Ben hayatımda bu kadar beceriksiz bir yönetim görmedim. Lale ortaya para vermek için gidip kabileden oyuncu alıyorlar. Yok yinede şampiyon olamıyorlar.
Süperlig kalitesiz bir lig hatta digitürkten bile o paketi çıkarttım aradıklarında boş bir lige o kadar para verilmez demiştim hatta.
Penaltılara gelirsek ligimizde zaten 3 büyükler hep pohpohlanır kollanır bu bir gerçek.
Penaltılar haklı ve haksız olarak verilir bu 3 büyüklere zaten. Penaltılara gelirsek eğer gerçekten penaltı varsa niye verilmesin? Örnek birtakım 1 sezon isterse 200 tane penaltı alsın yani gerçekten penaltıysa olay kimse bu takıma penaltıcı diyemez. Sorun şudur rakip takımlar o takıma nasıl penaltı yaptırtıyor demek ki karşı koyamıyorlardır örnek budur yani.
Penaltı olmuş gol atabiliyorsa atmalı da zaten atmamaya çalışmak için sorunlu olmak lazım çünkü pozisyon penaltı yani rakipte penaltı yaptırtmasaydı napalım rakibin hatası o takıma niye yıkılsın.
Gs deplasmanda vasat ve her an puan kaybedebilir bence, kadro Avrupa standartında değil. FB şu günü kadar gs den yaklaşık 15 maç fazla oynadı. Bazı haftalar yani 7-8 gün içinde Avrupa lig ve Avrupa rövanş maçı şeklinde yoğun fikstür de oynadı. Gs bu dönemlerde haftada 1 maç oynadı. Gs sezonun başında kötü oynayarak ucu ucuna maç kazandı şu arada benzer şeyi FB yaşıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
FB işte klasik
Süperlig kalitesiz bir lig hatta digitürkten bile o paketi çıkarttım aradıklarında boş bir lige o kadar para verilmez demiştim hatta.
Penaltılara gelirsek ligimizde zaten 3 büyükler hep pohpohlanır kollanır bu bir gerçek.
Penaltılar haklı ve haksız olarak verilir bu 3 büyüklere zaten. Penaltılara gelirsek eğer gerçekten penaltı varsa niye verilmesin? Örnek birtakım 1 sezon isterse 200 tane penaltı alsın yani gerçekten penaltıysa olay kimse bu takıma penaltıcı diyemez. Sorun şudur rakip takımlar o takıma nasıl penaltı yaptırtıyor demek ki karşı koyamıyorlardır örnek budur yani.
Penaltı olmuş gol atabiliyorsa atmalı da zaten atmamaya çalışmak için sorunlu olmak lazım çünkü pozisyon penaltı yani rakipte penaltı yaptırtmasaydı napalım rakibin hatası o takıma niye yıkılsın.
ne saçmalıyorsun
Ne saçmalaması
yaptığın klasik algı bence, mesela hangi maçtaki penaltıyı penaltıya benzetemedin 🤔
Beşiktaş maçı ardanın penaltısı
Ankara gücü irfancan
izlemediğin tek maç yetişememiştim ama bakarım internettten…
2 tane söyledim
irfanın ki el temasını alıp penaltıyı göstermek, her futbolcunun yaptığı bir şey, son 10 yıldır her takımda görüyorum.
Sivas gs maçında sivasın golü peki 😉
Knk sizin yanlışınız iyi diğer yanlış kötü mü
Hem ben GS li değilim ama GS baskılı oynuyodu pek bişey değiştirmezdi
verilmeyen net gole ilginç bir yaklaşım, olsun sağlık olsun
Knk GS baskılı oynuyo gol verilse GS baskılı oynasa yine farkı açar
Bu sene GS nın kadrosu bana göre Avrupa standartlarında bir kadro
Gs deplasmanda vasat ve her an puan kaybedebilir bence, kadro Avrupa standartında değil. FB şu günü kadar gs den yaklaşık 15 maç fazla oynadı. Bazı haftalar yani 7-8 gün içinde Avrupa lig ve Avrupa rövanş maçı şeklinde yoğun fikstür de oynadı. Gs bu dönemlerde haftada 1 maç oynadı. Gs sezonun başında kötü oynayarak ucu ucuna maç kazandı şu arada benzer şeyi FB yaşıyor.
Knk ne anlatırsan anlat GS nın kadrosu bütün 4 büyüklerin kadrosundan iyi. Beşiktaş'tan iyi Trabzon'dan iyi başaktanda iyi
bjk ve ts den iyi bşehir zaten çöp
4 büyük dedim o yüzden
bakıcaz, hafta hafta maç maç değerlendirelim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!