Spor Ekstrem sporlar arasında en sevdiğiniz hangisi? Ayysme Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor kayak Rafting kaya tırmanışı Jet-sörf Paraşütle atlama Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ekstrem sporlar arasında en sevdiğiniz hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
OtuzlarındaBirAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Hayalet avlamayı daha çok seviyorum spor olarak hayalet avcılığı yok mu 1 2 Yorumla Ayysme +1 yıl Ejderha avcılığı var xksjgf Yorumla OtuzlarındaBirAdam +1 yıl Ben sıcak sevmiyorum ya Ejderhalar Alev saçıyor o olmasın🤭🤭 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Spor konusunda 504 cevap paylaştı. Hayatında hiç birini yapmamış olan ben kendimce uyarlamaya çalıştım, köyde dağ bayıra tırmanırdım o sayılır mı dndjdmnd 0 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Şıklar arasında yok ama bungee jumping. İnşallah bir gün yapacağı₥ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl kaymayı severim.. her platformda. ama extreme sayılmaz rutin ihtiyaç.. 0 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Paraşütle atlama huhuu 😅😅 0 2 Yorumla Ayysme +1 yıl Yaaa bunu denemeyi fazlasıyla istiyorum en yakın zamanda Yorumla Zümra526 +1 yıl Umarım denersin muhtesem bir sey ✨🤭 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Spor konusunda 479 cevap paylaştı. Surf. 0 0 Yorumla
kleopatra_is_here Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Hiç yapmadım ama paraşüt daha heyecanlı gelir. 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 459 cevap paylaştı. Henüz hiçbirini yapmadım ama hepsini yapabilirm 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Mıto cross 0 1 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Moto Cross Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Spor konusunda 803 cevap paylaştı. Spor sevmiyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayalet avlamayı daha çok seviyorum spor olarak hayalet avcılığı yok mu
Ejderha avcılığı var xksjgf
Ben sıcak sevmiyorum ya Ejderhalar Alev saçıyor o olmasın🤭🤭
Hayatında hiç birini yapmamış olan ben kendimce uyarlamaya çalıştım, köyde dağ bayıra tırmanırdım o sayılır mı dndjdmnd
Şıklar arasında yok ama bungee jumping. İnşallah bir gün yapacağı₥
kaymayı severim.. her platformda. ama extreme sayılmaz rutin ihtiyaç..
Paraşütle atlama huhuu 😅😅
Yaaa bunu denemeyi fazlasıyla istiyorum en yakın zamanda
Umarım denersin muhtesem bir sey ✨🤭
Motor Sporlarını severim
Hiçbiri bana göre değil.
Deniz ve doğa sporları
Surf.
Hiç yapmadım ama paraşüt daha heyecanlı gelir.
Kayadan tirmanmayibseverim
Henüz hiçbirini yapmadım ama hepsini yapabilirm
Rafting ve bunge jumping
güreş
Mıto cross
Moto Cross
kayak
Spor sevmiyorum.