Spor Sporcuların saç modelleri sizce de çok tuhaf değiller mi? ballistic Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Bana nedense çok tuhaf ve değişik geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Sporcuların saç modelleri sizce de çok tuhaf değiller mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Evet bazıları tuhaf modeller ama bazıları da tarz oluyor genelde 0 0 Yorumla
SeroQuel_ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Evet tuhaflar rastalı saçlar yarısı siyah yarısı sarı Değişik değişik uzatıp bir şeyler yapıyorlar 0 0 Yorumla
sinemzqx Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Sadece sporcular mı? Bence etrafımızda çok farklı insanlar var. Bunu yadırgamak yerine güzel buluyorum. 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Bazıları evet de çoğu standart işte mesela Marek Hamsik 🆚 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Beckham ın uzun saçlı hali daha iyi bu cidden hiç yakışmamış 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Fenomen ronaldonun üstüne yoktur sanırım 0 0 Yorumla
relax17 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Evet bazı sporcular çok değişik yapıyor kendini 0 0 Yorumla
kleopatra_is_here Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Meslekle alakalı değildir ya hepsinin saçı farklı 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 827 cevap paylaştı. Tuhaf. Anlam veremiyorum çoğuna 0 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Spor konusunda 471 cevap paylaştı. Bence karizmatik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet bazıları tuhaf modeller ama bazıları da tarz oluyor genelde
Evet tuhaflar rastalı saçlar yarısı siyah yarısı sarı
Değişik değişik uzatıp bir şeyler yapıyorlar
Sadece sporcular mı? Bence etrafımızda çok farklı insanlar var. Bunu yadırgamak yerine güzel buluyorum.
Bazıları evet de çoğu standart işte mesela Marek Hamsik 🆚
Beckham ın uzun saçlı hali daha iyi bu cidden hiç yakışmamış
Fenomen ronaldonun üstüne yoktur sanırım
Evet bazı sporcular çok değişik yapıyor kendini
Meslekle alakalı değildir ya hepsinin saçı farklı
Yakıyor bence ortalığı
Tuhaf. Anlam veremiyorum çoğuna
Hayır, değiller.
Bence yakışıyorsa tamam
Biraz
David başka 😂😂
Bence karizmatik