1.90 ve 93 kilo olan biriyim. %12 gibi bir yağ oranına sahibim... 40-41 CM civarı kollarım. Tişört giydiğimde genelde erkekler ve çocuklar bakıyor sizce neden? 12 Senedir Fitness ile uğraşıyorum 🙃
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Şiş vücut hayalleri varsa belki kendileri de öyle olmak istiyor bazıları da merak ediyor ondan
Vücudum hayvan gibi şiş değil ki 😅
Nasıl hayvan gibi derken 😂 kaslı mısın kolların falan kasliysa ondan bakıyorlardırda senin hoşuna mı gidiyor 😂
Yoksa şismansan ya da iri gene bakarlar normal dikkat çeker çünkü
Şişman değilim. Hani böyle hayvan gibi iri adamlar olur ya kolları bacak kadar onları kastediyorum. İri sayılırımm yinede. 🤷♂️
Hoşuma pek gitmiyor dikkat çekenin düşmanı çok olur
Ay o zaman zayıflayacan 😄 demekki benim ondan çok düşmanım var 😂 zatifla bırak bu fitness işlerini ilerde bırakanların kollarında sarkma oluyor keşke ağırlık çalışmasaydn
Bende böyle damarları görünenden nefret ederdim bakamam çok damarlı kollara falan korkuyorum 😅
Sen iri birisi misin 😂 Daha fazla zayıflamam ve zayıflamak istemiyorum. Sarkma olmaz zannetmiyorum 😅 göbek falan yok bende 6'lı karın kası çıkarmaya çalışıyorumm şu an 2 tane varr
Ben iri değilim baliketli önceden çok zayıftım yine çok dikkat çekiyordum :) . Sarkma bırakanlarda oluyor bende ağırlık çalıştm bıraktığımda sarktı. şu an toparladm ama. Çevremde var lütfen bilinçsizce spor salonuna gidip bırakanlardan olma.
Altılı karın kası da hiç görmedim 😂 dikkatimi çekmez çünkü. Ama seviyorsan yap ne deyim meşgale , bırakırsan olacaklara da razı gel :)
Anladımm normalde sarkma olmaması lazım, örneğin 150 kilodan 80 kiloya düşersen sarkar ben 116 kilodan 93'e düştüm sarkma olmadı. Daha fazla zayıflamak istemiyorum zaten kilomu koruyorum ve gayet iyi vücuda sahibim. Hedefim 3-4 kilo daha sağlıklı şekilde alabilmek
Bilmiyorum ben çok fittim. Kendim normal spor yapıyordum. Sonra o spor salonunda ağırlık çalıştm hiç gereği yokken , bırakınca sarktı zaten zayıftım , zayıflama veya kilo alma olayı olmadan sarktı. Sonra normal spor yaparak zor toparladım. O yüzden ağırlk çalışmam hiç güvenemiyorum.
Kilon iyiyse bence kilo alma 🙂
Kilom iyi problem yok. Kas olarak almak istiyorum sadece. Anladımm ama sarkma olayını anlayamadim ha genetik herhalde
Hayr ya 21 yaşında falandım çok fazla ağırlık çalışıp sporla ilişkisini kesenlerde oluyor. Sen denk gelmemişsin.. Genetikte değil genlerim sağlam 🙂 şuanda yok zaten toparladım. Sen bilirsin , dikkat et kendini çok kaptırma o ağırlıklarla benden söylemesi. Erkek gibi karın Kasım falanda vardı , erkek gibi kaslı olmak istemedim bıraktım. Yine başlasam bile ağırlık çalışmam başka sporlarda var.
Madalya mi istiyon simdi😃
Evet babaanne
Aaa 42 cm alti kolun olanda ne bilim
Hahah bak ya
Biraz da kafa olsaymış be abim
Kafam var sağ ol da sen de kendini açıklayacak kadar öz güven yok herhalde abim.