AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bunun için gerekli ekipmanları almanız lazım
Vaooow
Yaklaşık olarak 10yıl spor salonu işlekkim ve bu mesleği çocukluğundah beri yapan biriyim eğitemi ile sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olabilirim
Salonun genişliğine göre alet edevat alcan. Squat makinesi şart gerisi idare edilir. Muhitine göre hoca falan tutcan. Dekorasyona çok paran gidebilir.
Pilates ve yoga olarak düşünüyorum küçük bir bölüm de fitness olabilir
pilates ve yogayla hiç ilgim yok kanka. bilmiyorum ama fitnes soruyorsan serbest ağırlıklar, bench sehpaları, koşu bandı, eliptik, barfixi dips sehpaları vs. lazım
Ah yok o kadar malzeme almayacağım. 1 tane sehpa, dumbell bu kadar düşünüyorum o kısmı. Çünkü zaten insanlar pilates ile de çalışmış oluyor ve kadınlara daha çok hitap eden bir sektör çok ağırlığa gerek yok
Makinalar alman lazim o da milyonlari bulur varsa yap
Milyonları bulmaz diye düşünüyorum
İyi arastirman lazim yani en az 1 milyonun gider ucuza kacsan bile. Cunku bitane kosu bandi koyamazsin sadece
Ben pilates ve yoga üzerine düşünüyorum o yüzden koşu bandı vs düşünmüyorum
Peki katilim nasil gozlemledin mi yasadigin sehirde? Benim aklima sey geliyo mesela evde de yapilabiliyor bir hareket salona gitmeye gerek yok? Yalnis mi dusunuyorum
Şöyle ki insanlar yalnız yapmak istemiyor, sosyalleşmek ve günün o stresini atmak istiyor. 1000 küsur olsa da onu veriyorlar
Reformer aileti var ya aletli pilates şeyi ondan al 2 tane hem seansları da pahalı oluyor para eder yani Instagram aç reklam yap
Telefonu bırak önce sonra da insanlardan akıl almak yerine aklına koyduğunu yapmak için eğitim al
Canım benim verdiğin akıl için sağol ama zaten bende o yolda ilerliyorum. Eğitimlerimi alıyorum, spor bilimlerinden mezun olacağım. 1 yıl süre var 1. Kademeden 2 ye geçerken onu bekliyorum. Keşke sende azıcık olan aklını kendine saklasaydın 😘
Sen bunları yazarken ben çoktan sahip olmuş bir insanım :d belli kimin ne olduğu şimdi ağlayarak günlük yaz belki kendine gelirsin
Ahahahahah ok ok hadi yol al bebeğim 😘
Merhaba, pilates ve wellness eğitmenliği almak kolay mı? Birde eğitimler online mı?
Yüzyüze oluyor
Zorluk derecesi kişiden kişiye değişir
Kademe için belirli süre beklediniz mi
Ayrıca eğer yetkinliginiz ve bütçeniz birde çevre faktörüne etkisi olumlu olacağını düşünüyorsanız güzel bir girişim KOSGEB destek veriyor mu bilmiyorum belki oraya danışabilirsiniz
Önce temel eğitimin derslerini alıyorsun onlar online oluyor. Sonrasında eğer 5 dersten yani temel eğitimden başarılı olursan federasyonun açtığı kurslara başvuru yapıyorsun. 1. Kademe aldıktan sonra 1 yıl bekleyip 2. Kademeye hak kazanıyorsunuz. 2. Kademeye geçerken de yani 1 ile 2. Kademe arasında 1 gelişim semineri zorunlu tutuluyor
2. Kademenin sınavını bekliyorum ama bu sistem gelmeden önce ben almıştım 1. Kadememi başka bir branşta acaba 1. Kademe temel eğitimi sınavına başvuru yapmak gerekiyor mu
KOSGEB veriyormuş evet
Onu bilmiyorum şu anki sistem ile gerekir diye düşünüyorum
finansör bulmalısın
Niye?
Sanırım bedavaya açamazsın
Devletin verdiklerini düşündüm de neler veriyor şartları ne tam bulamadım
hiçbir şey vermiyor canım😄😄
Genç girişimci ve kadınlar için bir şey veriyormuş
Araştır
Bütcen?
Bütçem yok sorun o kadın girişimci ve Genç girişimcilere verilen desteği düşündüm belki ailemden de yardım alırım
Orta düzey de açacaksan bile en az 500 bin
Pilates reformer yoga ve küçük bir fitness bölümü düşünüyorum. Step aerobik zumba vs de eklenir
150-200 bin olabilir. Eğitmenlik belgen var mı?
1. Kademe pilates ve fitness var. Ayriyeten welness alıyorum şu an. Önümüzdeki aylarda pilates için gelişim seminerine katılıp 2. Kademeyi alacağım.
O zaman tek ihtiyacın uygun bir mekan
Mekanın yeri de önemli.
Yoga plates için ilk etapta çok bir şeye gerek yok.
Doğu tarafında yani büyük bir olasılıkla Diyarbakır da açacağım
O taraflar da ki potansiyele göre hareket et.
İlk kez gidicem o yüzden bilgim yok
Diyarbakır da değil misin?
Hayır
Yaşamadığın yerde böyle bir riske girilmez
Sevgilim astsubay belki onun çevresi ile yapılabilir
Bu işler öyle kolay değil. Çevre önemli
Haklısınız ama tayinci olunca mecbur öyle olacak
Hayırlısı olsun
Mantiksiz
Neden
New spor salonu