İç saha forması alacaktım ama yoktu sonra bunu aldım. Gs storeden aldım orijinal. çalışan kadın Deplasman forması dedi ama internette baktım hiç bi yerde görmedim bunu. Sizce güzel mi sevgilim beğenir mi.
Sevgilime Galatasaray deplasman forması aldım, beğenir mi?
Çok fazla forması varsa güzel ama az forması olan birine siyah Galatasaray forması alınmaz ki zaten forma da değil o. Bir gün forma alacak olursan sarı kırmızı olsun siyah değil
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet sarı kırmızı formadan almak istedim ama hem sitesinde hem gs store bayisinde bedeni yoktu. Çalışan kadın depoda da yok dedi bende bunu aldım. Sevgilimin de geçen senenin bi tane deplasman forması var o da siyahlı
Sorunu onceden sormussun ama ben yeni fark ettim çok guzel forma kötü diyenlere aldirma en azindan düşünmüşsün paranı biriktirip almışsın senin gibi düşünceli kiz arkadaş bu zamanda bulunmuyor ne yazikki insanin guvenini kırıyorlar sadece erkek arkadaşın formayi begendimi bari inşallah seni uzmemistir o kadar dusunmussun onu
700 zaten site de forma fiyatları hep 800 dü bedeni yoktu kadın dedi daha gelmez istediğin bende bunu aldım. Ama forma almak istemiştim tişört diye geçiyormuş
Bilmiyorum ya gs storeden aldım. Ama istediğim formanının L bedeni hem site de hem bayilerde bitmişti kadın dedi daha gelmez bende bunu aldım. Tişört demedi ki forma dedi kumaşı da forma gibi zaten tişört gibi değil. Of sadece istediğim beğensin ya