Birde havaları var ki "basmışım aminoasidi taş gibiyim" havasında:) ama kizlar yapiyo bunlari böyle. Kas kas dedikce basıyorlar.. Benim idealim budur (olmasa da olur) gayet çekici bir beymiş. Ben baklavayi tatlı olarak seviyorum birlikte yeriz.

Birde havaları var ki "basmışım aminoasidi taş gibiyim" havasında:) ama kizlar yapiyo bunlari böyle. Kas kas dedikce basıyorlar.. Benim idealim budur (olmasa da olur) gayet çekici bir beymiş. Ben baklavayi tatlı olarak seviyorum birlikte yeriz.

Kas sadece günümüz ergen kızların beğendiği bir oluşum değil. Bu milattan önceye kadar gider. Truvada erkekler hep kaslıdır. Hatta mitolojide tanrılar bile baklavalı ve pazulu tasvir edilir.
Hatta tanrıların sadece kası yoktur, büyük penisleri vardır. Cİnsel güçleri yüksektir. Mesela Athena'yı dölleyen tanrı (adını unuttum) Athena'nın baldırına boşalmasına rağmen onu hamile bırakabildi. Şu cinsel güce bak. Hepsinin de penisi kocaman. Bu anlayış ta milattan önce günümüze kadar intikal etti. Bu yüzden erektil disfonksiyon sorunu olan erkekler için ''iktidarsız'' denir ve büyük penis erkeklikle bağdaştırılır.
İşte kas da bunlardan biridir. Çünkü zayıf, çelimsiz ve sıska bir erkek güçlü imaj oluşturmaz. Bu hayvanlarda da böyledir ve dişiler çiftleşeceği zaman en güçlü olanla çiftleşmek ister. Bu sebeple düelloyu kazanan erkek dölleme hakkı kazanır.
Kaslı adam itici deyip görsele koyduğun adamın tam tersi olması nasıl bir anlayış? 😂
Cevap
16Cevap
Sen niye üstüne alınıyorsunki insan kendisi için yapamazmı veya eşi için yapamazmı sanki sen beğen diye yapıyor tüm erkekler😏
Kaslı birinin nasılım sorusundan sonra sordum bunu.. tabiki üzerime alinmiyorum tercih etmem olur biter fakat bu benim görüşüm siz de benim görüşümü karalamak yerine kendi düşünsenizi dile getirebilirsiniz.
Asıl sen karalıyorsun kimse sana kaslı erkek seviyormusun diye sormadı veya sorsa bile sevmiyorum der geçersin neden onlar hakkındaki görüşlerini dalga geçerek söylüyorsun mesela ben durup dururken kaslı erkek sevmeyen kızlar şöyle böyle demiyorum 🙂
Ben doğallıktan yanayim ifade etme bicimim doğru olmayabilir.
Tamam şimdi anladım seni. Hoşgörüyle cevap verdiğin teşekkür ederim 🙏🏻
Ne demek bn teşekkür ederim.
Kas karı milleti için değil
Kendisine saygısı olan insan yapar.
O korktuğunuz vücutlar testesteronu
Zaten doğal kas bir yerde durur
Aşırı kaslı erkekleri genelde kadınlar sevmiyor zaten
@Kıvanc3435 aşırı dedim
Kaslı olması çekici ve unsur ama aşırı kas her iki cinsi de itici gösteriyor. En iyisi normal kas.
kaslı kötü değil ama ben zayıf erkekleri daha çok beğeniyorum
Kişiden kişiye değişen bir olay mesela fotoğraf daki adam çok iyi shjsjsj
Kadınlar aşırı kas sevmiyor zaten
Yağlı olmasın fit olsun yeter diyorlar
Her şeyin fazlası gibi kasın da fazlası itici.
herseyın fazlası ıtıcı
Bu adama vermem diyen kız yalan söyler.
Hayır bence çok güzel görünüyor hele kasların görünür olması ayrı bir güzellik
Kızları geçtim aşrı kas yapanlar erkeklerde itici geliyordur bence
Göbeğim ile mutluyum teşekkürler
Senin idealindeki erkek görselde ki gibi mi?
😂😂 hı evet noldu
Kaslı sevmiyorum deyip kaslı erkek görseli paylaştın. Hiç bişey olduğu yok. Kolay gelsin :)
bu söyleyeceğini takım ettim de:) yani kaslı var kaslı var hem olmasa da olur diye not düştüm:)) omuzlar aşırı geniş ve kas yığını olanlardan bahsettim ben.
Böyle bir sevgilin olur umarım.
Görseli salla:)
İmrendim ne yalan söyliyim 😅
Dediğim gibi, her anlamda dört dörtlük bir erkek çıkar karşına, fiziği de tam böyle olur. Ne güzel İstanbul :))
Kime neye imrendin:)) Ben göbüşlü de severim yeterki efendi, mert bir bey olsun.
Adamın fiziği işte. Gayet düzgün. Kasları sayılıyor.. Hangi erkek şu fizikte olmayı istemez ki. Sorsan herkes efendi zaten...
O kadar askere gittim, göbüş sabit kaldı 😅
sormakla söylemekle olmaz işte.. Benim hayat felsefemde şu var; kim ben buyum derse kesinlikle o değildir.. Tanimak yasamak lazım.
Ben fırlama, yaramaz, boş biriyim diyeyim de tersi çıksın 😂
Mevlanaya sormuşlar bunca yıl okudun ne bilirsin diye.. Kendimi bilirim demiş:)) kalitenin reklamı olmaz onu demek istedim.
Gayet iyi anlıyorum hanımefendi sizi..
Mantıklı diyorsunuz. Nükte yapayım dedim. Ayrıca bir erkekten beklentinizi asla düşürmeyin, alt sınırı çizip üst sınır belirmeyin. Nasıl ki erkekler 10/10 kadın istiyorsa, kadınlar da öyle erkek istemeliler
Neye göre 10/10. Gösteriş ve abartı sevemem.. O yüzden çirkin de olabilir genellemeye göre 10/10 da yer almayabilir:)
Yani erkekler ağzını bir açıyor, şöyle ölçüleri olsun, şöyle ağzı yüzü olsun, şöyle eğitimi olsun. Yemek yapsın, bana karışmasın, temiz olsun.. Herkes kendine göre en iyisini istiyor. Gayet de insani gerçekçi değil
Anladım.. Ne istediğimi biliyorum merak etme:)
Çok alakasız bir soru sorabilir miyim
Tabiki
Çok acıktım, ne yesem bu saatte
😂😅
Yalnız değilsin ben varım
Ben görseldekini de sevmiyorum
Göğüs yapanlar çekici bence
Abartılı olmadığı sürece kas iyidir.
Kimi sever kimi sevmez zorla değil sonuçta.
Can yaman gbiler itici bu fotodaki bayag iyi
attığın adam baay bir kaslı zaten
ben göbekliyim olur mu?
Aşırı kasli erkeklere hep geyler yaziyo sjsj
Vallahi bal gibiler ne iticisi 😂
Görseldeki harika bence
Karın kası sever misin
@Kıvanc3435 evet
Baksana benmkine
kedi ulasamadigi ete mundar der
İyiymiş 😋
Kasli iyidir