Bursadaki salonum aylığını 1500’e yakın bir ücrete güncelledi. Samsundaki salonda 1000 liraya yakın bir ücrete güncellendi. İki salona birden gitmiyorum, neredeysem o salona aylık yazılıyordum.Bu fiyatları ödemek bana zor gelmese de asgari ücretle çalışan birinin ortalama %15-20’lik maaşına tekabül ediyor. Sizin salonun aylığı ne kadar oldu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben 1,5 yıl önce gidiyordum düzenli olarak. o zaman yanlış hatırlamıyorsam 6 aylık 1200 tl falandı veya 1 yıl 1200 tl de olabilir.
Aylık 1500 lira nasıl bir salonmus o? Macfit bile aylığını 500 kusure denk getiriyor.🤣
Benim oturduğum yerde devletin Spor Kompleksi var Çok güzel ve cok ucuz aylık 50 tl veya daha az devletin yeri varken neden özele gideyim
Gelen çok olmuyor mu? Ben üniversiteninkine gidiyordum bize indirimli diye mülteci kampı gibi ve sırayla alıyorlar. Üni böyleyse, kompleksi bilemiyorum.
Çok da kalabalık değil
Baya şanslısınız. Bizim burada yok aslında varda farklı tarafta kalıyor ve o da sadece kadınlara özel plates yoga tarzı şeyler var ücretsizdi diye biliyorum.
Devlete gidiyordum 6 aylığı 250 tl ydi yeni yılda 500 yapmışlar öğrenci için tabi bu
Evde pilates setim ve eliptik bisikletim var bu yüzden salona gitmeye gerek duymuyorum
evde Spor yaparım o parayı çatır çatır yerim Allah'tan kilo problemim yok ☺️
Benim gittiğim salon aylık almıyor, minimum 3 aylik en son oda 2500 du (
3 aylık 10 bin TL ama kalbur üstü bi salon 👍
Usta orası nasıl bir salonmuş? Gidince içeri girip "beni dönüştürün" diyip biceps falan mı takıyorlar aslkjdksadas
Benimkinin aylığı 300
Bizim mahallede var ufak bir salon sakin ve her türlü ekipman mevcut 3 aylık 1800 lira
640 tl Mac
Şimdi uçmuştur
Hiçbir spor salonu o parayı hak etmez.
2500
Öh o nasıl salon öyle protein tozuyla yemek dahil mi
Sorma yav 1900'dü
Ücretsiz devlet ödüyor😂
200 liracık.
Ücretisiz
Gitmiyorum