Her türlü spor alanında yapılan holigan tavır ve eylemleri nasıl değerlendiriyorsunuz? bence o sporun imajına da zarar veriyor bunun önüne nasıl geçilir?

Her türlü spor alanında yapılan holigan tavır ve eylemleri nasıl değerlendiriyorsunuz? bence o sporun imajına da zarar veriyor bunun önüne nasıl geçilir?

Çok yanlış bir şey karaktersizlik böyle bir şeye fanatik olanlardan nefret ederim. yani bir şeyi desteklersin ama saygısızlık olmamalı ya da kimsenin huzurunu kaçıramazsın ya da canına zarar veremezsin
Sporda holiganlık bir aşırılıktır, her konuda olduğu gibi bu konuda olması da yanlıştır ve olmamalı. Sporda şiddetin yeri yok, dövüş sporlarında bile belirli kurallar ve prensipler vardır.
Engellemek mümkün ama şu şartlarda, bu zihniyetle, bu şekilde bunun önüne geçilemez. Şiddet normalde azalmaz ve bitmezse bu ne yapolırsa yapılsın spora ve stadyumlara da yansır. Önce genel holigan tavır halledilmeli ki bu spora da yansısın ve holiganlık devam etmesin.
Spor ve holiganlık sadece stadyumlarda önemli değildir.
"Bütün millet ve memleket evlatlarını sportmen yapabilmek için sarfedilen çalışmanın ehemmiyet ve kudsiyeti aynı derecede kıymetli ve mühimdir."
Mustafa Kemal ATATÜRK
❤️🙏
Bazı şeylerin tabulaşması çok ilginç sevgi, saygı belirtmek için yapıyorum teşekkür ederim 🙏
1980 yılından beri asla bir spor müsabakasına gitmiyorum
o yıllarda Dolmabahçe (İnönü) stadyumunda bir futbol maşına gitmiştim çıkışta eziliyordum dedim bu son
Çok cahilce bu tür insanları iğrenç buluyorum
❤️🙏
Cevap
5Cevap
İnsanın karakteri bozuk olduktan sonra ne yapsan fayda etmez gadası
Türkiyede sistem yok o yüzden bjnun önüne geçilemez çünkü beyin yok 😂
Bu aslında insanların onu ne kadar abarttığını gösteriyor
Evet sakin sakin izleyin maçınızı alkışlayın kazansan da kaybetsen de fair play lütfen
Engellenmesi gerekiyor
Hayır bazıları stres atmak için gidiyor maça
Pek degil
erkekler olduğu sürece hayır
hee hee awq
ondan fazladan y kromozomu olanların daha şiddete meyilli olduğu kanıtlandı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?