Spor En büyük İngiliz kulübü hangisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce ingilterenin en büyük kulübü hangisi Tottenham Arsenal Man City Man United Chelsea Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En büyük İngiliz kulübü hangisi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
NeolitikHaber Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 22 +1 yıl United tek geçerim mazisi yeter City birkaç yıllık takım 0 0 Yorumla
Grace1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Geçmişte dahilse kesinlikle United çok kaliteli takımdı 0 0 Yorumla
werwtygfdf Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Man United Liverpool ve Arsenal en çok şampiyon olan takımlar Man. City son 10 yılda güçlendi arapların satın almasıyla benim sempati duyduğum takımlar Arsenal Man. United ve Liverpool 1 2 Yorumla werwtygfdf +1 yıl Manchester United en büyük kulüp ama Yorumla werwtygfdf +1 yıl Everton'da en çok şampiyon olan 4. takım köklü bir club Tottenhamı unutmamak gerekiyor bide :) Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Man city diyorm 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Spor konusunda 967 cevap paylaştı. Tarih olarak united 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
United tek geçerim mazisi yeter City birkaç yıllık takım
Geçmişte dahilse kesinlikle United çok kaliteli takımdı
Man United Liverpool ve Arsenal en çok şampiyon olan takımlar Man. City son 10 yılda güçlendi arapların satın almasıyla benim sempati duyduğum takımlar Arsenal Man. United ve Liverpool
Manchester United en büyük kulüp ama
Everton'da en çok şampiyon olan 4. takım köklü bir club Tottenhamı unutmamak gerekiyor bide :)
Man city diyorm
Benim gözümde Arsenal nsnsm
Tarih olarak united
City tabiki şu an