Evet arkadaşlar son zamanlarda ki kadar hiç siyaset konuşmamıştım ama bir kaç gün önce ki Fenerbahçe - Konyaspor maçında ki hükümet istifa sloganları ve ertesi günü Beşiktaş - Antalyaspor maçında bunun devam etmesinden sonra Fenerbahçe'ye Kayseri deplasmanında güvenlik gerekçesiyle tribun yasağı geldi! Bu da açıkça madem ki siz taraftarınıza söz geçiremiyorsunuz o zaman bizde gerekeni yaparız mesajıdır ve aynısını beşiktaş'a karşıda yapma ihtimalleri var ancak beşiktaş yarıştan koptu Fenerbahçe ise hala şampiyonluk yarışında. Yanlız ben bu saatten sonra Fenerbahçe'ye hakem veya seyircisiz oynatma cezaları üzerinden sarı lacivertlilerin öyle ya da böyle şampiyonluk yolunda önlerinin kesileceğini düşünüyorum! Fenerbahçe yönetimi de bunun farkında olduğu için Kayserispor maçına paf takımla çıkılması bile gündemde. Ama bana göre hangi takımla çıkarlarsa çıksınlar Fenerbahçe'nin kesinlikle bundan sonra önü kesilecektir. Ne düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tam tersi de olabilir bu kadar üstüne gittikten sonra, şampiyon yapıp bütün olup biteni unutturabilirler
Eğer dediğin gibi olsaydı tribun yasağı gelmezdi
Ve iddia ediyorum bu olay bir daha olursa içeride ki maçlara da seyircisiz oynama gelebilir...
Tekrar olacağı kesin bence taraftar, yönetim gibi sineye çekmez. Ayrıca içerdeki maçlara gelirse bence bu sefer gerçekten iş çığırından çıkar ortalık karışır
Aynen kardeşim bende öyle düşünüyorum! Ve kayserispor maçında hakem tarafından operasyon yapılırsa da şaşırmam...
Evet öyle bir şey de yüksek ihtimal denerler. Kesinlikle kazanmamız lazım hakemi de yenip gerekirse.
Denemekten ziyade hakeme talimat verirler ve bir tane oyuncun atıldı mı kayseri'de veya başka bir deplasmanda maç kazanman çok zor olur ve bence bu operasyon deplasman maçında yapılır...
Zaten bu sene yenildiğimiz maçlarda hep kırmızı ile yenildik, bu maçta eze eze yenmemiz lazım ki sesimiz daha gür çıkabilsin
Kayserispor çok formda ve zor bir deplasman, eğer hakeme talimat verildiyse bir şekilde puan kaybetirirler ama hakemlik bir durum yaşanmazsa fenerbahçe kazanır...
Inşallah bakalım hoca da geliyor takımın başına, bence kazanacaktir fener
Önü kesilmese de şampiyon olamaz, Galatasaray bu sene işi bitirdi
Galatasaray zaten 6 puan önde ama fenerbahçe şu anda hala yarışta. Bence bir maçta hakemle falan işi bitirecekler ve fark 8-9 oldu mu fenerbahçe kendiliğinden yarıştan kopacak...
Umarım hakemlik bir durum olmadan puan kaybederler de bizim şampiyonluğumuza engel oldular diye veryansın etmezler
Bence hakemle kaybedecekleri için ve bu son taraftar yasağından sonra şampiyonluğumuz engellendi diyecekler...
Keşke stad dışında yapsalardı. Gereksiz bi tezahürat. Stad dışında olsaydı keşke. Bu takım seyircisiz bile ceza aldı. Rahat durmuyorlar ki
Evet gereksiz ama olan oldu artık ve bence bu tepki hükümetin depremde ki tersizliğinide bir tepki. Bu saatten sonra Fenerbahçe'yi kesinlikle şampiyon yapmazlar, zaten adamlar diken üstünde ve bir tane maçta hakem operasyonuyla fark 8 veya 9 puan olur ki o saatten sonra da Galatasaray zaten vermez...
Ali. Koç oldukça takımın işi zor
Fenerbahçe'nin zaten galatasaray'ın durumuna baktığın zaman zor ancak bir şekilde galatasaray maçına 2 veya 3 puan geride girerse az da olsa son maçta şampiyonluk şansı olur ancak ben bu saatten sonra Fenerbahçe'nin önünün hakemlerle kesileceğini düşünüyorum... Zaten fark 8 veya 9 oldu mu ikili averajıda hesaba katarsak 3 yenilgi hakkı veriyor galatasaray'a ki o saatten sonra zaten galatasaray vermez ki galatasaray'ın sezon sonuna kadar 3 yenilgi alacağını da zannetmiyorum...
Sanmam kesileceğini
Bunu galatasaray'ın başarısına gölge düşürmek için söylemiyorum zaten adamlar 12'de 12 yapıp liderliği hakkıyla aldı ve şampiyonluğu hakediyor ama fenerbahçe hükümet ile zıt gittiği için önünü şampiyon olacaksa bile keserler... Yani şampiyon galatasaray olur şüphen olmasın artık yarış bu saatten sonra bitti.
Ceplerine iki para koysun fener bile şampiyon olur
Bi futbol kalmıştı yasak koymadıkları!