Kas yapmanın bir çok sebebi vardır kimisi kendine olan özsaygısını kazanmak için yapar kimisi kızları etkilemek için kimisi güçlenmek için kimisi aynaya baktığında kendini güzel görmek için yapar yani sorduğunuz soru çok geniş bir kapsamı değerlendiriyor bu yüzden her erkeği tek kefeye koyanayacağımız için evet bu işi kız etkilemek için de yapan var yapmayan da
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kızları etkileyebilmek için spor veya kas yapan da var tabi ki, erkekler dediğimiz kavram o kadar geniş ki her türlü amaçla bunu yapan var olmuş oluyor.
Tabi bunu bu amaçla yapan var diye bütün erkekler de bu amaçla yapıyor olmuyor, bunu bir hayat şekli olarak yapan, o şekilde benimsemiz ve görenler de var.
Ooyys dediğini görse veya duysa eminim affederdi 😂
Arada bu etikette böyle sorular bekleriz efenim 😀
21 Yorumla- +1 yıl
Tabi efenimm 😄 ✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
- Spor konusunda 20,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet çoğu kadını etkilemek için kas yapıyorlar. yani büyük bir kısmı. kadınlar da genelde erkekleri etkilemek için güzel görünmek isterler bende bu kadınlar oys diyorum :( :D ama çok az bir kısmı gerçekten sağlık için ya da onun gibi spor olsun diye yaparlar. çünkü günümüzde herkesin aşk anlayışı dış görünüş kadınların çoğu da kasa düştüğü için erkeklerde zorunlu olarak buna yöneliyor. yani kas yapmalıyım diye düşünüyorlar ya da aşırı iyi görünmeliyim diye
20 Yorumla Üzgünüm ama evet. Erkeklerin spor dalo larına gitmelerinin nedeni sağlık değil, karı kız için gidiyorlar. 10 tane de 2 kişi gider gerçekten spor için veya kendisi için yapar bu sporu.
Ha bu durum kadınlar içinde geçerli. Buna emin olabilirsiniz. Sevgilisinden ayrılmak üzere olan veya kocasından boşanmak üzere olan ya da memnun olmayan kadınlar da spor salonlara gidip spora başlarlar.
Not: beyler, hayatınızdaki kadın durduk yere bir salona yazılıp spora başladıysa üç vakite kadar sizi ya aldatıcaktır veya ayrılacaktır. Kendini toparlayıp, yeniden piyasaya açılacaktır. Bundan gidiyordur. Direk ayrılın! Çok net Yani…
Çünkü sağlık için bunu yapan yok. Bunu size söyliyeyim…20 YorumlaBazıları evet bazıları kendi gelişimi için
Aslında benim ağırlık sporuma başlamam kaslı ve yakışıklı olma hayalimden oldu kızları etkilemek falan o zamanlar tabi ergendim kendimi geliştirdim güçlendim ama ne oldu sonuç 5 defa reddedilme hemde yalan söyleyerek beni bu ♿ haldeyim diye kalplerine kabul etmediler bir şans verseler ölürler miydi? Hayır ama bende arkalarından hep şunu söylüyorum "mutlu olamayacaklar" ve olamadılar da zaten 😎
Bir insana kötülük yaparsan o kötülük seni her türlü bulur22 Yorumla- +1 yıl
kanka emojiyi gorunce merak edip profiline tikladim ve Instagram linkine bastim. Gayet normal bir insansın. O kişiler seni olduğun gibi her halinle sevemeyecek kişilermiş. Dert etmeye değmez.👍🏻
+1 yılKızları ve kadınları etkilemek için kas yapmaya hevesli olan ve başlayan çok kişi var. Bu bir gerçek ama şöyle de bir şey var. O niyetle başlayan kişiler umduğunu bulamaz. Kas kısa vadede olacak şey değil. Sürekli disiplin şart. Kadın için başlayanlarda bir kaç ay sonra zaten bırakıyor. Ama kadın için başlayıp sonra aman be boş ver kadını diyip yaşam felsefesi yapanlar sürekli devam ediyor. Çünkü onları motive eden daha sağlam bir gerekçe var. Zaten öyle spor yapanlarında hayatında kadın pek olmuyor. E ne olacak adam sporamı zaman ayırsın kadınamı. Malûm kadınlar ilgi manyağı oluyor
10 Yorumla
+1 yılBir erkek olarak hemcinslerimi ifşalamam gerekirse, çoğunluğu evet kızları etkileyebilmek için yapıyor daha doğrusu ana motivasyonları bu oluyor, geriye kalan kısım kendisi için yapıyor ancak kızları etkileyebilmek adına bunu bir avantaj olarak görüyor.
20 YorumlaBu soruyla "kadınlar makyajı erkeklere güzel görünmek için mi yapıyor?" Sorusu kapışır. Çünkü aslında ikisi de aynı kapıya çıkar. Kadınların çoğu sevdiği için veya daha güzel olmak için yaptığını vs. söyler erkeklerde dalga geçerek kendileri için yapıldığını ima eder.
Ben de aynı şekil erkeklerin de kası kadınları etkilemek için yaptığını düşünüyorum 🙂
21 Yorumla- +1 yıl
benimkisi tamamiyle güç arayışı
gelde şimdi kıyasla :D kadınlar makyajı güçlü olmak için yapıyor
+1 yılKızlar için yapan da vardır ama azınlıktalardır bence.
Bir arkadaşım 10 seneden fazladır yapıyor şimdiye kadar bir kere bile kızları etkilemek için yaptığını söylemedi, amacı o değil çünkü.
En çok söylediği şey, "spor yaparken rahatlıyorum bütün stresimi atıyorum, iyi geliyor"10 Yorumla
+1 yılyapamıyorlar, kız için spora giden ya bırakıyor ya da hedefli değişiyor yani, insanlar için değil güçlenmek için, zayıf görünmemek için, kendini ezdirmemek için, sağlık için, en önemlisi mutlu olmak için çünkü bu spor mutluluk hormonlarının salınımını arttırıyor ve salınan endorfin ağrı kesici terapi gibi
şimdi bu kadar faydası olsun, gelde yapma.
10 Yorumla
+1 yılKas yapan erkekler zeki gelmiyor bana🤔 Bir kütle var ve iki kelime edince puf oluyo o kütle😂 İç olmayınca dışı yenileyelim demişler gibi 🤔 Erkeğin kasıda kadının makyajı gibi sadece süs🤔 Zekisi var tabi ama bi Arnold Schwarzenegger kolay gelmiyor dünyaya 😍 😂
10 Yorumla
+1 yılAz da olsa evet. Güzel vücut özgüveni yükseltir ve insanın kendini sevmesini, kendine güvenmesini sağlar. Bu da kadınların hoşuna gider vücudu güzel olmasının yanında özgüvenli ve kendini bilen bir erkek olmak kadınların dikkatini çekeceği için konu ilişkilerle bağlantılı.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar 10 kilo boyayı erkekler için sürdüğü gibi erkeklerde kızlar için yapıyor şu var kadınlar 10 kilo boya sürse de güzeel seksi olmuyorlar erkekler içinde kızlar için başlayanlar hüsranla bitiyor 2 gün gidiyor 3üncü gün bırakıyor haa kadınlar devam ediyor ısrarla tabi bırakmıyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılWeyyy doğuştan kaslıyım diyenlerin zırtları peki ahahaha Zırtolar Allah da biliyor hepsi kızlar için ben şahsen hafif doğal hafifte kaslı seviyorum abartanlar var b. k gibi duruyor
BAK ÇOK KAS YAPMAYIN YOKSA ÇOK KASILMIŞ (KASINTI) GORUNURSUNUZ 🤣🤣🤣🤣🤣21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma fotodaki çok seks veyyy malamıne ah çıtır budur diyetleri ğiyara benziyor
Cok da afet sayılmaz canım abartma 😂 alt tarafı bir kaç dilim baklava
32 Yorumla- +1 yıl
Şöfşfdhddkd 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin yüzde 98inde kadınları etkileyecek penis olmadığı için ve yüzde 98 inin standartın altında penisi olduğu için psikolojik travma yaşarlar, kadınlara show yapacak penisleri olmadıkları için vücutlarını geliştirip etkilemeye çalışırlar, erkekler esas büyütmek istedikleri şeyi asla büýütemezler, onun verdiği eziklikle vücutlarını geliştirirler.
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Alonza97 Yurtdışında yapılan araştırmada erkekler kendileri itiraf etmiş, erkekler kadına kakimiyet kurmak, ezmek ister,10_16 cm bamyalarla kadınlara show yapamayacaklarını biliyorlar.
Cevap sahibi+1 yıl@Alonza97 erkekler 15 cmle mutlu olamaz, tıbben 11_18 acm normal kabul edilse de çoğu en az 25 cm ve 30 cm ye sahip olamamanın ızdırabını yaşar. Abdde doktorlar tarafından standart boy 17 cm kabul edilmiş,18 cm nin üstü büyük kabul ediliyor.
Evli erkeklerde vücut çalışıyor, kızları etkilemek için bazı kitle kas yapmak isteyebilir. Genelleme yapmamak gerek, vücut geliştirmek bir spordur. Genellikle yakışıklı ve çekici olmayan erkekler bu yöntem ile çekicilik sağlamak istiyor.
10 YorumlaErkekler kızları etkilemek için mi kas yapıyor sorusuyla
Kızlar erkekleri etkilemek için mi süsleniyor sorusu yarışır
2 soruda çoğunlukla biz kendimiz yapıyoruz cevabını alır😅
Ama durum tam tersidir🤣10 Yorumla
+1 yılBazıları evet bazıları hayır. Ama böyle balon gibi şişirilmiş kas yığını erkeklerden zaten hoşlanmıyorum, güzel durmuyor max görseldeki gibi olsa iyi.
20 YorumlaSahsi cevabim hayir, stress atip daha guzel vucuda sahip olmak icin. Yoksa aylik ya da yillik olarak spora harcadigimiz para ve zamanla Aksaraydaki kadinlari 3 tur donerdik
20 Yorumla- Spor konusunda 997 cevap paylaştı.
+1 yılBazıları kas yapmaktan beynine odaklanmayı unutup beyinsizleşiyor.
40 Yorumla - Spor konusunda 968 cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok. Ben girdiğim kavgada kalıcı hasar bırakmak, şakalaşırken bile göz yaşartmak, kısaca sadist duygularımın tatmini için antrenman yapıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Sen çok dayak yersin fitness la kavganın alakaaı yok
- +1 yıl
Sadece fitness yaptığımı kim söyledi ki, 12 yaşımdan beri boks, muay thai, capoeira ve wing tsunla uğraştım:) az bişey de bjj var da onda iddiam yok:)
+1 yılkızların çoğunluğu nasıl ki erkekleri etkilemek için formunu korumaya çalışıyorsa evet biz erkeklerin çoğuda bu sebeble yapıyor kası
10 YorumlaBuna ne gerek 10 sene sonra tip değil zekâ ihtiyaç duyacak insan çünkü en önemli şey yaşlılıkta anlaşmak anlık karar ile yapılmış büyük hata mal olur
10 Yorumla
+1 yılBen bir Zarganayım ve kasa ihtiyacım. yok hahajssjsjsjsjsjsksjsnshqjabsi
21 Yorumla- +1 yıl
Ve sizi etkilemeye de
+1 yılBüyük bir kısmı öyle. Çünkü başka etkileyebilecek detaylara sahip değiller ve bu son çare.
20 Yorumla
+1 yılBu resme mimik oynamadı bu normal mi😂 ben kastan neden bilmiyorum etkilenmiyorum
24 Yorumla- +1 yıl
Kollarda olunca güzel ama karın kasından zerre etkilenmiyorum
Ben kızları etkilemek için göbek yapıyorum. Hepinizi ters köşe yapacağım :D
10 Yorumla
+1 yılKendi özgüvenleri içindir daha çok herkes güzel bakımlı görünmek beğenilmek ister
10 Yorumla- Spor konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılNe için yaparlarsa yapsınlar kasa bayılmayan ve kaslıya tapmayan kadın yoktur yaratılmamıştır...
10 Yorumla
+1 yılGösteriş içinde yapan var sağlık içinde belli ediyorlar davranışlardan
10 Yorumla- Spor konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılBen sağlığım için spor yapıyorum başkası için pek kılımı kıpırdatmam da :)
10 Yorumla
+1 yılYoo ben sağlık için yapıyorum bide genç gösteriyor cildi o yüzden
10 Yorumla
+1 yılKızlar ne için makyaj yapıyor? Sorsak kendi için yapıyor hepsi 🙂 bizde kendimiz için yapıyoruz
10 YorumlaHayır güzel bir vücuda sahip olmak için kas yapıyoruz
10 YorumlaAynen dikkat cekmeyi severler sporu keşke saglık ıcın yapsalar hava atmak ıcın değil
10 YorumlaKimi erkek kendisi için kas yapıyor kimi erkek de kızları etkileyebilmek için.
10 Yorumla
+1 yılŞu saç stilinden kusucam artık ya 🤢
Erkolar tabi ki dişileri etkilemek için kas yapıyor10 Yorumla
+1 yılBir kesim öyle. Hepsinin amacı bu değildir herhalde.
10 Yorumla
+1 yılDurust olayim evet bir sebep de budur bazilarinin tek sebep 🤣
10 YorumlaKendisi için , kendi mutluluğu, sağlığı için yapanda vardır elbet.
10 YorumlaAynada gördükleri halleri haz verdiği için yapıyorlardır
10 Yorumla
+1 yılYapan vardır tabiki de illa da benim öyle bir motivasyonum olmaz uğraşmam da
10 Yorumla- Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle olmasa instagram bunlarla dolu olmazdı. Spor salonları aşk acısı çeken avellerle dolu
10 Yorumla Hayır desem yalan olur. Daha güzel gorunuyoruz, Ama en başta stres atmak için ve motive olmak icin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZargana tipler o yüzden gym gelir ama diğerlerini zannetmem
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoğu kendi için yapıyor siz de kendinize pay çıkartıyorsunuz 😄😄
40 Yorumla
+1 yılYoo o kadar spora gittim kafamda hiç kız geçmedi yani kendimi sevdiğim için gittim bir kız için kendimi neden degistiriyim kendimi neden yoruyum? Hangi kız hak ediyor bunu
00 Yorumla18 yasimdan beri kas calisiyorum hic bir yerde fotom yok Instagram yok kendim sevdigim icin yapiyorum vucudum benim en guzel giysim bende giysimi guzellestiriyorum kisiden kisiye degisir tabiki
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen işim gereği formda ve kondisyonda olmam gerekli
10 YorumlaSpor, kariyer, para hepsi daha iyi kadınlarla birlikte olmak için. Kadınlar daha iyi hayat, erkekler de daha güzel kadınlar için yapıyor.
00 Yorumla
+1 yılŞu ana kadar öyle bir zorunlu gerekçem olmadı.😄 Sırf kızları etkilemek için zayıflamak ya da kaş yapmak ne bileyim gereksiz. kendine güvenen öz güvenli olan kazanır.
10 Yorumla
+1 yılYüzde doksanı vücut geliştirme meraklısı olduğu için yoksa kızları etkilemesi için kasa gerek yok
10 Yorumla
+1 yılHem kendimize iyi görünmek için ayna da hem de kızlara tabi
11 Yorumla- +1 yıl
Aynada düzeltim şimdi linc yerim
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmaç evet ama zamanla amaç sapıyor bakıyorlar lan ne güçlü kuvettli yapılı oldum lan diyor karı kız ilgiyi kesiyor kendini spora adapte ediyor
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSonra kızlar erkeklerin peşinde koşuyor 😂
Sanmıyorum hepsi değil
10 YorumlaAman Allahim neler öğreniyorum 😱😱😱
10 Yorumla
+1 yılEvet başka ne için olsun haha
10 Yorumla
+1 yılÇok kaslı erkek te itici bence
10 Yorumla
+1 yılBazilari evet
10 Yorumla
+1 yılKabul etmiyorlar ama tabiki evet