ayrıca kızların kas istememesi gayet normal ben de spor salonunda görüyorum sadece alt vücut çalışıyorlar ama kolları kaslanacak diye korkuyorlar vs. alakası yok onların testesteron düzeyi çok az olduğu için erkeklere göre çok daha yavaş kas kazanırlar ki biz bile kolumuzu 3cm büyütmek için aylarca çalışıyoruz. yani omuz kol çalışcam hemen kolum büyüycek çirkin maskülen duracak diye korkmayın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
dambil dediğin ağırlık antrenmanı lazım oraya kas koyarsan birazda olsa genişler ama bence kadında dar omuz normaldir
Ben kas istemiyorum ama
zaten sporla genişlemesinin sebebi orada kas oluşmasıdır. esnetme hareketleri bir işe yaramaz
ayrıca kızların kas istememesi gayet normal ben de spor salonunda görüyorum sadece alt vücut çalışıyorlar ama kolları kaslanacak diye korkuyorlar vs. alakası yok onların testesteron düzeyi çok az olduğu için erkeklere göre çok daha yavaş kas kazanırlar ki biz bile kolumuzu 3cm büyütmek için aylarca çalışıyoruz. yani omuz kol çalışcam hemen kolum büyüycek çirkin maskülen duracak diye korkmayın
Kol kası falan olmayacak zaten sadece omuz kasların gelişirse omuzlar genişler sadece omuz kaslarına çalış geinslesi
İncline press yaparsan evet
O ne ki
Geniş omuz yağ ile olmaz kas ile olur
Dumbell incline press yas cıkar
Evet bence
En itici kadın tipi
Genizler barfiks
Genis sinav cek