Son birkaç sene olmak üzere Hande Erçel güzelliği ile çok ön plana çıkmakta ve ilgi görmekte. Sizce ona yapılan bu ilgi fazla mı abartılıyor yoksa yerinde bir ilgi mi?
Sadece Hande Erçel mi? Bir çok Ünlü Haddinden Fazla Abartılıyor Yav Çok başarılı olsa bize faydası ne Sadece onlara ego vermiş oluyoruz ünlüler de senin benim gibi normal insan sadece mesleği tanınmış iş yapıyorlar budur
kimsenin kimseyi abarttığı yok ki kendi kendinize triplere giriyorsunuz. seveni beğeneni de var beğenmeyeni de var bu tamamen kişinin güzellik algısıyla alakalı. kimsenin çıkıpta handeye taptığı falan yok yani :d
Triplere girme olayını bana diyorsan yanılıyorsun. Ben triplere falan girmiyorum. Güzelse güzeldir değilse değildir. Ben sadece magazin amaçlı soruyorum ve üstelik ona tapıcak bir çok insanın var olduğunu düşünüyorum.
Hande ercelin son halini sadece kizlar begeniyor dikkat edersen.. kizlarin da tek bi kriteri var nekadar estetik yapmissa ne kadar makyaj yapmissa ojesi falan iyiyse kiz guzeldir. Frediye mi benzemis gulus estetigiyle havuc isteyen beygire mi dönmüş umursamazlar. Erkekler icin konusacak olursak ilk fizisinde totosu iyiydi diye begenildi gercekten ama estetiklerden sonra tırt..
Cevreye bakarsan kendi eline tapan da bissuru kisi var burasi turkiye😀 kizin hicbi numarasi yok ust dudagini da store perde gibi açtırmıs beygir gibi gorununce pek ilgi cekmez diye dusunuyorum. Konusurken falan gordun mu hic tv de falan cok kotu
Güzellik başka bir şey bu kız da güzellik yook ama aşırı tatlılık var ben güzelliğe değil tatlılığa bakarım güzellik ve tatlılık dediğimiz bir değildir farklı şeylerdir sempatik diye bir şey var o da farklı bir şeydir
Hande abartılıyor bu kızdan daha güzel kızlar çevremde var tek farkları sanatçı değil. Giyim ve makyaj ile güzel olunuyorsa kadınların yüzde yetmişi güzel olur
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bisektomi olmadan önce herkes tipsiz, Kezban derdi bisektomi yaptı herkes kıza tapıyor 😂Çevremde bir burun estetiği yapıp tüm ilgiyi üstüne toplayan kızdı burnu kötüyken kimse yüzüne bakmazdi burunla güzelleşti herkes peşinde. Sonuç olarak avam bir havası var böyle Serenay Sarıkaya gibi çekici, kadınsı değil kerem de sevemedi bu yüzden kezbann sonuçta orijinal hali bazlama 😂burası Türkiye ama en çirkin kızım peşinde 10 erkek var bunda da taparlar normaldir