Spor 3 ay Satranç oynamasını bilen var mı aranızda? Semaptik Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Koskoca ülkede bu sporu bilen yok Satranç oynamasını bilen var mı aranızda? Cevapla 12 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
b_aretias Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 3 ay çocukluktan üniversiteye kadar oynadım.kafam dolu artık yorulmak istemiyorum. 0 1 Yorumla Semaptik 3 ay Üzdün Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 3 ay Var. Üzerine Mangala, Go, Surakarta, Reversi,… var da var… 0 3 Yorumla Semaptik 3 ay Oynarmıyız bir el Yorumla Lemean 3 ay Kısmet, bakarız müsait bir anda:) Yorumla Semaptik 3 ay Şimdi tam zamanı bence Yorumla
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 3 ay Orta okul da santranc yakınındaydım. Üni ve sonrası serserilik jrjje 0 0 Yorumla
Gkhn5234 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 3 ay 13 yıl oldu oynamayali. çok iyi oynardim. ama oynamaya arkadaş yok 0 4 Yorumla Semaptik 3 ay Oynarmiyiz bir el Yorumla Gkhn5234 3 ay İnternetten sevmiyorum. cafe de felan olursa bi ara oynarız Yorumla Semaptik 3 ay Hangi sehirdesin 😂 Yorumla Gkhn5234 3 ay İstanbul Yorumla
Nes2mvarhayattta Takip Et Xper 7 Yaş: 100 , eic 91% 3 ay Abartmiyom belki 10 yil olmustur oynamiyali 0 1 Yorumla Semaptik 3 ay Yaşın kać senin Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 88% 3 ay Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok önceden oynuyordum şimdi unuttum 0 1 Yorumla Semaptik 3 ay Ne hikmetse herkes bu durumda Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 98% 3 ay ben varım ama yeniliyorum 0 2 Yorumla Semaptik 3 ay Hiç sorun degil bende pek iyi degilim zaten Yorumla Semaptik 3 ay Gelcen mi Yorumla
Namesizquenn Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% 3 ay Biliyordum artik oynamiyorum 0 12 Yorumla Semaptik 3 ay Neden be Yorumla Namesizquenn 3 ay Online guzel olmuyor ve cogu hamleyi falan da unuttum oynama oynama Yorumla Semaptik 3 ay Sorun değil be gel hadi bende pek iyi degilim de bu kadsr da cekinme Yorumla Namesizquenn 3 ay Cekinmiyorum tesekkur ederim Yorumla Semaptik 3 ay 😥😥😥 Yorumla Namesizquenn 3 ay Finallerim var bi de Yorumla Semaptik 3 ay Madem var burada ne işin var😂 ne okuyorsun bu arada Yorumla Namesizquenn 3 ay Ara verdim sıkıldım🥲 tıp Yorumla Semaptik 3 ay burada da herkes tıp okuyor 😂 Yorumla Namesizquenn 3 ay Olabilir😂 Yorumla Namesizquenn 3 ay Asosyal olduğumuz içindir😂 Yorumla Semaptik 3 ay Her asosyal tıp mı okuyor be 😂😂 Yorumla
m sılacevaplıyor Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 3 ay Bilmeyen var mı, olmalıydı soru. 0 3 Yorumla Semaptik 3 ay oynarmiyiz bir el Yorumla sılacevaplıyor 3 ay Yok ya, istemiyorum hiç şu an. Yorumla Semaptik 3 ay Üzüdün 🥺 Yorumla
MarsRafinha Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 3 ay Biliyorum da sudoku oynamayı daha çok seviyorum 0 12 Yorumla Semaptik 3 ay Oynarmıyız bir el 😊 Yorumla MarsRafinha 3 ay Hehe alismamis uzun zamandır oynamamış biriyle yapıp yencen dimiii Yorumla Semaptik 3 ay Ya maksat eğlenmek ne olacak ki Yorumla MarsRafinha 3 ay ☺️ teşekkür ederim yine de sağ ol sunuma çalışmam gerek Yorumla Semaptik 3 ay Ne sunumu Yorumla MarsRafinha 3 ay Protez. Hoca haftaya ödev verdi de Yorumla Semaptik 3 ay Hangi bolum okuyorsun Yorumla MarsRafinha 3 ay Diş hekimliği Yorumla Semaptik 3 ay Yaa super bende ameliyathane hemşiresiyim 😂 meslektas sayılırız Yorumla MarsRafinha 3 ay Oo zor olmalı. Yani hemen hemen işte sağlıkçı yönümüz benziyor Yorumla Semaptik 3 ay Yok ya seviom ben isimi sevdigim için de zor gelmio Yorumla MarsRafinha 3 ay Sevindim vallaha işini sevmek çok önemli çünkü gerçekten zor bir şeyle uğraşıyoruz sabır istiyor aceleye gelmiyor Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Spor konusunda 7,5b cevap paylaştı. Ben biliyorum 0 0 Yorumla
siyahbeyazbiradam Takip Et Xper 1 Yaş: 18 3 ay Evet biliyorum 0 2 Yorumla Semaptik 3 ay Oynarmıyız bir el Yorumla siyahbeyazbiradam 3 ay Olur oyniyalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
çocukluktan üniversiteye kadar oynadım.
kafam dolu artık yorulmak istemiyorum.
Üzdün
Var. Üzerine Mangala, Go, Surakarta, Reversi,… var da var…
Oynarmıyız bir el
Kısmet, bakarız müsait bir anda:)
Şimdi tam zamanı bence
Orta okul da santranc yakınındaydım. Üni ve sonrası serserilik jrjje
13 yıl oldu oynamayali. çok iyi oynardim. ama oynamaya arkadaş yok
Oynarmiyiz bir el
İnternetten sevmiyorum. cafe de felan olursa bi ara oynarız
Hangi sehirdesin 😂
İstanbul
Abartmiyom belki 10 yil olmustur oynamiyali
Yaşın kać senin
Çok önceden oynuyordum şimdi unuttum
Ne hikmetse herkes bu durumda
ben varım ama yeniliyorum
Hiç sorun degil bende pek iyi degilim zaten
Gelcen mi
Biliyordum artik oynamiyorum
Neden be
Online guzel olmuyor ve cogu hamleyi falan da unuttum oynama oynama
Sorun değil be gel hadi bende pek iyi degilim de bu kadsr da cekinme
Cekinmiyorum tesekkur ederim
😥😥😥
Finallerim var bi de
Madem var burada ne işin var😂 ne okuyorsun bu arada
Ara verdim sıkıldım🥲 tıp
burada da herkes tıp okuyor 😂
Olabilir😂
Asosyal olduğumuz içindir😂
Her asosyal tıp mı okuyor be 😂😂
Bilmeyen var mı, olmalıydı soru.
oynarmiyiz bir el
Yok ya, istemiyorum hiç şu an.
Üzüdün 🥺
Biliyorum da sudoku oynamayı daha çok seviyorum
Oynarmıyız bir el 😊
Hehe alismamis uzun zamandır oynamamış biriyle yapıp yencen dimiii
Ya maksat eğlenmek ne olacak ki
☺️ teşekkür ederim yine de sağ ol sunuma çalışmam gerek
Ne sunumu
Protez. Hoca haftaya ödev verdi de
Hangi bolum okuyorsun
Diş hekimliği
Yaa super bende ameliyathane hemşiresiyim 😂 meslektas sayılırız
Oo zor olmalı. Yani hemen hemen işte sağlıkçı yönümüz benziyor
Yok ya seviom ben isimi sevdigim için de zor gelmio
Sevindim vallaha işini sevmek çok önemli çünkü gerçekten zor bir şeyle uğraşıyoruz sabır istiyor aceleye gelmiyor
Ben biliyorum
Evet biliyorum
Oynarmıyız bir el
Olur oyniyalım