Spor Sizce Marc Marquez mi yoksa Valentino Rossi mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor ben Marquezciyim arkadaş Marc Marquez Valentino Rossi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce Marc Marquez mi yoksa Valentino Rossi mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Marc Marquez 0 0 Yorumla
CigaramınDumanı Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Alayına Toprak 😃🇹🇷 0 4 Yorumla Soran +1 yıl toprak goat hocam :D Yorumla CigaramınDumanı +1 yıl Adam fena ben Kocaelide onun çocukluk arkadaşına denk geldim 15 yaşında 600 Luk motor sürüyordu tek teker yapıyordu diyor. Kenan Sofuoğlunun oğlu da geliyor şimdi arkadan esecezzz Yorumla Soran +1 yıl inşallah hocam deniz öncü var moto3'te o da gayet iyi performans sergiliyor bu sene toprak motogpye geçerse başarılı olur diye düşünüyorum Yorumla CigaramınDumanı +1 yıl MotoGP zor ama imkansız değil henüz çok genç Toprak daha da geliştirecektir kendini Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Spor konusunda 665 cevap paylaştı. İkiside tipsiz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Marc Marquez
Alayına Toprak 😃🇹🇷
toprak goat hocam :D
Adam fena ben Kocaelide onun çocukluk arkadaşına denk geldim 15 yaşında 600 Luk motor sürüyordu tek teker yapıyordu diyor. Kenan Sofuoğlunun oğlu da geliyor şimdi arkadan esecezzz
inşallah hocam deniz öncü var moto3'te o da gayet iyi performans sergiliyor bu sene toprak motogpye geçerse başarılı olur diye düşünüyorum
MotoGP zor ama imkansız değil henüz çok genç Toprak daha da geliştirecektir kendini
İkiside tipsiz
Lionel Messi