Selamlar... İzlemesi çok keyifli, yapmasını öğrenmek lazım. 😄
Selamlar... İzlemesi çok keyifli, yapmasını öğrenmek lazım. 😄
3 kız arkadaş bir erkek arkadaş bir kere gittik ben korkudan yapamadım geçen seneydi 2 bayan arkadaşım paten yapmaya yeltendiler diyeyim 😂 çünkü kenardan ilerleyemediler de
ben ve erkek arkadaşım katılarak izledik onları kenardan 😂 en sonunda erkek arkadaşım gel senle gratise gidelim bana saç spreyi alalım bu delileri mi izlicez ya manyaklar demişti 😂
bir de paten riskli ha o kadar da girmeden önce o kaymadan önce yani imza falan alıyorlar resmen her şey olabilir sorumluluk almıyoruz demek 😂
Hiç yapmadım ama çocukluğumdan beri izliyorum bir gün yaparım inş
Bir kere niyetlendim Banu diye bi arkadaşım avm de bu patenlere bakıyordu illa götürmek istedi neyse işte kalabalık şekilde gittik işte elimden tutuyor şöyle böyle felan. tabi o tutarken bana çok basit geldi işte şöyle yat böyle yat ileri it çarpaz at felan neyse. bana bi öz güven geldi. biraz gittim hızlanıyım dedim. meretin altı da kesinmiş yere bi düştüm sağ ayağımdaki demir sola bir girdi. çok nalet ettim. izi kalmadı da o kadar lanet bir şey olamaz bi daha adım dahi atmadım.
Güzel bir soru :)
Hayır hiç buz pateni yapmadım kanka, ama yapmak isterdim. genelde hep filmlerde görmüştüm özellikle merak ederdim yapmayı., birde genelde aslında parkta buzun üzerinde kaymak daha güzel olurdu benim için. ❄️
Teşekkür ederim knk. 😌
Kanka buzlar kırılmasın dikkat. 😎
Rica ederim kanka beni de düşünürmüş 😎☺️
Ehehe. 😎
Cevap
33Cevap
Yaptım İzmir'de ara ara gittiğim bi yer var ama profesyonel olarak değil de hobi amaçlı yapıyorum kendime yetecek kadar biliyorum hiç öyle şekilli şukullu kayamam 😂
Evet yaptım hatta kendi patenlerim var Rusya'da yaşayınca çok yaygın haliyle ama bana göre değil. Daha önce sol ayak bileğim kırıldığı için uzun sürede ağrı yapıyor
Kızım çok istiyor. Paten kaydım ama bunu yapabilir miyim bilmiyorum. Zeytinburnu'nda bir yer varmış buz pateni için bir alan. Bakalım böyle bir niyetimiz var daha ölmedik 🤸
Böyle yeteneklerim yok. Bize bir beden verilmiş ve riske atmadan korumak gerek .
Yaptım, bakırköyde ikamet ettiğim zamanlarda galleria avm de 400m karelik bir buz paten pistimiz vardı, güzel zamanlardı…
İlk kez ilkokul gezisinde buz patenine götürmüşleri ve ben baya rezil oldum özmsdmnd. O İlk ve sondu daha da yapmam.
Bir defa piste girdim ve çıkmam bir oldu 😂 düşüp durdum hevesim kırıldı yine her zaman ki gibi sjsjsj
Yaa kıyamam ☺️
Hayır başıma bela almak istemiyorum kim uğraşacak onunla
Yapmadım sanırım yapmakta istemiyorum kesin rezil olurum.
Evet yaptım. Hatta temel seviye başlangıç eğitimi veriyordum iş olarak tabi profesyonel olarak değil
Sabah akşam yaptığımı söylemiştim ama yorumum düşmemiş 🤦🏻♂️
Hayır yapmadım ve hiç yapmak istemedim kolum bacağım kırılır benim😄
Yaptım demeyeyim de yapmaya çalıştım birkaç sefer 😊
Izlemesi cidden keyifli.. uygulamada farkli oluyor 🤭
İzlemesi mükemmel evet kıyafetleri de çok şık ama nasıl üşümüyorlar diye düşünmeden edemiyorum
Önce ikilemde kalmıştım tek parça çıkamam diye sonra ısrar ettiler denedim ksjdj güzeldi
Buz üzerinde paten sürüyorum. Ama profesyonel değilim..
Ayaz çıkıp don attığında çokça kaymışlığım var.
Yapmadım ve bu benim yapabileceğim bir şey değil
Evet küçüklüğümden beri yaparım ama son senelerde pek seyrekleşti
En İyi Cevap