Merhabalar KS canlar sorum olucak sizlere ama lütfen dalga geçicek cevaplar vermeden cevaplarsınız soruma yanıt bulmak istiyorum?

Spora başlıycam ancak kıllı biriyim spor yaparken kıllar hakkında duyduğum kadarıyla “kıllar yediğimiz besinlerin vitaminlerinden beslenerek çıkıyormuş ve kas için gerekli proteinler yarı yarıya azalıyormuş orantı kapsamında konuya bakıldığı zaman.”

Bende bu yüzden vücudumun belli bölgelerindeki kılları almak istiyorum bacak bölgesi hariç kalça ve üst vücudumdaki kılları temizlemek istiyorum ancak philips bodygroom makinesini kullanıyorum üst vücudum için özel bölge içinde traş bıçağı kullanıyorum ancak kalça bölgesini korkudan alamıyorum makineyle ya sertleşirse kaşınarak çıkarsa diye endişe ediyorum bana bu konuda öneriniz nedir?
Nasıl kalçamdaki kılları temizleyebilirim açısından makineyi sertleştirerek çıkartır diye alamıyorum, ağdanın acısını katlanamam, daha önceden veet men hassas ciltler için olan krem formundaki tüy dökücüsünü kullandım tahriş oldum ancak internette veetin köpük sprey formunda tüy dökücüsü var bu üründe tahriş eder mi ya da makineyle mi alayım daha başka makineler varsa önerebileceğiniz ya da tüy dökücüler varsa öneriniz hangisi olur?

Merhabalar KS canlar sorum olucak sizlere ama lütfen dalga geçicek cevaplar vermeden cevaplarsınız soruma yanıt bulmak istiyorum?