Bugün Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a karşı kaybetmesinin en önemli aktörü yine Valencia oldu. Ama her nedense yıllardır bu oyuncunu rezil oyununu gören sanki sadece benmişim gibi hissediyorum.
Niye böyle oluyor?

Bugün Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a karşı kaybetmesinin en önemli aktörü yine Valencia oldu. Ama her nedense yıllardır bu oyuncunu rezil oyununu gören sanki sadece benmişim gibi hissediyorum.
Niye böyle oluyor?

takım Arada bir de yenilsin, insanlar bu durumu konuşsun, gündem olsun diye yapıyorlardır😀bide yabancı futbolcu ya ondan her maça çıkıyor. Adama çok para veriyorlar kenarda oturtmazlar. Beşiktaşcığım yenmiş aferin onlara 😆💐🤭
Valencia 25 gol atmış öyle ya da böyle, eleştirilecek kişi değil. Asıl risk aynı maçta oyuncuya 2. penalti artırılmaz, kaçması yüksek ihtimal olur. Buna da kenar yönetimi karar verir. Valencia dan önce Pedro neden 80 dk. Sahadaydı, onu sorgulamak lazım. Fenerde sahada lider oyuncu yok, bunu anlamayan da yönetimdir.
Adamın attığı göllerin yarısı penaltı. Zaten her maçta banko ilk 11 de oynatiliyor. Sokaktan alelade birini al gel bu kadar fırsat ver o da atar. Ne yapalım o zaman Fenerbahçe'nin golcüsü olarak kalmaya devam mı etsin?
Elbette tek kötü o değil ama bu maçın kopuşunun en büyük aktörü o oldu.
Bu adam konusundaki düşüncelerimde tek değil mişim, benim gibi düşünen birisi daha varmış
Millet attığı gol sayısına bakıyor, adam beceriksizi teki, 5 para etmez. Penaltı olunca bile sevnmiyorum, adamın her penaltı atışı riskli
Dünkü maçın ilk yarısında Arda buna pas verdi, bu da karşı karşıya kaldı ya, inan bana ayağa kalkıp bağırmadım bile... bu mal atamaz dedim
Kesinlikle atamazdı ondan şüphem yok. İşin tuhaf yanı çoğunluk bu adama çok iyi diyor. Acaba, bu çoğunluk benim görmediğim başka bir şey mi görüyor adamda, anlamadım 🤔 Sevilla ya da bunun yüzünden elendik...
Hafta içi müjde Valencia maça yetişecek haberini okudum, eyvahhh dedim 😂
Ben de şaşırıyorum bu duruma.. Hani derler ya şıh uçmaz, cemaat uçurur diye, bu da o misal. Eskiden kazma hakan şükür de bunu yaşamıştım. Adam bildiğin gol kaçırma, pozisyon ezme şampiyonuydu ama bunu bir uçurdular, sanırsın dünyanın en iyi golcüsü. Gerçi onun nasıl uçurulduğun belliydi ama millet nasıl bu gazı yediğini açıklayamaz.
Teşekkür ederim 🙂 Şu kazma gol kralı olacak ya, yanarım yanarım buna yanarım 😂
Bu adam 25 gol atmış ama 12 tanesi penaltıdan. Yani toplam 13 gol atmış. Bunun neyini övüyorlar. Aboubakar 10 gömlek üstü bir forvet bundan
Cevap
4Cevap
Boş futbolcu işte.
Valencia ciddiyetsiz oyunu çoğaldı takımın bir yeri tutukluk yapıyor oda forvet ve defans da bomba var. Papatya çayı içip kendimi dövdürcem rahatlatır belki
Şaka gibi bir maç oldu, bu oyunla değil profesyonel lig amatör kümede bile tutunamazsın hamsi gibi yerler adamı
Aynen
Yine yenildik keyfim kaçtı zaten puffff
Haklisin...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?