Spor Nişanlımın vücudu çok biçimsiz göbekli bacaklar ince önüz yok filan? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Spor yapsa düzelir mi kaç yıla forma girip üçgen olur sporcular gibi Nişanlımın vücudu çok biçimsiz göbekli bacaklar ince önüz yok filan? Cevapla Nişan Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sporcular gibi olamaz da birkaç ay düzenli yaparsa farklılık gözle görülür olur 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Doğuştan simit göbekli olanlar var ya öyle vücudu düzelir mi Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl Düzelir de işte yağ yakması, hareketlere dikkat etmesi gerekir Yorumla Soran +1 yıl Poposu hiç yok olur mu o da Ayrıca omuzlar dar göbeği var bacaklar ince Yorumla Soran +1 yıl Mesela bizim vücutlar nasıl belimiz omuz ve popomuzfan ince çay bardağı gibi ya onun ki öyle değil Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl Çalışması lazım. Kilo alır sonrasında spor ile biraz daha düzene girer Yorumla Soran +1 yıl Düzelecek bi şeyse sıkıntı yok Genetik böyle düzelmez sandım Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl Çok çalışıp dikkat etmesi de gerekiyor. O sayede daha iyi olur Yorumla
MetinKeremAli Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Genetiğe bağlı. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Genetiği zayıf bence Yorumla MetinKeremAli +1 yıl Genetiği zayıfsa aşırı kaslı olamaz ama kaslı bir yapıya ulaşır, o da en az 3 yıl sürer. İlaç kullanmadan vücut yapmak zor, kendimden biliyorum. İlaç kullanırsa da sağlığı gider, kullanmasın. Yorumla Soran +1 yıl Aşırı kas filan istemiyorum da Şöyle löp löp olmasın yeter ya Yorumla
İstif01 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl İradeliyse 1 yıla toparlar 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Bu kadar kısa sürede yani Yorumla Soran +1 yıl Kendi kendine yapabilir miProfesyonelden yardım almadı gerekir mi Yorumla İstif01 +1 yıl Bu kadar kısa sürede o sporcular kadar kas yapamaz ama iğrenç görüntüsü gider Yorumla İstif01 +1 yıl Spor salonuna yazılacak internetten araştırması yeterli internette tonla bilgi var Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla İstif01 +1 yıl Gaza getir sen onu Yorumla Soran +1 yıl Yok yapmıyor. dedim bi kaç kere tamam dedi sonrası yok Yorumla İstif01 +1 yıl O zaman böyle gelir böyle gider o hatta evlilik sonrası daha da kötü olur Yorumla Soran +1 yıl Üfff Yorumla İstif01 +1 yıl Ne😀 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl düzelecek Yorumla İstif01 +1 yıl Tembel adam düzelmez kolay kolay. Ona böyle yaparsa evlilik işi olmaz aklını başına al de Yorumla Soran +1 yıl Beni kendinle tehdit etme diyor Yorumla İstif01 +1 yıl Yalnız o işin sonu iyi değil evlenince o iyice gotu göbeği salacak seni doyuramayacak senin gözün dışarda kalacak Yorumla Soran +1 yıl Erkekliğimde bi sorun yok diyor bana Yorumla İstif01 +1 yıl Görüntü de önemli her şey kondisyon değil Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla İstif01 +1 yıl Dm gel anlatayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sporcular gibi olamaz da birkaç ay düzenli yaparsa farklılık gözle görülür olur
Doğuştan simit göbekli olanlar var ya öyle vücudu düzelir mi
Düzelir de işte yağ yakması, hareketlere dikkat etmesi gerekir
Poposu hiç yok olur mu o da
Ayrıca omuzlar dar göbeği var bacaklar ince
Mesela bizim vücutlar nasıl belimiz omuz ve popomuzfan ince çay bardağı gibi ya onun ki öyle değil
Çalışması lazım. Kilo alır sonrasında spor ile biraz daha düzene girer
Düzelecek bi şeyse sıkıntı yok
Genetik böyle düzelmez sandım
Çok çalışıp dikkat etmesi de gerekiyor. O sayede daha iyi olur
Genetiğe bağlı.
Genetiği zayıf bence
Genetiği zayıfsa aşırı kaslı olamaz ama kaslı bir yapıya ulaşır, o da en az 3 yıl sürer. İlaç kullanmadan vücut yapmak zor, kendimden biliyorum. İlaç kullanırsa da sağlığı gider, kullanmasın.
Aşırı kas filan istemiyorum da
Şöyle löp löp olmasın yeter ya
İradeliyse 1 yıla toparlar
Bu kadar kısa sürede yani
Kendi kendine yapabilir mi
Profesyonelden yardım almadı gerekir mi
Bu kadar kısa sürede o sporcular kadar kas yapamaz ama iğrenç görüntüsü gider
Spor salonuna yazılacak internetten araştırması yeterli internette tonla bilgi var
Peki
Gaza getir sen onu
Yok yapmıyor. dedim bi kaç kere tamam dedi sonrası yok
O zaman böyle gelir böyle gider o hatta evlilik sonrası daha da kötü olur
Üfff
Ne😀
Nasıl düzelecek
Tembel adam düzelmez kolay kolay. Ona böyle yaparsa evlilik işi olmaz aklını başına al de
Beni kendinle tehdit etme diyor
Yalnız o işin sonu iyi değil evlenince o iyice gotu göbeği salacak seni doyuramayacak senin gözün dışarda kalacak
Erkekliğimde bi sorun yok diyor bana
Görüntü de önemli her şey kondisyon değil
Nasıl yani
Dm gel anlatayım