Devlet Bahçeli, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında yapılan tezahüratlardan sonra futbol müsabakalarının seyircisiz ya da ‘tedbir alınarak’ oynanmasını istedi.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Devlet Bahçeli, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında yapılan tezahüratlardan sonra futbol müsabakalarının seyircisiz ya da ‘tedbir alınarak’ oynanmasını istedi.
Tabi ki seyircisiz oynanmasın. İnsanlar stresini, coşkusunu buralarda atıyor.
Tek katıldığım durum siyaset :) Futbol ve siyasetin anlamını bağdaştıramadım. Takımını destekle, tezahüratını yap ama siyasetiniz yerin dibine batsın. Bunu taraf gözetmeksizin söylüyorum. Abi sevdiğimiz zevk aldığımız bir kaç tane şey kaldı onların içine de siyaseti dahil edip soğutmayın. Seçim geliyor. Oyunda, fikirlerinde, görüşlerinde hürsün, gider istediğine oyunu verirsin.
Fikir, görüş özgürlüğü diyoruz herkes herkesin yorumuna laf söylüyor, kimse kimsenin yorumunu, görüşünü, fikrini beğenmiyor :( Enteresan bir toplum olduk.
Adım adım şeriat düzenine gidiyoruz derken bunları kastediyorum işte. Adamlar gık diyeni susturmak için uğraşıp devletten çalıp çarpıyorsa o memleket bitmiştir
Haklısın
Yani pek sevmem anlamam ama yaralarımız acımız çok taze saygı ve empati amaçlı isabet li yerinde bi karar bence
Teşekkür ederim
Seyircisiz maçın tadı olmaz
Cevap
14Cevap
Ev sahibi takımına 1 gol avantajı + stad full seyircili bilet paralarını + full seyircili takımdan alışveriş ortalamasını karşılarlarsa olabilir.
Bunu da yapmayacakları için kesinlikle hayır.
Belli bir yaşın üstündekikere siyaset yapabilmeleri için farik ve mümeyyizlik raporu aldırılmalı 😊
Bu adamın söylediklerini kimse kâle almasın artık bunun hiçbir hükmü yok ne dediğini bile bilmiyor doktor serbest bırakılmasını söylemiş 😄 bu bunak ne derse tam tersini uygulayın.
yani adam haklı. spor klupleri hükümet protestosu alanları olmus cidden üzücü. ben bi besıktaslı olarak besıktasa yakıstıramadım sogudum takımdan.
Acaba bu ve buna benzer bir yorum yapan var mı diye bakıyordum ki seni fark ettim dostum. Eline sağlık :)
@emrecelik19 rica ederim ben bakmadım insanlar nasıl bakmıs bi bakayım bende merak ettim:d
Boyle biyuk bir felaket olmus birlik zamanı ve sporda siyaset var
Memlekette bu kadar bir işe yaramayıp her işe karışan ikinci bir adam yok yahu🤦♂️
Böyle bir şeyin düşünülmesi bile saçmalık? O kadar insanın futbol zevkine de mi birileri artık karar verecek?
Devlet Bahçeli kadar insanı yoran biri yoktur herhalde.
Bunlarda iyi saçmalıyor. Herkes yalama olsun herkes
Sporda siyaset ne alaka? Daha düne kadar Ali Koç Nur Çebi istifa diye bağırıyorlardı şimdi ne oldu hayırdır? Yapılan tezahüratlar yanlış birlik içinde olmak gerekirken hâlâ siyaset konuşuluyor yazık.
Eline sağlık dostum :)
partisi %5 oy potansiyeline sahip bir genel başkana göre fazla iddialı
65 yaş üstüne akli melekeleri için sağlık raporu isteniyor. kendisi 74 yaşında.
Çok komik adam ya hayır kasetide çıkmadı ama neyle köşeye sıkıştıriyolar onu anlamadım.
Şu andavalın nesini ciddiye alacaz. Oldu olacak maçlar da üniversiteler gibi online olsun. Seyircili ve tepkilerin bol olduğu maçlar devam etmelidir.
kapasın çenesini sarayın bekçisi…
Bos konusuyo
Seyircili
Çok ilginç olay, nereye gidecek göreceğiz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?