Basketbol sahaları, spor alanları, voleybol ve futbol alanları, tenis, badminton gibi aklınıza gelen her türlü spor için yeterli alan ve materyallere okullarımız sahip mi? Gençler için yeterli mi?

Basketbol sahaları, spor alanları, voleybol ve futbol alanları, tenis, badminton gibi aklınıza gelen her türlü spor için yeterli alan ve materyallere okullarımız sahip mi? Gençler için yeterli mi?
Okullarda spor faaliyetleri için yeterli olanak olduğunu düşünmüyorum, okullarımız derken de devlet okullarını kastediyorum. Yoksa parası ile okunulan okulların spor faaliyetleri için imkanları iyi olabilir ki bir zahmet olsun da zaten.
Ne zaman ki parasını verir oyuncu getirtiriz veya başka ülkeden sporcu devşiririz düşüncesi hakim olmaktan çıkar işte o zaman okullarımızda da spor için yeterli olanaklar olmaya başlar. Bu olana kadar ancak evet spor şusu busu bizde de var denilebilecek şeyler olur ama kimseye faydası olmaz. Zihniyet farklı...
Yıl sonunda bi futbol turnuvası yapılıyo sınıflar arasında. Onda da sadece bi takımı oluşturacak sayıda öğrenci oynuyo, diğerleri seyrediyo.
Durum bundan ibaret 🤷♀️
Cevap
3Cevap
Hayır düşünmüyorum.
Okullar ve yeni üniversitelerde bu kadar ufak detaylar kaçırılıyor dört köşe binalar yerine estetik ve işlevsel binalar yapılsın
Okullarda ne yeterli ki bu yeterli olsun
Maalesef öyle
Bence yok.
Hayır yetersiz
Okumuyom
Yani genel olarak geçmişe dönük fikriniz de olabilir
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?