Son zamanlarda sanki kadının spor yapmasına karşı olan kişi sayısında artış var. Neden böyle olmaya başladı?
Son zamanlarda sanki kadının spor yapmasına karşı olan kişi sayısında artış var. Neden böyle olmaya başladı?
Aslında burada kadınların spor yapmasına değil de genel olarak kadınlara karşı olan bir grup var gibi görünüyor bu tip kişilere baktığımız zaman hep aynı kişiler oluyor.
birde kadınların gelişmesini istemeyenlerde var yani kadın güzel görünürse kıskanabilir. ya da mesela erkek de aynı şekilde kadın benden daha güçlü olmamalı gibi komplekse girebilir. aslında bunlar hep cahillikten ya da öz güvensizlikten. ben spor yapan kadını daha çok desteklerim..
Bir insanın kendini geliştirmesi ister fizik olur ister akıl olur her zaman güzel bir şeydir biri buna karşı çıkıyorsa da o insanı sevmiyordur bu kadar net
Öyle görünüyor 😀
Teşekkür ederim abi
Rica ederim.
Genel anlamda kadınlara karşı olanlar arttı. Kadının kendini sevmesini geliştirmesini hazmedememiyorlar. İnsan da hazmedemediğini kusar malum. hele bi de kendi ayakları üzerinde duruyosa ooo. Lanet olası feminist yaratıklar! 🤣🤣
Kendini geliştiren kadın seçilmek istemez seçer seçici olur. Onun Üzerinde mutlak hakimiyet kuramayacaklarını bilirler ve tercih etmek istemezler. Kadın dediğin! Hassas kırılgan erkeğin ilgisine sevgisine, korumasına muhtaç olsun isterler. Ki istedikleri gibi hükmedebilsinler!
Bence de🙂
Teşekkürler 🙂
Cevap
3Cevap
Abartıyorlar sporu yani bedenleri estetik görünmemeye başladı kullandkları protein tozlarını her storyde göstermeseler zaten olmaz
186 cm boyunda, yapılı, çam yarması gibi biriyim. Ki kol Kasım kadının adelesinden kalındır.
Böyle biri olmama rağmen ben bile kas yapmış, kola kası çıkmış ve abdominal bölgede belirgin şekil oluşmuş bir kadınla seks yapmak istemem. Bana erkek gibi gelir.
Tiksindirici bir görüntü. Örnek, resimdeki kadın mesela.
Güçlenip bazı herflrin azını yüzünü dağıtmaklarindan korktular herhlde
Empati kurunca Karın kaslı bir kız arkadaşa sahip olmak ters köşe yapar Erkeği yani yumuşaksı süngerimsi bir etki bırakır
Kadın dediğin etli butlu olur diyolarsa demek
Spor yapan kadın sayısı da artıyordur aynı zamanda
Kanın ne yapsa suç zaten bu da soru mu
En İyi Cevap