Spor Bu nasıl forma, Fenerbahçeliler yeni formayı beğendiniz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bu nasıl forma fenerbahçeliler formayı beğendinz mi? Beğendim Beğenmedim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu nasıl forma, Fenerbahçeliler yeni formayı beğendiniz mi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Bizim ligdekiler forma yaptırmayı bilmiyor. Nike falan çok sade. Galatasaraylıyım ama hepsi fısss formaların. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. basketbol forması gibi olmuş 0 0 Yorumla
Rk1252 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Beyaz tşört üzerine atlet giymiş gibi duruyor 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Reklama bak Nesine 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bizim ligdekiler forma yaptırmayı bilmiyor. Nike falan çok sade. Galatasaraylıyım ama hepsi fısss formaların.
Formayı giyen Suriyeli mi?
basketbol forması gibi olmuş
Beyaz tşört üzerine atlet giymiş gibi duruyor
Reklama bak Nesine 😂
Guzel duruyor bence
Beğenmedim maalesef.
Bu ne be
her şeyi mi kötü olur bee😅
Çok kötü
Beğenmedim
güzel