Şu anda 40 kiloyum boy 155 esneğim. Annemlere çok kızıyorum neden 3 yaşında vermedniz diye. İçimde kaldı. Şimdi başlasam acaba bacağımı açabilir miyim
1 ay
Jimnastiğe 18 yaşında başlanır mı?

Şu anda 40 kiloyum boy 155 esneğim. Annemlere çok kızıyorum neden 3 yaşında vermedniz diye. İçimde kaldı. Şimdi başlasam acaba bacağımı açabilir miyim
Küçük yaştan başlamanın faydası elbette çok büyük jimnastik için çünkü o yaşta esneklik kazanmak ömür boyu sürer. Ama yaşın da çok geç sayılmaz bence hemen başlamalısın.
Annenlere neden 3 yaşında resim kurslarına gçndermeyr başmaladılar veya neden müzik kursuna göndermeyr bailamadılar ya da neden yabancı dil kursuna göndermeye başlamadılar neden voleybola başlamadılar diye kızıyormusun? Senin neyi sevip sevmeyeceğini nerden bilsinler. Sen bğyğdüğünde kendin karar verip o alanda ilerlersin.
Onlara gönderdiler o yüzden kızmıyorum : ) ama jimnastiğe küçük yaşta başlanılması gerekir. Ben zaten istiyordum göndermediler
Ben eğlenmek için gidiyordum zaten. Keşfetmeyi seven bir yapım var ve hiç üstüme gelinmedi. Gittiğim kurslarda 2 sene kaldığım da oldu 1 ay da. Kuralara gitmek daha yararlı en azından kaliteli çocukluk geçirmiş olur.
Cevap
12Cevap
Denenebilir, en azından içinde kalmaz
ben 16 yaşında tekvandoya geç başladım bacağımı 180 derece kırmadan artık açabiliyorum sende çok çalışırsan başarabilirsin
Ben ona gittim eğlenceliydi ama zordu
Baslanmaz çünkü esneklik sorunu olur. 3 5 yaş arası başlamak idealdir çok olsa dansçı olursun
daha erken 30 da başla sen
Dalga geçme ya 🤪
Amacım madalya almak değil, kendi çapımda başarılı olmak. Vücudum müsait zaten. Daha önce evde yapıyordum 4 ay uğraştım bacakları açmama 4 cm kala bıraktım pişman mıyım evet :/
Yakınımda yüzme kursu yok
He var 🤨
Geç kalmışsınız
Yaşa takılma ama avantajlısın bunu sen de biliyorsun
çok zor ama deneyebilirsin
Vücudun müsait
Yanii
Açabilirsin bence.
ewet başlanır
Açarsın rahatlikla
Olabilir
Baslanır