Spor Şöyle fizikleri görünce diğer kızlara bakasım gelmiyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Büyük pop kalın bacak neden böyle değilsiniz Güncellemeler+1 yıl Güncell Güncellemeler+1 yıl Güncel Şöyle fizikleri görünce diğer kızlara bakasım gelmiyor? Cevapla Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
VişneliBrowni_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Spor konusunda 982 cevap paylaştı. Genelde fitnessla uğraşan kadınların fiziği tam olarak böyle oluyor. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu kadın sadece kalca ve bacak calıstıgından boyle Yorumla
ÇileliBayankuş Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Evet güzel görünüyor fakat bu şekilde "bana bak, götüme bak" tarzı kadınlar bana itici geliyor 3 3 Yorumla Soran +1 yıl Emeğinin karşılığını alması lazım Yorumla ÇileliBayankuş +1 yıl Emeğini karşılığını böyle sokakta almaması lazım bence Yorumla Soran +1 yıl Sokak insanı değil zaten kaliteli insan ve onlyfanscı eneğinin karşılıgını kat kat alıyordur Yorumla
Akbildengesiyok Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Senide görmek isterdim bro göbeğinde çay bardağı duruyor mu 0 0 Yorumla
ismailmemis97 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl avakadoyeşili gizem bağdaçiçek <3 aşığız aşıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 0 1 Yorumla ismailmemis97 +1 yıl videoları var link issteyen yazssın wdsfghjkjlkşjkhlgkhfhf Yorumla
Xxxdilaraxxxx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Lütfen bize bakma 4 1 Yorumla Woodalchi +1 yıl nolur hep boyle giyinin Yorumla
_Azra_3 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 54% +1 yıl Senin fiziğin nasıl acaba xkejodjkwnfksm 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Görmek istemezsinn🥶 Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Özür dilerim affet bizi 😭 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Hayır affedemem sizi anneniz sevsin Yorumla aichaa +1 yıl Sevio zaten sılık 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Manitan seviyormu Yorumla aichaa +1 yıl Yok manitam da olsa da o da böyle kız sever 🤷♀️ Yorumla Soran +1 yıl Senin için birazdan sigara yakacağım aichas Yorumla Soran +1 yıl Senin için birazdan sigara yakacağım aichaa Yorumla aichaa +1 yıl Benim için kendine zarar vermeni istemem 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Zarar değil mutluluk Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Cidden kalça vs görmekten sıkıldım sjkskssk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahahh kral Yorumla
KoscheiMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl O kadar ilgimi çekmedi ki. :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yasın 30 normal sana zonguldak kömürü olsa yeter Yorumla KoscheiMaster +1 yıl Espri yaptı abazan ergen. Anca öyle oturur asla elde edemeyeceğin kadınlara bakarak ağlarsın yavrum sen. Yorumla Soran +1 yıl Hahahah tamam öyle olsun Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kimininkisi Allah vergisi.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Allah vergisi değil spor ile Yorumla
Geminism Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Reis affet onları ya, kusurlarına bakma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sana devrediyorum onları Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Senin fiziğini merak ettim şimdi.. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Yüz güzelliği var fizik yok Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Spor konusunda 680 cevap paylaştı. Şekilci olanlar ancak bunlara bakar 0 1 Yorumla kralkobrax21 +1 yıl 10 yıl sonra da böyle kalacak mı sence, o zaman da başkasına bakarsın. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bakma mk daha hayırlı 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Sakin teyze Yorumla Soran +1 yıl 18 sin güzel değilsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Genelde fitnessla uğraşan kadınların fiziği tam olarak böyle oluyor.
Bu kadın sadece kalca ve bacak calıstıgından boyle
Evet güzel görünüyor fakat bu şekilde "bana bak, götüme bak" tarzı kadınlar bana itici geliyor
Emeğinin karşılığını alması lazım
Emeğini karşılığını böyle sokakta almaması lazım bence
Sokak insanı değil zaten kaliteli insan ve onlyfanscı eneğinin karşılıgını kat kat alıyordur
Senide görmek isterdim bro göbeğinde çay bardağı duruyor mu
avakadoyeşili gizem bağdaçiçek <3 aşığız aşıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
videoları var link issteyen yazssın wdsfghjkjlkşjkhlgkhfhf
Lütfen bize bakma
nolur hep boyle giyinin
Ay tüh niye bakmıyorsun üzülürüm bak
Sen bakma diye değiliz kank
Bağdaçiçek mi bu?
Senin fiziğin nasıl acaba xkejodjkwnfksm
Görmek istemezsinn🥶
Özür dilerim affet bizi 😭
Hayır affedemem sizi anneniz sevsin
Sevio zaten sılık 🙄
Manitan seviyormu
Yok manitam da olsa da o da böyle kız sever 🤷♀️
Senin için birazdan sigara yakacağım aichas
Senin için birazdan sigara yakacağım aichaa
Benim için kendine zarar vermeni istemem 🙄
Zarar değil mutluluk
Cidden kalça vs görmekten sıkıldım sjkskssk
Hahahh kral
O kadar ilgimi çekmedi ki. :D
Yasın 30 normal sana zonguldak kömürü olsa yeter
Espri yaptı abazan ergen. Anca öyle oturur asla elde edemeyeceğin kadınlara bakarak ağlarsın yavrum sen.
Hahahah tamam öyle olsun
Kimininkisi Allah vergisi..
Allah vergisi değil spor ile
Reis affet onları ya, kusurlarına bakma
Sana devrediyorum onları
Dedi 170 şekilsiz vucutlu arkadaş
181 🥶
Senin fiziğini merak ettim şimdi..
Yüz güzelliği var fizik yok
Şekilci olanlar ancak bunlara bakar
10 yıl sonra da böyle kalacak mı sence, o zaman da başkasına bakarsın.
Böyle kızlar iğrenç.
En iğrendiğim fizikler hiç sevmem
bakma mk daha hayırlı
Sakin teyze
18 sin güzel değilsin
bu gt parmaklanır 😲
Niye
Nasılmışız?