Evet, İNANIYORUM
Hayır. İNANMIYORUM
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dostluk değil daha çok zor günlerde yardımlaşma denir buna. yani yoksa ben iki takımın dost olduğunu sanmıyorum eskide kaldı onlar. lefter döneminde daha çok. taraftarlar da dost olan var aynı şekilde düşman olan da var. zaten bir zahmet bugünlerde takım konuşulmasın ya da düşmanlık yapmasınlar. ama her iki takım da da karakterli olan veya olmayan yönetici ya da oyuncular var. Vlkan da bunlardan birisi. genelde karakterli bulurum Muslera ile birlik de. umarım bu tür sorunlar en kısa zamanda biter
Funda merhaba
Bu zamanlardada düşmanlık edilecekse zaten düşmana ihtiyacımız kalmaz bizim kendi kendimizi yeriz biteriz bence güzel bir şey bu olay can mevzusu futbol bir oyun önemli olan bir ve beraber olmak fenerli fıtbolcular gs yardım tırına yardım etse nolur futbol artık teröre dönüştü
Ali Şan denen adamın başkanlığına kadar iki kulüp her şeyi işle dostane idi ne zaman Ali Şen başkan oldu düşmanlık tohumları atılmaya başlandı Fenerbahçe cumhuriyeti söylemi ile.. Biz arkadaşlar yan yana oturur seyrederdik maçlarımızı bir birimize takılarak..
Volkan Demirel yapılması gerekeni yapıyor. Bunun O'na da katkısı var, GS TV'ye de. Kısaca olay " win win". Fenerbahçe Galatasaray dostluğuna gerek yok, olamaz da, ap*talca. Gerçek bir Cimbom aşığı biriyim, kesinlikle Fenerbahçe ile sempatik hisler geliştirmeye niyetim yok. Ezeli rekabet var daha ne diyeyim? Konu tamamen insani çerçevede.
Cevap
18Cevap
Takımlar veya taraftarlar zaten düşman değil ki normalde ama düşmanlıktan beslenen yöneticiler var sadece. Babam FB'li mesela ben GS'yi tutuyorum. Bizim sosyolojik olarak bir farklılığımız yok ki düşman olalım.
Bir GS'li olarak her takım oyuncusuna kapımız açık.
volkan ın deprem zamani isyanına uzuntusune katilmamak elde degil
tribunden ne kadar gs febe maci izledim sayisini bile bilmem fakat volkan a ne kadar kufrettiysem az bile onun sporcu ahlaki olduguna beni kimse inandiramaz.
Takımların dost olması başka, sahada birbirine rakip olması başka. Bizler de oynadığımız oyunlarda arkadaşlarımızla rakip oluyoruz oyun bitince arkadaşlık devam ediyor. Bizimki tamamen oyun, onların ki gerçek profesyonel oyun aradaki tek fark bu.
Benim gibi volkana antipati duyan biri bile şu depremde volkana sempati duyabiliyorsa bizim için rekabet sahadadir dostluk ebedidir ve böyle günlerde kenetlenilir
Depremi yaşadı. Futbolcusu yanılmıyorsam enkazda. Bir çok oyuncusu yakınını kaybetti. Bu anormal zamanlarda elbette katılmalı. Biz ezeli rakip ebedi dostuz❤️💛
Fenerbahçeliyim ama ben bile kızmadım katılabilir gs tv ye fenerbahçenin yardım tırına gs oyuncuları yardım edebilir aynı şekilde fenerde trabzon tırına örnek yani birlik beraberlik zamanı futbol ayrı bu ayrı
@KralBaskanDöndü kesinlikle💛❤️
Nomorebets35 var baksana yorumuna
Umarım bir kaç ay sonra depremden önceki birbirimize karşı püskürttüğümüz nefret içerikli halimize dönmeyiz. Dünya kalp kırmak için gereksiz kısa bir yer keşke böyle bir felakete gerek olmadan bazı taraflar nefretini sevgiye çevirseydi.
Yani dönemsel olarak dost oluyoruz, bir süre sonra yine aynı tartışmalar, sataşmalar başlıyor.
İnanıyorum. Neden olmasın ki, Futbol aşkımızın, kişiliğimizin önüne geçmemesi gerek. Heleki bu zamanda düşmanlığı bir kenara bırakıp, herkesin el ele vermesi gerek. Bu dostluğun daha'da büyümesi dileğiyle.
Dost olmamak için hiçbir neden yokki. Kavga etmek dusman olmak için çok kısa degilmi sizcede bu dünya?
İnanıyormusun ne demek benim sayısını bilmediğim arkadaşlarım çok
Kötü günde birleşiriz ama rekabette bu uzun sürmez.
Volkana bundan önceki tepkiler durulur ama
İnanıyorum. Sonucta bu adamlar normal hayatında bir arada takılıp eden insanlar.
Taraftar için cılkını cıkarıyor.
Bunlar geçici dostluklar. Madenciler vefat ettikten sonra kardeş gozukenler kısa süre sonra birbirine gitmisti. Şampiyonluk yarışı son yaklaştıkça bu sahra dostluk bitecek.
Düşman olduğumuz devletler bile bize yardıma gelmiş. Şimdi bu boş beleş takımlar dost mu düşman mi bunu mu tartışalım.
Böyle bir durumda birlik olmak gerek zaten.
beni çağırdılar bende cikicam
hayır tabiki
Ezeli rekabet ebedi dostluk
Asil bir karakter olmak böyle bir şey...
olması gereken şey dostluktur
Olması gereken
Evet, inanıyorum.
Inaniyorum
İnanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?