Spordan sonra bide belirgin olsunlar diye deri inceltmek için uğraştım sonuç nasıl sizce?

Spordan sonra bide belirgin olsunlar diye deri inceltmek için uğraştım sonuç nasıl sizce?

Daha onceden damarlarin gozukuyor muydu? Gozukmesi. Hem guzel hemde yararli. Neden yararli.,? Cunku insallah olamaz ama hastalanirsan. Kan testi. Veya vucuduna herhangi Bir ilac injekte. edecekleri zaman aninda damar bulup kolayca hastaligi tedavi edebilirler.. Bende. Damarlar. Gorunmuyor.. Senin. Gibi adeleli. Ve kalin kollarin olmasi a ragmen. hastanede damar. Bulamiyorlar.. artik alistim. " Vein. Finder".( Yurtdisinda yasiyorum. Turkiyedeki adi. Damar bulma aleti olmali..) Diye Bir aletle bulmaya. Calisiyorlar.. inan saatlerce sirf damar bulmalari icin. bekliyorum... Sende bu feet yok sanslisin... Ben. Normalde. 80 kg. Ile bench yapiyorum ve el sikma aleti devamli elimde kol calistihim icin. Genis ve kasli kollara sahibim. Ama. Damarlar gozukmuyor.. Kesme gozukteyse...
Cevap
2Cevap
O kadar şişirirsen görünür. Kesinlikle itici.
Spordan sonra böyle şişiyor normalde hafif belirgin
Gayet iyi emeğine sağlık
Stroidin zararları
Ne kan alınır be
Hemşire misin 😅
yoooo
Geçen aldırdım kız tüm nefretini kolumdan çıkardı galiba 2 kere kan gelmedi üçüncüde aldı kanı bide afersin diye gülüyor
Kaslarını sıkıp kanını yüzüne fışkırtsaydın sskksks
Zaten ufacık bişeydi o an aklıma onunla göğüs press yapmak geldi djdhdj
O press hareketine bayılıyom sksksk
Seninle çalışırım olmadı djdjdjd
Tuvalet ne tarafta bi göster bakim sjss
Yardım lazım mı djdjd
Ya hayır yapıyolar ya kaslarını göstermek içi tuvalet bu taraftaydı diye kollarını şişiriyorlar
Hiç öyle bişey yapmadım onlar abaza tayfa gibi geliyor bana kendimi rezil edemem beğenen her türlü beğeniyor
hızlı ve öfkesiz
ahahhaha
Çok güzel. hele pazu çok çekici
Teşekkürler bayağı dikkat etmişsin 😅
Evet ederim
Sevdiğim kas ondan
Yakından görmek ister misin
İsterimde
Çok iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?