedefim tandem paramotor abla. Nasip olurda tandem uçarsam sözüm olsun memlekette uçururum seni. 😄
Ne diyorsun araştırıp geleyim cevap vercem😀😀
Aahah iki kişilik paraşüt ve bisiklete tandem diyoruz. Tandem uçarsam gezdiririm diyorum. 😄😄
Anladım Anladım tamam sen iyice öğren sonra yok yere ölmeyelim Allah korusun 😀😀
En fazla olacak şey ölmemiz olur zaten. Sen yine çok bekleme uçmayı abla. Benim T1 eğitimini almam bu hızda gidersem 20 seneyi bulur. Ahaha 5 senedir paraşüt hayal kuruyorum, paraşüt parasından çok diğer eğitimlere para gidecek gibi. İnşallah diğer eğitimlerde de çok oyalanmam. 🥲
O zamana kadar ben bir yerlerden uçmuş olurum 😂😂😂
Umarım hayalini gerçekleştirirsin kardeşim 🌸
O zaman bende @FloraBacchus ile uçarım. 🤓 İnşallah abla.
😄Ne demek benimle uçmak benim canım ucuz mu geldi fkfkg.
Sen gendi gendine uç guzuum, ben aşağıdan alkış tutar tezahürat yaparım sana 😄😄😄
Kartallar yüksekten uçar değil mi @_suveyda? Flora anca foti çeker aşağıdan. Ahhdsdbbs
Elbette biz zirevleri severiz 😎😂😂
Ben yüksekten korkarım sizin olsun şekerler.😄
@FloraBacchus 5-6 kiloluk naylona bir kaç tane iple bağlı olunca bende korkarım. 😄
😄Kanka seni hiç bir yere bırakmıyorum, mıstık ölsün bırak, onun çolu yok çoçuğu yok fjfjg.
O da ölmesin kız günah🥺😀
Bir şey olmaz boş ver 1 Uber eksilir sen de Uber seçilirsin fkfkslf
@FloraBacchus kıskançlıkta son nokta. Xbsbzb
Su an dehşete düştüm djdjd
Dehşete düşürenler utansın dbdbdn
Daha bir şey yapmadım mıstık emin ol ki. 😈😄
@FloraBacchus aranızda her ne yaşıyorsanız size kolay gelsin ben çekiliyorum xhdnnx
Selametle fjfkg
burada uçan kimse yoktur
Var da pek hayırsız bir arkadaşmış, sorumu cevapsız bırakmayı seçti. 😄
Görmüştüm öneririm