Sultan papağanım biraz değişik?

Benim sultan papağanım Biraz değişik. Erkek diye aldık. Alalı neredeyse 1,5 yıl oldu Ama erkek davranışlarından hiçbirini göstermedi. Bugün biraz araştırdım. Gösterdiği bütün davranışların hepsi disi kuşlarınkinden. Benim sultan papaganim hiçbir şekilde konuşmuyor. Hiçbir şekilde melodi, şarkı, ıslık falan da çalmıyor. Ve erkek papaganlarin hepsi konuşup, melodi, ıslık çalarken, benimki yapmiyo. Yani neredeyse 1,5 yıldır bizimle olan, adının Faruk olan papaganimin dişi olmasından korkuyorum. Ve galibada öyle. Bu zamana kadar hep yatak odasında onu çıkartıyordum. Ve yatak odasında Bi tane boy aynasi, bir tanede masa aynasi var. Diğer odalarda cikartmiyorum. Çünkü zaten ev 2+1. Çocuk odasında abim var orası hayatta olmaz. Salonda çıkarttığımda sürekli uçuyor. Hep havada yani. Ve salonla balkon birleşik. Yani annem balkonu açsa gider diye koruyorum. Zaten kapı zili çaldımi geçmiş olsun. Geriye birtek yatak odasında çıkartabiliyorum. Fakat yatak odasındada ayı kadar aynalar var. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bana taktik verin lutfen. Kusumun dişi olma ihtimaline mi yanayım, aynalara bakıp strese girebilme olasılığına mi yanayım bilmedim... Alt tarafa görselini koyuyorum. Zaten gördüğünüz üzere arkada boy aynasi var. He şunuda söyleyeyim bu durumu aileme söylememe rağmen onlar beni pek takmıyor. Yani kuşum ölse umurlarinda değil. Ayrıca zaten eş almak istesem evde 3. dunya savaşı çıkar. Hem babam yok kızım bide onami para vericez der. Annem desem bu kuş yetmiyor bide Bi tane daha mı alicaz der. Yani keşke hic babama ısrar etmeseydim. ya da en başında aklım yerinde olup eşiyle beraber alsaydık bunların hiçbiri olmazdı belkide..
Not: 1 seviye olduğum için resim koyamıyor muşum.
Sultan papağanım biraz değişik?