Spor Kas kadına da çok yakışıyor, yoksa sadece bana mı öyle geliyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Bu aralar kaslı kızları takip ediyorum çok iyi görünüyorlar ya, sizce nasıl? Kas kadına da çok yakışıyor, yoksa sadece bana mı öyle geliyor? Cevapla Kadın Soruları Nasıl Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
bahtsızromeo Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Bence çok iri olmayanlar aşırı seksi duruyor 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Saçmalama ya kaslı kadın mı olur Peta Jensen’e selam olsun 0 1 Yorumla bahtsızromeo +1 yıl Phoenix Marie'ye de selam olsun Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Kadınlarda çok fazla ol aması kaydıyla güzel ama bu fotodakiler itici maalesef 0 1 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Olmaması* Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Spor konusunda 584 cevap paylaştı. Bence de öyle ama her iki cinste de aşırısı estetik durmuyor sanki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Eylül bendler , sinem çulha gibi gibi bunlar favorim. Fotoğraftakiler üst vücudu bir tık abartmış 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İğrenç değil de rahim için sağlıksız rahim sıkışıyor diye biliyorum 0 0 Yorumla
Mommysmilky Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl bencede aşırı iyiler ama erkekler aynı şeyi düşünmüyor 😃 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Galiba evet dhjf Yorumla
xhzhhshshshzh Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kadın gözüyle baktığın için normaldir ama erkek gözüyle bakarsan çekici geleceğini hiç zannetmem 0 0 Yorumla
beyzabeyzab Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Havalı duruyor bence ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence çok iri olmayanlar aşırı seksi duruyor
Saçmalama ya kaslı kadın mı olur Peta Jensen’e selam olsun
Phoenix Marie'ye de selam olsun
Kadınlarda çok fazla ol aması kaydıyla güzel ama bu fotodakiler itici maalesef
Olmaması*
Bence de öyle ama her iki cinste de aşırısı estetik durmuyor sanki
Eylül bendler , sinem çulha gibi gibi bunlar favorim. Fotoğraftakiler üst vücudu bir tık abartmış
İğrenç değil de rahim için sağlıksız rahim sıkışıyor diye biliyorum
bencede aşırı iyiler ama erkekler aynı şeyi düşünmüyor 😃
Galiba evet dhjf
Kadın gözüyle baktığın için normaldir ama erkek gözüyle bakarsan çekici geleceğini hiç zannetmem
Havalı duruyor bence ya
Bence de
Bence kötü duruyor
Sadece size öyle geliyor bence
Bence hiç yakışmıyor
çok itici bence :/
Ben yakıştıramıyorum
iğrenç 🤢🤮
erkege
Fazlası her zaman zarar
Yakışmıyor bence
Normal kadın gibi olsun