Merhabaa 🌸
Biceps (ön kol), triceps (arka kol), omuz ve sırt geliştiren, çalışan kadın sizce vücut geliştirmede bir adım önde midir?

Merhabaa 🌸
Biceps (ön kol), triceps (arka kol), omuz ve sırt geliştiren, çalışan kadın sizce vücut geliştirmede bir adım önde midir?

kasa dönüştürmek istemiyorum açıkçası aşağı bölge için çalışıyorum hatta karın içinde çalışıyorum ama göğüs ya da sırt ya da kol yapmam açıkçası Allah kadını zayıf narin bir şekilde yaratmış bunu bozmak istemiyorum kalıplı görünüş hoşuma gitmiyor çokYağları kırıp kasa dönüştürmek istemiyorum açıkçası aşağı bölge için çalışıyorum hatta karın içinde çalışıyorum ama göğüs ya da sırt ya da kol yapmam açıkçası Allah kadını zayıf narin bir şekilde yaratmış bunu bozmak istemiyorum kalıplı görünüş hoşuma gitmiyor çok
Yazım kalp krizi geçirdi djjdjd
Valla kalça dışında çalışan nadir. Varsa üst vücut çalışan saygı duruşu dururum 1 dk
Thanx
Cevap
24Cevap
Kadınlara maksimum sıkılaşma ve ince bel dışında fazlası yakışmıyor. Bicepsli genişli sırtlı kadınlar inanılmaz itici duruyor
Bence öndedir Brownicimm güncel kilon kaç şu an :)
63 kg
Spor salonunda bakıyorum kadınlar genelde squat ve bacak çalışıyor sadece. Üst vücutları biçimsiz duruyor. Bench press, shoulder press yapan kadın görünce vaooovv oluyorum
Spor yapan kadın bir adım öndedir ama özellikle üst vücut, alt vücut, karın, kol, bacak diye ayrım yapmam şahsen.
Fizik önemli ama yüz güzelliği yoksa istediği kadar fizik olsun benim acımdan ilgi çekmez. Bu arada resim komikmiş :D
diğer bölgeleri ihmal edersek garip bir durum söz konusu
Bir değil iki adım öndedir aldatan erkeği güçlü kollarınla döv 😊😅
Kadını bilmem ama bu kedi diğer kedilerden baya bi önde 😅
İlgimi fazlasiyla ceker cünku bende spor yapiyorum
Spor Yapan Kadınlar Her Zaman Güçlü Önde Ve Çekicilerdir 👑💑😎
Bununla gösteriş yapıyorsa
1
10 sıfır geridedir
Aşırı gösteriş yapmak evet bence de itici. Ama arada bir sosyal medyada fotoğraf paylaşmakta gösteriş yapmak gibi bir şey değil.
Gösteriş yapmak bence
Kalçasını vücudunu bir insan niye paylaşmak ister
Kime ne faydası var
Tamam dikkat çekme
Ego kasma...
Bence bu konuda sığ bir düşünceye sahipsin.
Neden peki
Fikri tartışmada argüman sunulur...
Kışı ile tartışılmaz
hiç değildir. bu saydıkların kadının geliştirmemesi gereken kaslar.
Hayır, karakterli trip atmayan daha öndedir
Benim açımdan 3 5 adım geridedir.
Spor yapan kadın her türlü öndedir
Şekilli bir üst vücut birkaç puan fark attırıyor.
Spor yapan insan her daim bence..
Nazlı bir kedi gördüm galiba :)
Hayır.
Kadın her zaman bir adım öndedir
Tabiki de fizik önemli
Kesinlikle önde
Çok fazla değilse çekici gözükür
Spor yapsa yeterlidir
Değildir.
Hayur
Bir adım geridedir
Evet önde