Güncellemeler
+1 yıl
Yaklaşık bin yıllık bir geçmişe sahip olan, ilk örnekleri Karahanlılar dönemine ait yapılarda görülmeye başlayan çini sanatı, Karahanlıların, Uygurların Harzemşahların, Gaznelilerin döneminde kullanılmış. Özellikle Büyük Selçuklular ve Anadolu Selçukluları zamanında gelenek haline gelmişt
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Üzerine bir de dantel örtük mi oldu bu iş 😂
Ahahaha 😂😂
Ramazan teması verilmiş adeta 😂
Ben çok beğendim ya hoş olmus :D
Bunu vazo diye koysan desenlerinden dolayı kimse anlamaz ya 😂 bir top için bu desenleri yakıştıramadım.
😂😂😂
Bu Top patlayınca iftar açıcaz galiba 😂😂
Ahaha olum ya haha
Acayip malzeme çıktı valla bundan söylemeden duramadım 😂
Top'un sponsoru Kütahya porselen heralde 😂😂
Kötü olmuş
güzel ama uluslararası organizasyonlarda bizim ülke hep bi bedevi ülkesi gibi gösterilmeye çalışılıyor sanki
Abi Çinicilik Türk geleneğinden gelen bir şeydir.
" Yaklaşık bin yıllık bir geçmişe sahip olan, ilk örnekleri Karahanlılar dönemine ait yapılarda görülmeye başlayan çini sanatı, Karahanlıların, Uygurların Harzemşahların, Gaznelilerin döneminde kullanılmış. Özellikle Büyük Selçuklular ve Anadolu Selçukluları zamanında gelenek haline gelmişt"
Aksine bizi Arap gibi değil, Türk gibi göstermişler.
çini ama fotoğraflara baksana pazarda yanık semaverin yanında çay ile top arkada soğan falan var. diğerinde yüz yıldır kullanılmayan sedir minderleri. Türklüğü değil 500 sene öncesinin Türklüğünü yansıtıyor. Bana öyle geliyor yoksa görsel olarak harikalar
Ben öyle düşünmedim açıkçası ya. Deve üstünde de gösterebilirlerdi bizi yani klasik Batı'da hep yapıldığı gibi. Bence bunu dizayn eden kişi biraz dersine çalışmış.
Sadece bu organizasyon için demiyorum da genel olarak. Mesela togg un tanıtımı yapılsa gider bi köy konağının önünde yaparlar anlatabildim mi? O da bizim kültürümüz ama yabancı bir göz bakınca sanki geri kalmış bi medeniyetmişiz gibi anlaşılıyor olabilir
O da ama şimdi TOGG'un ayıbı. Ki geri kalmış bir medeniyetiz aslında. Hala ilkel yaşıyor halkımız. Depremlerde çok net ortaya çıktı bu. Hala en ufak fırsatta birbirinizi kazıklayan Orman Kuralları'yla yaşayan bir toplumuz şimdi.
Ama öyle lanse etmeye gerek yok :D Kıçı kırık yunanistan bile kendini çok iyiymiş gibi pazarlıyor
Öyle deme ama kıçı kırık Yunanistan acı olsa da kabul etmesi bizden daha iyi medeniyet konusunda. Balkan devleti olarak hala o gerili var ama biz kadar değil.
Tarihe ilgin varsa görürsün osmanlıyı yıkmak için bağımsızlığı kazandırılıyor. adalar vs diğer avrupa devletleri çok güçlenmesin dengesizlik olmasın diye yunanistana veriliyor. Şu an ekonomileri leş gibi ve sürekli ab den yardımlar alıyor. Bugünlerde sürekli netflixte yunan adalarında tatil çok güzel mesajı veriliyor ekonomileri güçlensin diye. Yunanistanın elinden tutmasalar kendi kendine yıkılır
İkisi farklı şeyler ama. Medeniyet dediğin şey bu değil ki.
Eğer elma ile armutu ayırt edemiyorsak bunu konusmanın mantığı bile yok.
konu medeniyet değil. Bu tür organizasyonlarda medeniyet savaşı olmaz. Bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmanın tek sebebi ülke tanıtımı ve turizm. biz onu yapamıyoruz
O da Avrupa'nın problemi değil. Biz kendimizi böyle tanıtmak istiyoruz demektir.
Adidas üstüne düşeni yapmış ve güzel bir şekilde dizayn etmiş.
Biz Katar gibi alkolü yasaklayacak mıyız yoksa insanların günah işleme hakkına saygı mı duyacağız? En basitinden bu tür şeylerle biz kendi profilimizi çizeceğz.
dostum dediğim de o işte top tasarımı güzel de gerisi bana biraz mantıksız geliyor. Ülke tanıtımında bizim ülke olarak eksiklerimiz var. Biz eskiyi bize has şeyleri çok seviyoruz ama Turist çekmek için doğru tanıtımlar çok önemli.
Çinicilik eski bir Türk geleneği ondan desenler böyle ancak ülkenin genel olarak 100 lerce sene İslam'la yönetildiği düşünülürse bizi bedevi olarak görmeleri çok da yanlış değil
İlk görseli gördüğümde çini bir tabak zannetmiştim.
Güzel olmuş tam uygun.