DİSİPLİN Bence Başlarda Eğlenceli Olan Ve Zevkli Geçen Spor Belli Bir Zamanda Artık Yavaş Geliştiğin Zaman Zor Ve Yapasın Gelmiyor İşte Burada Disiplin Dediğimiz Olay Devreye Giriyor O Zaman İse Zor Olduğunu Kabul Ettiğin Halde Bunu Yapıp Başarman Çok Güzel Bir His Ve Bu Disipline Sadık Kaldığın İçinde Hayatının Herhangi Bir Yerinde İster İstemez Disiplini Kendin Ekliyorsun !
Sen bence havalardasın, kolların ve pazuların ölçüsü ile.. birde acılardan geçeceksin, sen benim acılarımı bile yaşayamazsın, beyin gücü ve akıl bence herşeyden önde gelir, istersen 100 kilo ol kas yap boş yani, hayatın cilveli ve kötü yanlarını başarmış aşmış insanlar benim için bir adım ilerdedir, ben salonda çok gördüm pazularıyla hava atan ama bir işe yaramayan, üstüne birde üstümüze yürüyecek derecede beyinsiz erkekler, arkasına birde cahil diye levha koysam kimse yanına yanaşmaz, neyse kolay gelsin evlat.
Dostum Benim Ne Yaşadığımı Bilmeden Bu Havalar Ne Awq Lan Benim Çektiğim Acıları Burada Anlatsam Ağzn Açık Dinlersin Hadi Onu Geçtim Pazuların Boş Dedin Bana? Benim Spor Hariç Dövüş Sanatlarıyla Uğraştığından Haberin Yokken Neyin Artisliği Kendine Güveniyorsan Bana Meydan Okuyorsan İnan Bana Kabul Ederim Sen Canını Sıkma
Disiplin dediğin şey ağırlık kaldırıp indirmekse, o disiplin değil kendini göstermeye çalışmaktır. 20 yıl spor yaptım bittim dediğim yerde hocanın devam demesi ve hiç usanmadan her gün 3 saat antrenman yapmak gerçek disiplindir.
Bir Kere Her Gün Spor Yapmak Kaslara Nefatif Yönde Etkiler İkincisi İse Haftada 5 Gün Antrenman Yapıyorum 1.5 Yıl Boyunca Beslenmeme Gramı Gramına Dikkat Ediyorum Bu Disiplin Değilse Ne? Bu Kadar Cahil Olmayın Bu Kadar Boş Yapmanın Bir Manası Yok Ne Kadar B** Atmayı Seviyorsunuz Kendiniz Birşeyler Başaramayınca 20 Yıldır Spor Yapıyorsun Ama Ne Vücut Gelişmiş Ne Akıl
Disiplin; Karakter'dir Beyin gelişimi'dir Kendini tanıyabilmek'dir Ne istediğini bilmek'tir Hedefi olan birisi olmak'tır İradesi ve erdemi olan biri olmak'tır
Ben 10 senedir fitness yapıyorum sabit kilom ama vücut bomba eski hali daha güzel duruyor Kendi fikrim ama kısa boyluysan aşırıya kaçma uzunsan sıkıntı yok ama güzel iş çıkar mısın
Dostum Cahilliğini Bari burada Belli Etme Sana yalan Söyleyecek Halim İşte Senelerin Birikimini Bi Lafla İftira Attın Şimdi Boş Yapma Daha Fazla İşine Bak