Dövüşçüden dayak yiyeceğim. yardım edin?

Arkadaşlar benim lisede aynı sınıfta olduğum bir kız vardı. Kız lisanslı dövüş sporcusuydu. Lisedeyken de çok kavgacı bir tipti. Sürekli birilerine sataşırdı, kavga etmeye çalışırdı. Dövüşçü olduğu için kendini bir şey zannediyordu. Neyse işte geçenlerde lisedeki kızlarla grup açmışlar. Beni de aldılar gruba. Biz kızlarla 2-3 defa buluştuk, o hiçbirinde gelmedi. En son buluştuğumuzda kızlardan birine sordum, o niye gelmiyor diye. Kız da dedi ki, işte işi varmış, evde olması gerekiyormuş falan dedi. Ben de dedim ki, hiç şaşırmadım, nedense hep bir bahanesi var dedim. Sonra kız gitmiş bu dediğimi o kıza söylemiş. Kız bana mesaj attı. Keşke bunu benim karşımda söyleseydin de ağzını yüzünü bir parçalasaydım dedi. Nasıl olsa karşıma çıkacaksın, kafanı gözünü paramparça edeceğim senin falan dedi. Baya bir saydırdı. Beni dövmekle tehdit etti. Eğer beni döverse polise şikayet edeceğimi söyledim. Polise gidersen bir daha dayak yersin dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Korkuyorum. Psikolojim bozuldu. Yardım edin lütfen. 😔
Dövüşçüden dayak yiyeceğim. yardım edin?