Maçın son anına kadar sevinemedim zaten "2. yarı her şey tepetaklak olup aradaki o 30 (?) sayı fark da eriyebilir." diyordum son anda da 100'ü geçsin istedim ama çok şey istemişim... Breanna Stewart inanılmaz işlere imza attı rekoru da ele geçirdi ama ilk yarı resmen sanki kendisi bi takımdı, Kayla McBride çok sakin başladı bi anda patladı mükemmel 3'lükler gönderdi. Ve sonuç olarak Olcay kupayı aldı yükseltti... (2. EuroLeague Women şampiyonluğu dahi olabilirdi geçen seneyle ama işte elde bu var.)
Maşallah baya hakimsin. Sayı farkı 30 dan 22 e düşünce dedim acaba mı 😁 insan düşünmeden edemiyor. Neyse ki kazandık. Belki bu hırs bu kadro devam ederse seneye de çiftleyebiliriz.
Boşuna Fenerliyim demiyorum ben burada. Ve ben bırak 30'dan 22'ye düşmesini hiçbir zaman emin olamadım konu Fener olunca bırak 30'u 50'de 60'da kapanabilir yani
O kadar çok finaller kaybettik ki artık evet her şey mümkün. Son 10 haftaya 20p önde girsek hepsini kaybeder yine olamayız o derece futbol tarafı lanetli resmen.
En İyi Cevaplar