Spor Arda Güler abartılıyor mu? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yeni Alex dediler. Alexin süper ligde gol ve asist krallıkları var adam tarih yazmış ne anlatıyorsunuz la :D Abartılıyor Abartılmıyor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Kızlar Alex izlememiş 9 kişi abartılmıyor diyor Arda Güler abartılıyor mu? Cevapla Tarih Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Evet ama daha küçük bebe Alex’in yaşına gelene kadaar.. 0 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Spor konusunda 318 cevap paylaştı. Beşiktaş maçında gayet iyiydi geliştirse Alex den daha iyi olabilir ama bu performans ile Alex değil 0 0 Yorumla
HasanGökgür Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Umarım sonu Muhammed Demirci gibi olmaz, gayet başarılı futbolcu. 0 0 Yorumla
e_gokce_7 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Yeni Alex, Türk Messi filan denilerek evet abartılıyor ama yaşına yaptıklarına bakarsak çok da abartıldığını düşünmüyorum 0 0 Yorumla
kemal_19 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Spor konusunda 673 cevap paylaştı. Beşiktaş maçında çok beğendim yetenekli çocuk inşallah çok daha iyi yerlere gelir 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Spor konusunda 300 cevap paylaştı. zamanlama önemli 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Yetenekli çocuk ya işte iyi futbolcu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet ama daha küçük bebe Alex’in yaşına gelene kadaar..
Beşiktaş maçında gayet iyiydi geliştirse Alex den daha iyi olabilir ama bu performans ile Alex değil
Umarım sonu Muhammed Demirci gibi olmaz, gayet başarılı futbolcu.
Yeni Alex, Türk Messi filan denilerek evet abartılıyor ama yaşına yaptıklarına bakarsak çok da abartıldığını düşünmüyorum
Beşiktaş maçında çok beğendim yetenekli çocuk inşallah çok daha iyi yerlere gelir
Neymarın abartılmasının Türk hali
zamanlama önemli
Abartılmıyor da gücü anca 1 saatlik
Yetenekli çocuk ya işte iyi futbolcu
Çok güzel oynuyor