yas uygulamanin sey kismi turkiyedeki kizlarin tersine hemen hemen her maca giden koyu taraftarlardan biriym sshwjshwkshwokwjhos ve yavas kosmaz bizim kitaba ters fenerin klasik kosusu zaten yavas sampiyonluk bizimdir bu sene
Baya baya ağlıyorlar ya, ne oynayamadı. Dün alamadığı maç için bize suç atmaya başladılar bile. Palabıyık GS ye diyet borcunu ödüyor diye, tam FB li kafası.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Elbette koşacağız. Mayıslar bizim 💛♥️
kesinliklee
Bu sezon bizim
eveetttt
Gelir yavaştan Fener yine takıldı her şey tıkırında ama uğursuz Trabzon maçı var şimdi İstanbul’da şansımız tutmuyor uşaklara
kadyoyu ciddiye alirlarsa trabzonu cok rahat hallederiz diger turlu 70de gomisle estiririzz
Ümraniye maçında soğuk duş aldırdılar taraftara
Geçen senenin acısını cıkarıyoruz. Böyle devam ke ! Bazı insanlar illa ki yenilecez falan demiş:) Şu saatten sonra zor..
Rehavete kapılmayıp büyük konsantrasyonla devam etmemiz lazım 6 puan fark var
acariz farki
Umarım gs şampiyon olur, fener zaten bu gidişle 10 yıl daha olamaz
Daha çok erken, çok sular akar. Trabzon maçı çok önemli. Bu ortamda puan ya da puanlar alarak yerimizi sağlamlaştırmalıyız.
18 Yaşındasın yaşıt sayılırız, benden fazla futbol bilgin var helalolsun dayioglu. Neyse Yavaş koşsun galatasaray
Hahahaha ligi ağlatıyor adamlar lafa bak
Futbolla ilgilenmiyorum
yas uygulamanin sey kismi turkiyedeki kizlarin tersine hemen hemen her maca giden koyu taraftarlardan biriym sshwjshwkshwokwjhos ve yavas kosmaz bizim kitaba ters fenerin klasik kosusu zaten yavas sampiyonluk bizimdir bu sene
Insallah guzelim
erken ama rehavete kapılmamak lazım. inşallah böyle giderse olucaz
Hak Eden olsun ama FENERBAHÇE DOĞRANDİ. BÖYLE ŞAMPİYONLUĞU KİMSE İSTEMEZ.
hakediyoruz zaten sampiyonluk bizimdir bu sene
Beşiktaş olacak.. yazın kenara.
Dur ya, daha masa oyunları başlayacak Galatasaray'a karşı. Dün ilk perdesini oynadı FB'liler.
hoshwkshwkshi oynayamadi*
Baya baya ağlıyorlar ya, ne oynayamadı. Dün alamadığı maç için bize suç atmaya başladılar bile. Palabıyık GS ye diyet borcunu ödüyor diye, tam FB li kafası.
Adım adım şampiyonluğa 💛❤️
kesinlikle
Bunlar boş şeyler kime ne faydası var?
of kanka sus ya
Tamam canım benim.😔
Geliyor inşallah şampiyon bu sene
bu gidişle nisanda şampiyon olcaz :D
Mayıslar bizim bunu herkes idrak edecek 🥳
Okan 10/10 gidiyo 3 galibiyet daha alırsak beşiktaşın rekorunu da kırmış olucaz 12 de kaldı onlar
gelirr
dimi ya
cimbomluyuzz❤️💛
Meşaleyi yakın şampiyonluk yakın
baya iyiydi bu
Bana bilmediğim bir şey söyle
Şampiyonluk geliyor fener ağlama 😂😂
aglayip buyuyecekler abisi
Fener bu senede şampiyon olamazsa daha hiç bir sezon olamaz 😂
Gelecek alacaz o kupayı