Spor Süper Lig'in enlerini seçiyoruz! Sizin enleriniz kimler? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 1-Jorge Jesus2-Kerem Aktürkoğlu3-İcardi4-Galatasaray5-Trabzonspor Süper Lig'in enlerini seçiyoruz! Sizin enleriniz kimler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Spor konusunda 300 cevap paylaştı. Bidon=Jorge dedeEn iyi yerli futbolcu = Kerem AktürkoğluEn iyi yabancı futbolcu= Mauro İcardiEn iyi çıkış yapan takımı=GalatasarayHayal kırıklığı yaşatan takım=Eyüpspor :D :D :D Şaka şaka Fener ağlama 0 0 Yorumla
Onurgür Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ali KoçArda gülerBence enner Valencia çünkü Fenerbahçenin bu sıralamada en çok katkısı olan futbolcu GalatasarayFenerbahçe 0 0 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Senle aynı cevap olurdu cevabım. Belki Trabzonspor yerine başka birtakım yazardım veya değiştirmeyedebilirdim bilmiyorum. 0 0 Yorumla
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Jorge Jesus.Arda Güler.İcardi.Adana Demirspor.Fenerbahçe. 0 2 Yorumla MehmetAliAltun +1 yıl bu daha sağlamdı Yorumla MehmetAliAltun +1 yıl ama sanki Galatasaray bir tık daha iyi çıkış yaptı transferler açısından Yorumla
sccc00 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl ICARDI GALATASARAY OKAN BURUK KEREM BOEY TORRERIA😅UZUMLU KEKIM YAA😔 0 2 Yorumla sccc00 +1 yıl Ben fotoyu gormedim sorrrryyyt Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Adminler fotoyu değtirmese daha süper olacak ama maydonoz oluyorlar illa :) Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Gomis Kerem İcardi Beşiktaş Fenerbahçe 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bidon=Jorge dede
En iyi yerli futbolcu = Kerem Aktürkoğlu
En iyi yabancı futbolcu= Mauro İcardi
En iyi çıkış yapan takımı=Galatasaray
Hayal kırıklığı yaşatan takım=Eyüpspor :D :D :D Şaka şaka Fener ağlama
Ali Koç
Arda güler
Bence enner Valencia çünkü Fenerbahçenin bu sıralamada en çok katkısı olan futbolcu
Galatasaray
Fenerbahçe
Senle aynı cevap olurdu cevabım. Belki Trabzonspor yerine başka birtakım yazardım veya değiştirmeyedebilirdim bilmiyorum.
Jorge Jesus.
Arda Güler.
İcardi.
Adana Demirspor.
Fenerbahçe.
bu daha sağlamdı
ama sanki Galatasaray bir tık daha iyi çıkış yaptı transferler açısından
ICARDI GALATASARAY OKAN BURUK KEREM BOEY TORRERIA😅UZUMLU KEKIM YAA😔
Ben fotoyu gormedim sorrrryyyt
Adminler fotoyu değtirmese daha süper olacak ama maydonoz oluyorlar illa :)
Gomis Kerem İcardi Beşiktaş Fenerbahçe