Artık sistemim oturdu sayılır ve gittikçe kas kazanıyorum. Sizce arka bacak kasının görüntüsü itici mi? Hem hoşuma gidiyor hem gözüme batmaya başladı.

Artık sistemim oturdu sayılır ve gittikçe kas kazanıyorum. Sizce arka bacak kasının görüntüsü itici mi? Hem hoşuma gidiyor hem gözüme batmaya başladı.
İtici değil, güzel duruyor sistem oturmuş dediğin gibi çünkü yağ olayı değil kas olayı devreye girmiş artık yavaş yavaş kas kütlesi koyabilirsin üstüne ve evet göze batabilir ancak bence güzellik açısından bu sorun değil güzel bence tabi senin fikrin daha önemli kendi bedenin kendi vücudun sen karar verirsin buna. Belki üstüne koyarsın belki sağlıklı olmak zinde kalmak için form korumak amaçlı hafif orta tempoda devam edebilirsin sana kalmış bu.
Cevap
26Cevap
Resim bakis acisina gore baldir kalin bacak tipiniz var sorun olarak gormeyin deirn
Abaza sapiklarin amaci belli boş ver takma gitsin
Evet sildim zaten yorumlarını. Yazıcak olan günceli okuyup vazgeçer diye 😁
Huylu huyundan amaci abazalik sapiklik olanda amacindan vazgecmez yoruma bile bakmaz.
Haklısın. Fotoğrafa dahi bakmıyorlar belli ki parmakları otomatiğe bağlamış artık. Bacağımın en üst bölgesini atmış olsam diyicem ki sorun bende ama tam arka bacak kısmı var sadece. Çok ilginçler 😀
Aslinda hicbir ilginclik yok... sadece suanki gercekler hayattaki abazalarin coklugunun gostergesidir... sizde sorun yok merak etmissiniz sormussunux ve usuluncede kendi karstmanizla koymussunuz. Ama buna bile yok ora yok bura diye yorumdan çok sapikliga kacanlarla dolmus🤣🤣
en ufak teşhirciliğe kaçan yanı yok halbu ki ama tekrar tekrar kontrol ettim kendi attığımdan şüphe ettirdiler resmen shsjs Haklısın teşekkürler
Kendinden suphe ediyorsan demekki amaclarjni bezdirmeleri sindirmelerini azda olsa basarmislar demek dikkat...
Orası biraz dalgayla karışık yorumdu 🙂
Aşırıya gitme erkeksi bir görüntü hoş olmaz şu an için iyi
Gayet hoş kalcani yapılandırır daha güzel görünür iyi olur
Kötü durmuyor ama daha çalışman gerek programını düzenle sıkı çalış güzel şeyler olur başarırsın
Yardımcı olabilirim spor konusunda
popon de güzel bence. Bacağın cidden şahane görünüyor.
Popom nerde görünüyor
Kaslı kadın poposu o ezberimde
Hos tabi ki kasin her turlusu hostur merak etme :)
Özellikle kadında bu hep geçerli değil ki
Bence geçerli Ben seviyorum kas kizlarda ama genelde sevmiyor erkek milleti haklisin. Ezik psikolojisi olanlar özellikle de
Erkekleri bilmiyorum da ben kendi yorumumu kattım bir noktaya kadar güzel. Hem her vücutta da o duruş aynı olmuyor ya bazılarında kas zarif hafif dolgun duruyor yakışıyor bazılarına garip erkeksi görüntü katıyor
Vücut tipi ve yuzun feminen/maskulen yapısıyla alakalı. O konuda haklısın her kızda ayni miktarda kas bir durmuyor. Ama ben su kızlara kas yakışmaz on yargısına karsiyim.
Anladım şimdi. O tek kalıba sokmaya karşı olman çok güzel☺
Rica
Çok aşırı olmadıkça güzel olur daha fazla çıkarma derim.
Çok abartı değil, yağlı yağlı olmasından da sıkı olması iyidir. Abartmadan devam bence, güzel..👍🏻
dozunda bence
Hayır gayet hos görünüyor sen begenmiyor musun
Roberto Carlos
bence çok iyi duruyor mazoşist hanım.
Ah bu bacaklar müthiş
Çok güzel harika bence
iyide toto yu görmeden olmaz orantı nasıl filan demi
offf ellemeliiiik :D
Hemcinsim olduğun için yırttın hadi😀
:D
Gözle görülür şekilde bariz belli
Gayet iyi emek vermişsin baya