Masumiyet filminde, Güven Kıraç'ın canlandırdığı Yusuf karakteri, Haluk Bilginer'in canlandırdığı Bekir karakterine hangi takımlısın diye sorar, Bekir de ben takım tutmam, Fenerbahçeliyim diye cevaplar :) Fenerbahçeliliğin takım tutmaktan öte bir şey olduğu anlatılıyor bu sözle. Filmi de izleyin, seversiniz.
Masumiyet filminde geçiyor. Ben takım tutmam, Fenerbahçeliyim der Haluk Bilginer. Masumiyet, 1997 yılı yapımı bir Zeki Demirkubuz filmi. Başrollerde Haluk Bilginer, Derya Alabora ve Güven Kıraç oynuyor.
Masumiyet filminde, Bekir diyor ben takım tutmam Fenerbahçeliyim diye. Fenerbahçe de bir takım ama orada anlatılmak istenen başka bir olay. Haluk Bilgine, Güven Kıraç ve Derya Alabora oynuyor, eski bir film. Oyuncuların gençliği çok tatlı :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
1997 yapımı Masumiyet filminde, Haluk Bilginer'in canlandırdığı karakter, Güven Kıraç'ın canlandırdığı karaktere cevap olarak "Ben takım tutmam Fenerbahçeliyim" der. Güzel bir filmdir, Derya Alabora da başrollerden.
Heyt be zeki demirkubuz filmi izleyenleri, sevenleri görünce bir mutlu oldum. hoş filmler izleyeni pek mutlu etmesede izlendiğini bilmek mutlu ediyor..
türkiye futbol fenerasyonu fatih terime ceza yağdırmaya devam ediyor ama nedense fenerasyon galatasaraylı olarak lanse ediliyor.. operasyon başlamıştır.
En İyi Cevaplar