Gizli Üye(25-29)+1 yılYapmışlığım oldu. Altımda çırpındığını görmeyi severim. Zaten çok güçsüzsünüz.
2161 Yorumla- +1 yıl
Bak kardeşim eğer bir kadın spor yapmışsa kazanır. 4 sene spor yaptım 120 kg babamı pert ederim ciddiyim. Adam gençken kasta çalışmış yağ ve kas kütlesi var hani güçsüz canlılar değiliz. Sana zayıfları denk gelmiş
- +1 yıl
Her sabah 1 kade dolusu yulaf ve fıstık ezmesi öğlen et yumurta yiyorum.
Cevap sahibi+1 yılBeni yenemezsin
Cevap sahibi+1 yıl1.88 92 kiloyum spor hayatım da varr
- +1 yıl
Naşş la
Cevap sahibi+1 yılYa kızım ne kadar uğraşsanda beni öyle sandığın gibi dövemezsin ki bende zaten bi kıza el kaldıramam.
- +1 yıl
Emin misin bir tekmeme bakarsın ya
- +1 yıl
Bacak arana tekme atsam hastanelik olursun
- +1 yıl
Kızım demiş hayırdır sen beni 155 50 kg kızlardan mı zannettin? HDĞSİCPDPD 120 kg kaslı ve yağlı babamla başa çıktım @mq çocuğu sen kimsin
Cevap sahibi+1 yılGüreşte tekme yok yalnız. Önce bi öğren bence
Cevap sahibi+1 yılSpor yapmasam gücüm yetebilir. Ama spor yapıyorum kaslıyım. Ee söylede bilelim boy kilonu?
- +1 yıl
Güreş harici demiştim zaten bende spor yapıyorum usta sorun yok
Cevap sahibi+1 yılZaten dövemeyeceğinizi anlayınca direkt yok tekme atarım bilmem ne. Sen bile kabul ediyorsun aslında içten içte dövemeyeceğini
Cevap sahibi+1 yılEvet ama senle ben bir değiliz. Benim vücudum testesteron yağdırdığı için ben daha güçlüyüm. Bu bilimsel bir şey. Ağlamak yerine kabul edebilirsin
Cevap sahibi+1 yılHiçbir sporda öyle tekme yok spor harici olması bir şey değiştirmiyor
Cevap sahibi+1 yılSen sokak kavgasından bahsediyorsan bir yumruğa bakar seni indirmem.
Cevap sahibi+1 yılAma bir kadına vurur muyum öyle hayır
- +1 yıl
B@k bakar bacak arana tekme atarım dememin neresi kavga olm
- +1 yıl
Ay hayattaki tek vasfın ben sıkı spor yapıyorum zor biraz tek yumruk
- +1 yıl
Güçte güç ağlamıyorum tek vasfın bu kadınlarda zeka olarak güçlüdür ben bunu 294882929339 kez söylüyor muyum?
Cevap sahibi+1 yılSen kendinin kadın benim erkek olduğumu unutuyorsun galiba
- +1 yıl
Neresi bunun kabul etmemektir la
- +1 yıl
Ben tekmeme bakar diyorum sende biliyorsun demişsin
- +1 yıl
Kaç yaşındasın Allah aşkına?
Cevap sahibi+1 yılKonumuz o değil konu o olunca söylersin. Bunu ne diye söyledin şimdi. Dediğin olabilir burada kadınları aşağıladığım yok
Cevap sahibi+1 yıl28 yaşındayım ben
- +1 yıl
Erkek demeye bin şahit isterler harbi. Benim vücudumda da testosteron azıcık var araştırdın mı bilmiyorum ama spor yapar ve testo alırsam babanı yerim
- +1 yıl
Tek yumruğuma bakar aşağılamaktır. Spor yapmayan bir erkek spor yapmayan bir kadını dövebilir ancak ben spor yaptığımı söylüyorum?
Cevap sahibi+1 yılHâlâ boyunu kilonu söylemedin
- +1 yıl
Sporda tekme yok hani tek yumruğa bakar dedin ya bende tekmeye bakar diyorum?
- +1 yıl
Bacak aran hassas çünkü
- +1 yıl
1.77 67
Cevap sahibi+1 yılİşte testo alınca artık kadın olmuyorsun burada kadın ve erkek vücudunu konuşuyoruz
- +1 yıl
Steroid alırım
Cevap sahibi+1 yılEvet spor yaptığını okudum. Ama BENDE spor yapıyorum
- +1 yıl
Bu arada markette alınan ürünler erkeği dişileştiriyor haberin olsun. Şişirilmiş gdolu ürünler.
Cevap sahibi+1 yılBir şey almadan bana bişey yapamazsın zaten
- +1 yıl
Tamam diyorum ki aynı sporu yapmıyoruz? Senin yaptığın sporun 2 katını yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılSen tek tekmeye bakar derken aşağılamak olmuyor sana karşı ben tek yumruğa bakar diyince mi aşağılamak oluyor
- +1 yıl
Tamam erkek olduğu için kendini üstün gören varlık. İşte bu yüzden kullanıcı adım böyle kalmaya devam edecek.
- +1 yıl
Ben aşağılıyorsunu yumruk atarım demene değil kadınları güçsüz görmene diyorum! Okuduğunu anlayamama gibi bir problemin var!
- +1 yıl
Çok zayıfsınızda keza öyle kaç tane kadın tanıdın yahu da güçten vuruyorsun? Hasta olunca yatak döşek yatan cinsiyet sizler değil misiniz
Cevap sahibi+1 yılSen benim ne kadar spor yaptığımı bilmiyorsun şu an full kafandan sallıyorsun. Benim yaptığım sporun iki katını yapsan bile hiçbir ilave almadan spor yapan bir erkeği dövmen imkansız
- +1 yıl
Tamam kuzummm devam devam münakaşaya girmem hata erkekler üstün kadınlar aşağılık okeyyy
- +1 yıl
Tamam tamam en güçlü sensin giga chad abim. Hatta giga yı bile döversin ok
- +1 yıl
Yalnız sende bir yere kadar gelişirsin. İlave almadan gelişemezsin haberin olsun :d
Cevap sahibi+1 yılKadınlar BİLİMSEL OLARAK daha güçsüzlerdir. Bu bilimsel bir şey. Bu dediğimi aşağılama olarak algılayan sensin. Kafa yapını değiştirebilirsin
- +1 yıl
Hem kadınları güçsüz diye göm sonra ek alınca kadınlıktan çıkıyor de KDPAŞFOSOD
- +1 yıl
Yazım şeklin aşağılama içeriyor cahil arkadaşım.. bilime lafım yok
Cevap sahibi+1 yılBen az önce dediğim gibi kadınları aşağılamıyorum. Ergen gibi tamam sensin ayağı yapmana gerek yok insan gibi tartışıyorduk birden 14 yaşımdaki ergen kıza dönüştün
- +1 yıl
Sen değiştir derim çünkü demek istediğimi anlamıyorsun erkeklerin ne kadar aptal olduğunu anladım beden gücü var ama onu kadına bakması için olduğunu bilmiyor neye yönlendireceğini bile bilmiyor
- +1 yıl
Ergen değilim. Sadece üslubun sinirimi bozdu
Cevap sahibi+1 yılEvet ama ilave almasam bile spor yapan bir kadını spor yaptığım halle dövebilirim. Döverim demiyorum demedim de sen yok aşağılıyorsun yok bende döverim diye sallıyorsun bi şeyler
- +1 yıl
Erkek daha güçlü diyorsun ama çalışman için var kadına karşı kullanmak için değil. Hatırlatayım bizlerde de güç var sadece sizler bir kaç katı güçlüsünüz baydı artık ben erkeğim güçlüyüm kafası
- +1 yıl
Modern çağdayız ilkel yaşamda değiliz
- +1 yıl
İster kabul et sende ister etme spor yapan 120 kg babamla üstelik yağlı baş etmişliğim var sana başarılar ha bu arada evin tüm görevini üstüne almış çekip çeviren annene saygılar.
- +1 yıl
İyi günler sana yazmicam anlamıyorsun
Cevap sahibi+1 yılSen iki saattir "la, tamam sensin, tamam onu da döversin" derken ben alttan alıyordum ama şimdi bilimsel konuşunca OMO sonon oslobon koto diyorsun tam olarak.
Neysee- +1 yıl
Çünkü haksızsın alttan almanda kendini haklı çıkartmak içindi
Cevap sahibi+1 yılYa sen konuyu nereden nereye çekiyorsun şimdi de kaçıp gittin. Konu gücün nerede kullanılacağı değil. Konu kadını ve erkeğin gücünün karşılaştırılması.
- +1 yıl
Kadınlardan tek üstte olduğunuz konu bu zaten. Tepe tepe savunursunuz tabi
Cevap sahibi+1 yılAnnemi aşağılamadım. Kadınları da aşağılamadım. Evet, ev işlerini annem hallettiği için ona minnetarım. Ama sen hâlâ konuyu oradan oraya savuruyorsun
- +1 yıl
Nedir abi yıllardır erkeğim güçlüyüm yok erkek itaatkar kadın sever kadın kadın kadın cinnet geçiricem ya
- +1 yıl
Savururum çünkü alttan alttan gücün daha fazla olduğu için kendini üstte tutuyorsun!
- +1 yıl
Kadına vurmam deme sebebin de nasıl olda istersem döverim dövmekle uğraşamam kafası
Cevap sahibi+1 yılHayır umursamadım bile ama sen üslubunu sevmedim diyince söyledim. Yoksa söylemeyi düşünmüyordum.
- +1 yıl
Kadınlar erkek egemenliğine karşı çıkınca bile tepki veriyorlar. Sıkıldım bu durumdan ki Türkiye bile böyleyse diğer Ortadoğulu ülkeleri rezalettir eminim
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi benim cümlelerimi okuyup anlayan sensin. Kafa yapını değiştirebilirsin. Sanki yıllardır seninle tartışıyormuşuz gibi konuşma. Eskide sana kim ne dediyse git ona atar yap
- +1 yıl
Dediğim gibi erkeğin gücü kadının doğum ve adet zamanında bakmak için vardır. Güçlüyüz deniliyor ama şu an erkekler kadınlardan geçiniyor
- +1 yıl
‘Dediğim gibi benim cümlelerimi okuyup anlayan sensin. ‘
XD
Cevap sahibi+1 yılYa gene konuyu nereye getirdin. Tekrar söylüyorum konunun erkek egemenliğiyle bir alakası yok bilimsel bir şey konuşuyoruz burada ve sen kabul etmekte güçlük çekiyorsun.
- +1 yıl
Ben kabul etmiyorum demedim. Ettiğimi yazdım? Sadece senin üslubun kendini üstten gördüğünü içeren bir üslup
- +1 yıl
Bilimsel şeylere lafım yok. Kaş gücünüz daha fazla kabul ediyorum? Dedim ye yukarıda bu özellik kadına adet ve hamilelik zamanında destek çıkmanız için.
Cevap sahibi+1 yılKonuyu oradan oraya savurmaya devam edebilirsin. Kabullenip kabullenmemen umrumda değil.
- +1 yıl
Dimi o yüzden kabul ettirmek için 10 saat uğraştın baktın yapamıyorsun umursamıyorum de
Cevap sahibi+1 yılBen aksini iddia etmedim? Kabul ediyorsan niye iki saattir seni döverime getiriyorsun konuyu
Cevap sahibi+1 yılGecenin 5 inde sabaha kadar sana laf mı anlatacaktım birde?
- +1 yıl
Çünkü senin yazma amacın bilimsel değil? Üstten bakmak? S@l@k değilim anlıyorum
- +1 yıl
‘Yapmışlığım oldu. Altımda çırpındığını görmeyi severim. Zaten çok güçsüzsünüz.’ Altımda çırpındığını görmeyi severim yukarıdan bakmaktır.
- +1 yıl
Laf anlatmıyorsun kendini kanıtlamaya çalışıyorsun çok kaslısın madem fotoğraf at bi görelim
Cevap sahibi+1 yılSen tartışılacak birisi değilsin yok tamam sensin yok kadın aklıyla güçlü yok ben babamı yendim yok erkek kadın hamileyken bakmak için var yok ev işlerini yapan annene selam söyle. İki saattir saçmalayıp duruyorsun. Ne dememi bekliyorsun?
- +1 yıl
Senin görüşünden daha mantıklıdır.
Cevap sahibi+1 yılAhajjslsjsjdls şimdide vücuduma mı sardın
- +1 yıl
Sen eğer kadın altında çırpınıyor güçsüz dersen bende bir zekadan vururum 2 kendimden örnek veririm 3 hamile ve adet döneminde kadın zayıf düşer dediklerimi bilmiyorsun 2 saat bilimden bahsediyorsun? Bunlar da bilim
- +1 yıl
Evet sen boy kilo sormuştun sende söyle ve kanıtla.
- +1 yıl
Uykun gelmiş dediklerimi anlamıyorsun D
- +1 yıl
Haklı olmam zoruna gitmiş. Gel adres vereyim döv beni bakalım kim kimin altına çırpınıyor görürüz
- +1 yıl
Öyle hafife almayacaksın bu işleri
Cevap sahibi+1 yılBen kadına vurmam dedim anlamadığın için tekrar diyorum. Sana vücudumu atmam çünkü kanıtlamama gerek bile yok bir tartışmada senin de bunu istemeye hakkın yok bu arada. Senin ev adresinle de ilgilenmiyorum
- +1 yıl
PUHAHAHHA evet arkadaşlar kanıtlandı gerçek olsaydı o kaslarım atardınnn hadi byyyeeeeee
Cevap sahibi+1 yılO dediklerinde bilim evet ama konu bu değil?
- +1 yıl
Yoo gayette bu
- +1 yıl
İstemeye hakkım var iki saat güçten bahsedersen kanıtlaman gerekir
Cevap sahibi+1 yılBen sana kaslarımı atmama gerek yok. Ben sana m*melerini at bakıyım diyor muyum? Bunlar aynı şey?
- +1 yıl
Eğer konu meme olsaydı isterdin. Ama konumuz senin kasların ;)
Cevap sahibi+1 yılKimseye bir şey kanıtlamam gerekmez. Bir tartışmada foto istemek nedir allahaşkına? Atmayınca da gene 14 yaşındaki kıza döndün
- +1 yıl
Bence sen kaybettin dostum daha fazla konu uzamadan uzaklaş
- +1 yıl
Konuştukça batıyorsun
- +1 yıl
Foto değil kanıt kanıt Allahım
Cevap sahibi+1 yılEğer erkek kasını çok seviyorsan internete yazıp bakabilirsin. Gecenin 5 inde birde bununla uğraşmayacağım
Özellikle de senin gibi biri için- +1 yıl
Yavrucuk oradan seni seviyor gibi mi gözüküyorum? Kanıtlaman için diyorum kıvırmaya başla zargana seniii ;)
- +1 yıl
Uğraşmana gerek mi var sporcuysan fotoğrafın vardır mmleri sansürle öyle atardın atmak istesen mme degil göbek görmekte bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılSana neden fotoğraf atmak zorundayım? Birde instagramını alıp iki saat foto mu atacağım. Tahmin ediyorum foto attım gene konuyu başka başka şeylere getireceksin
- +1 yıl
Hızlı resime atıp buraya link salabilirdin
- +1 yıl
Yoo susardım. Ama böyle yazman senş haksız yaptı işte.
Cevap sahibi+1 yılAhahahajshja 1 77 67 vücudunla bana zargana mı diyorsun
Cevap sahibi+1 yılFoto atmadığım için haksız falan olmadım. Dışarıdan gerçekten komik gözüküyorsun.
Cevap sahibi+1 yılSeninle daha fazla vakit kaybetmeyeceğim. Şimdi yok kaybetti yok zargana yok kaçtı demeye başlayabilirsin
- +1 yıl
Sen gözüküyorsun korkaksın
- +1 yıl
Bir kıza göre gayet iyiyim ağla
- +1 yıl
İstesem ilaç basar 2 katı olurdum korkak seni zarganasın tabi
- +1 yıl
Evet kaybettin kuzum daha küçüksün
- +1 yıl
Boyumda kilomda iyi ayrıca spor yapan çevir olur dinç olur bu saate kadar oturmaz bile ki yazım şekli böyle bile olmaz. Spor yapmadığın her halinden belli. Sabah ne yiyon mesela
- +1 yıl
Spora yeni başlamış bu
- +1 yıl
ne diyonuz yaw
- +1 yıl
N'oluyor be burada harbiden ahakdkajska
- +1 yıl
Tüm sohbeti okudum bence adam haklı
- +1 yıl
Kız istediği görüşü savunabilir elbette ama tam anlamıyla saçmalamışş
- +1 yıl
Al birini vur ötekine . d. d. d.
- +1 yıl
Yorum sahibi kadınların altımda ezilmesini seviyorum diyor ve haklı diyorsun. İşte senin gibi karılar yüzünden bunlar ortalıkta cirit atıyor
- +1 yıl
Saçmalamadım her görüşü savunabilir diyip dediğimi saçma bulman komik. Asıl siz saçmasınız şaka mı bu? Yazdıklarımı anlayacak bir kapasiteye sahip değilsiniz. Bu yüzden saçma gelecek tabii
- +1 yıl
Aynen onun kadınlarım altımda çırpındığını görmeyi sevdiğini söylemesi güçsüz demesi haklı güzel kafa yapısı. Cahile ne desem boş
- +1 yıl
O kadar kas kas dedi ama kanıtlamadı hshshshsjshshsjdh birisinin profil kedili böcekli diğeri gizli ciddiye almakta hata ettim
- +1 yıl
Senin profile bak birde aw ahakjslajska. O çırpınma konusunu tabiki desteklemiyorum da yorumlarda saçmalamışsın sen.
- +1 yıl
Cidden adamın dediği gibi tamam sensin ne ya haksjaksjkajs hiç anlamış değilim şu tarz lafları
- +1 yıl
Aw diyen birisi bana ahkam kesiyor git rutubetli odanda ders çalış. Yaşı 18 bir de
- +1 yıl
Tabi tabi kesin öyledir. O zaman adam haklı demeyeceksin kızım. Yorum sahibi saçma zaten buna rağmen yeterince mantıklı şeyler yazdım
- +1 yıl
Profilim sana 10 basar kezban. Uza bakalım.
Soran+1 yılSorumda kezban tarzı cümleler kurmayın. İnsan gibi tartışmıyorsanız gidin başka yere yazın. @Antimaskülanizm sende git bi tartışmayı öğren harbiden boş yere kolayı dağıtıp durmuşsun. Burası isyan yeri değil. Adamın birkaç fikrine katılmasam da şahsen bende adamı haklı buldum. Ekstrem bir şey dememiş gayet bilimsel konuşmuş.
Soran+1 yılYok yaşmış profilmiş fotoğrafmış.. çocuk musun ya harbiden
Soran+1 yılBirde madem fikrine katılmıyorsun saygı duyup çekilirsin uza, kezban, kaçtı, kanıtlayamadı, ağla, korkak , zargana bunlar ne allahaşkına? Soruyu soracağıma pişman ettin resmen. Burası birbirinize saydırın diye değil insan gibi tartışın diye.
- +1 yıl
Bilimsel demesine bende hak verdim zaten. Üslubu çirkin ayrıca onlar bana saldırıyor ben mi pişman ettim?
- +1 yıl
O da bana boy kilo sordu ama onlarda benim yazdıklarıma hakaret etti? Tek ben mi yaptım?
Soran+1 yılAdam sana gayet normal yaklaşmış. Birde senin yazdıklarına bak. Azıcık empati yapsan anlarsın zaten o sana bunları dese ona da derdim böyle
- +1 yıl
Haklı değil işte bilimsel dediği şey doğru ona itiraz mı ettim tartışmayı öğren diyip tartışmamıza laf etmende ayrı bir ironi
Soran+1 yılSen benim boyum 150 değil diyince ve ona zargana diyince boy kilo sormuş olabilir ama foto falan istememiş
- +1 yıl
Adam en basiti ta en başında altımda inletmeye seviyorum zaten çok zayıfsınız diyip küçümserse elbette hoş bir yaklaşımım olmaz. O da boy kilo sordu ve daha sonra tek yumruğuma bakar dedi bende kanıtla dedim ve kaçtı. Buda onu haksız yaptı.
- +1 yıl
Cünkü foto istese bende ondan isteyecektim de ONDAN!
Soran+1 yılTartışmamışsınız bildiğiniz san. ane samanye olayına dönmüş burası
- +1 yıl
Kadınların genel olarak boyunu 150 zannediyor o yüzden. Bende değilim dedim.
- +1 yıl
Oda tek yumruk derse bende ona kanıtlamasını isterim sanalda sallamak kolay nede olsa dimi?
Soran+1 yılBirkaç şeyine katılmadığımı dedim. O baştaki sorumu saçma birde kızım demesi saçma onun dışında gayet normal konuşmuş
- +1 yıl
Bana 195 90 kg yim dese inanacak mıyım zannettin. Ayrıca diğer kıza kezban deme amacım olaya dahil olması? Şakayı kaka yaptılar.
- +1 yıl
Bende o saçma yazdıklarına istinaden kabalaştım!
Soran+1 yılÖncelikle onu haksız yaptığı falan yok bütün konuşmayı okudum sen adama bir tekmeye bakarsın demişsin o da öyle karşılık vermiş
- +1 yıl
Diğer dediklerine bir şey demedim evet erkeğin kas gücü fazla ama bu arkadaş üst pencereden bakan bir üslup kullanmış bende buna anlam veremedim ve haliyle kızdım.
- +1 yıl
Kadın erkeği dövemez demiş o yüzden yazdık ya aynen bayağı okumuşsun. Ben ayrıca öylesine yazdım tartışmak istesem güzel paketlersin. Sıkıntı yok.
- +1 yıl
Kadında kendini savunur tekme atarak dedim! Okumuşsun ama Düzgün okumamışsın!
- +1 yıl
Konu bitmiş diğerleri saldırmış ve sorduğuna pişman eden ben oldum. Teşekkür ederim. Hadi sağlıcakla
Soran+1 yılBiz burada ironisine soru sorduk yoksa sende bende biliyoruz normal bir kadınla normal bir erkeği karşılaştırsalar eşit olmaz. Kendisi de zaten vurmam falan demiş şimdi gelipte artistlik yapmayın yerinizi bilin falan filan dememiş
- +1 yıl
altımda çırpındığını görmeyi severim demiş ama ben dahil olunca kalkıp yerinizi bilin yazsa iyice haksız olacaktı çünkü
Soran+1 yılNeyse ne daha fazla uzatmaya gerek yok. Haklıya madalya falan takmayacağız nasılsa
Soran+1 yılBende katılmıyorum zaten o düşüncesine. Ama adam ironi olarak yazdı herhalde çünkü sonraki dedikleri gayet düzgün
- +1 yıl
İşte ön yargısısınız bende yanlış anlaşılmayı hiç sevmem. Olayı anlamadan bana saldırdınız resmen.. sonra da gerek yok diyorsun. Dua et hassas kalpli değildim yoksa yazdığın kırıcıydı haberin olsun. Ayriyeten ilave edeyim yorum sahibi pişman etmiş bence. Yazdığı cevaba sessiz mi kalsaydık?
- +1 yıl
İroni değil işte gayet ciddi. Daha fazla suçlu konuma düşmemek için alttan aldı hepsi bu
- +1 yıl
Ya siz gibi kızları asla anlamıyorum böyle heriflere prim verip haklı hemcinsinize saldırıyorsunuz. Tamam ya he he…
- +1 yıl
Kaçtım ben
En İyi Cevaplar
+1 yılİçinden geçerim acımam sknejsjsje
042 Yorumla
Soran+1 yılHadi bakalımmmm 🤼♂️😅
Soran+1 yılBende acımammm 😃
- +1 yıl
bence kaşınma bir yerin falan sakatlanır sjsmdkdkd
Soran+1 yılKaşınıyorum lan 😅 kaşıı
Soran+1 yılÇok da ani bi şey yapmazsan bi şeycik olmazz😅
- +1 yıl
Aşkım kafan kadar kolum var emin misin jssmjskxdj
- +1 yıl
Tamam seen kaşındın 3 2 1 başla sjmmdkdk
Soran+1 yılAhhahaksja kafam kadar var mı vay bee
Soran+1 yılBen gene iddialıyım
Soran+1 yılBi ısırırısam gitti zatennn haksjaksjaksj
- +1 yıl
Alla alla o yasak ama sjjsjsjss
- +1 yıl
Öyle güreş mi olur aslan parçası sdjdj
Soran+1 yılYiioo hiçte bilee haksjalsjaks
Soran+1 yılÇok zorlarsan ısırırım bakk 😅
Soran+1 yılFazla zorlanmazsan ısırmam
Soran+1 yılNolduuu korktun muu ahjajskajaj
- +1 yıl
Ellerini ve kafanı tutarım isiramazsin
- +1 yıl
ne korkcam bee kızsın sonuçta sjsmsnsj
- +1 yıl
Kilon kaç olm senin
Soran+1 yıl55 kiloyum
Soran+1 yılSen kaç kilosun
- +1 yıl
salonda 50 kg dambıl var onlar kadarsin isjsmjdkd
- +1 yıl
Tahmin et bakim Pp de foto var
Soran+1 yılHiçte tutturamam kesin ama 85 üstüsün sanırım 😃
- +1 yıl
81,82 falan abartma ssdjdjdk
Soran+1 yılHem kız deyip geçme eğer yenersem bunları hatırlatırım sana 😅
Soran+1 yılBi +30 cuk fazla benden sadece yaniii 😅
- +1 yıl
kolumu görmedin. herhalde ki jutsu falan bimiyorsan beni alman imkansız djdjdkss
- +1 yıl
Ama dövüş biliyorsan işler degisebilir skdkjdskd djskd
- +1 yıl
Çok da üstten konismim baree
Soran+1 yılAmatör olarak güreş yapmışlığım var abimle. Ben de iddialıyımm 😅
Soran+1 yılAltıma alınca seni üstten konuşamayacaksın zatenn 😅
- +1 yıl
İyi bakalım jeddjdjsjsjs hade by kaciom. Ben
- +1 yıl
Hahahah baya komiksin
Soran+1 yılSen şimdiden kaçıyorsun ki😅
Soran+1 yılTamamm yaa abanmam çok korkma bu kadar
Soran+1 yılTamam tamamm hadii yenilmiş gibi yaperıımm korkma😅
- +1 yıl
Sjnsjsjs bı yerlerini kirdirticaksin bana uğraşamam , hastane falan
- +1 yıl
Thankss
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
+1 yılYiooo ben bilek güreşi yapmam çünkü bilek gücüm yok
50 Yorumla
+1 yılKollarım cılızdır ama güçlüdür de. Kız erkek fark etmez yaparım
26 Yorumla- +1 yıl
@Gncdelikanlı soran hatun mu? E gelsin yapalım 😃
- +1 yıl
@Amhsts07 seni ezerim
+1 yılNormal güreş yaptigim var ama sonu hep başka şekilde bitiyor 🤤
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl geçti o başka şekilleree 😅
- +1 yıl
Geçmez olur mu kalcasinu bacağını memesini tutarken bı bakmışsın ooooo
+1 yılYaparım yani ama genelde yeniliyorlar kazanan ben oluyorum 😂
052 Yorumla
Soran+1 yılGenelin içinde olacağımı sanmıyorum
Soran+1 yılKaç kişiyle yaptın ki😃
- +1 yıl
İdda etmem bilek güreşi yapan bir kızı izledim yani ondan dolayı bir şey diyemem
- +1 yıl
10 kişiden fazladır yaa
Soran+1 yılYok ya güçlü değilim deee yenerim genede beenn😃
Soran+1 yılVay be ne güzel
- +1 yıl
O zman kesin yenemezsin beni kdkdkdkk
Soran+1 yılYenerim yeneriimmm ahshaşsjksjsks
Soran+1 yıl4 numaralı bakışımı atarımm yere serilirsin birdenn falann ahsjlajska
- +1 yıl
İstersen 14 at ucunda idda varsa yenemezsin dkkdkdkddk
Soran+1 yılYapma beee 😃 nasıl kıyabiliceksinn banaaa 🥲
- +1 yıl
İddia ediyorum bak hadi sen 2 elini kullan ben tek elimi ckfkkfkf
Soran+1 yılNormal güreşte mi bilek güreşinde mi
Soran+1 yılBilek güreşinde yenersin ahajjslanska
Soran+1 yılBen normal güreşi kastediyorum
- +1 yıl
Sen normal güreşte mi istiyorsun
Soran+1 yılEvett
- +1 yıl
Tamam ona da kabul kesin yenildin geçmiş olsun 😅
Soran+1 yılBilekte yenemem ki ben kollumu falan kırarsın sonraa ahakjslajs
Soran+1 yılNe iddialı çıktın sendeee ahakajlajs
- +1 yıl
Dişe diş kana kan kdkdkdkdk yaaaaaaaâ
Soran+1 yılGıdık falan alıyor musunn bariii 😅
- +1 yıl
Genelde boyundan alıyorum ben 😅
Soran+1 yılO zaman geçmişş olsuunn 😅 yenildin
- +1 yıl
Nasıl yenildim acaba 😅🤔
Soran+1 yılSıırr 😃
Soran+1 yılYenilince görürsün 😅
Soran+1 yılEllerini birleştirir altıma alırım seni
- +1 yıl
Tek elimi kullanacağım zaten kdkdkfk
Soran+1 yılTek elinle ben seni yenerim😅
Soran+1 yılTutsam kaybettin kii zatennn 😅
Soran+1 yılOtururum üstüne dee kalkamazsın ahskahskja
- +1 yıl
Ahahahaha 4 parmağımla tek seansda mort olursun xfkkfkdkf
Soran+1 yılSende beni iyice hafife aldınnn 4 parmakkk nee ahahalska
- +1 yıl
Sende hep hileyle kazanmaya çalışıyorsun denemek bedava dkfkkfkf
Soran+1 yılEe sen dedin 4 parmak diyeeee asklsjslsks
Soran+1 yılBende 10 sende 4 nasıl kazanmayı düşünüyorsun😃
- +1 yıl
Demkki 4 hepsine bedel 😅😉
- +1 yıl
Vurdummu boğayı deviririm
Soran+1 yılOlsunn bana kıyamazsın zaten öyle vurmaya
Soran+1 yılAma 4 le de bi şey yapamazsın
Soran+1 yılBen iki elimle tuttuktan sonra napabilirsin ki?😅
- +1 yıl
Ayaklarım var 😅
Soran+1 yılHııııi tekme mi atıcaksın yoksaaaa 😃
- +1 yıl
Tek hamle ile yerdesin kfkfkkfkf
Soran+1 yılBen tekme atarsam senin için daha kötü oluurr 😅
Soran+1 yılO yüzden tekme yasakk 😃
- +1 yıl
Sen özele gelsene orada konuşalım burada olmuyor dkdkfkkf
Soran+1 yılMesaj kutun kapalı :D
- +1 yıl
Takip et ben yazarım
- +1 yıl
orada gürüşelim dkkfkfkf
Soran+1 yılAttım
+1 yıl4 sene spor yaptım Tr deki tüm erkolara meydan okuyorum 💀
22 YorumlaSpor konusunda 469 cevap paylaştı. 🤣🤣 ben yapman 🥲🥲 çünkü 1 saniyenin yarısı alır beni yenmek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ve her türlü yenerim, tek parmağımla, azıcık güç harcayarak ve hatta nefesimle bile yok ederim. Topunuz gelsin. Hatta toplanın da gelin tek tek bir işe yaramazsınız.
019 Yorumla
Soran+1 yılAhahhahahah abartma komiksin
Soran+1 yılTek parmağınla beni yeniceksin öyle miii? Ahslsjkajslsja
Cevap sahibi+1 yılAbartıyosam ne olayım gel vs
Cevap sahibi+1 yılEvet gel görelim
Soran+1 yılSanki mobil oyun mu oynucaz allahallaa haksjaksjaka
Soran+1 yılGereksiz iddialısın
Soran+1 yılTek parmakmış ahajhskajskns
Cevap sahibi+1 yılKorkma bu kadar :P
Soran+1 yılSen mi korkucam? Güldürme beni
Soran+1 yılSporcu musun?
Cevap sahibi+1 yılHe sporcuyum
Soran+1 yılNe sporu?
Cevap sahibi+1 yılHer türlü
Soran+1 yılBoy kilon kaç ki
Cevap sahibi+1 yılSöyleyemem o kadarını sana
Soran+1 yılAa aa sebeeep?😃
Soran+1 yılTamam korkma bu kadar
Cevap sahibi+1 yılÇünkü gizlisin ben sana niye hakkımda bilgi vereyim
Cevap sahibi+1 yıl@Antimaskulızmm_ dalga geçiyorum yahu...
Yaparım niye yapmıyım. Yağlı güreş yapmışlığım var kadınla kocasıda hakem di hatta çokta keyifliydi.
00 YorumlaDenk güçler değil. kadının estetik bir vücudu var fazla zorlamaya gelmez; erkek de kas gücü ön planda bununla birlikte küçük bir oyun oynamak içinse abartmadan yapılabilir eğlenmek için. fakat gerçek bir güreşte kadın sakatlanır.
06 Yorumla
Soran+1 yılEğlenmek için
Soran+1 yılProfesyonel olarak değil yanii😅
Soran+1 yılPek bi şey olmuyor ki ama. Ben abimle güreşirim mesela o 1 88 90 kilo ben 1 58 55 kiloyum. Kırık çıkık yok sağlamım yanii 😃
- +1 yıl
Kırık çıkık olmaması abinizin dikkatinden olmalı; 8-9 yaşında iken dedemle ve babamla güreşmek isterdim onlarda oyun ve eğlence amaçlı beni sevindirmek için kabul ederlerdi onlar öğretti zaten. dediğim gibi bir oyundu ama gerçek güreşlerde çok sakatlanma olur birde ısınmadan yapılırsa kas yırtılması doku zedelenmesi bağ kopması bunlar kimi zaman basit yaralanmalar olmayabilir
Soran+1 yılEveett öyledir. Ama benim dediğim öyle eğlencesine sadecee
+1 yılAynen yaparım hatta rko çekerim ona
01 Yorumla
Soran+1 yılAyy en sevmediğim şey o 😃
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyapılır.. da... erkek olsa bu kavgaya varır, kadınla olursa... malum..
08 Yorumla
Soran+1 yılMalum ne? 😃
Cevap sahibi+1 yılzıkkışşş😀
Soran+1 yılKaybederseniz de mi o olucak 😃
Cevap sahibi+1 yılşakada güreşte lazanan kaybeden olmaz.. sonuçta olacaklardan kim kazançlı çıkar, ya da iki taraftamı, ya da omu, ya da senmi.. bunu performans belirler.
Soran+1 yılErkekle olsa böyle olmaz tabii
Cevap sahibi+1 yılerkek olursa dövüş çıkar.. atasözüdür o başta yazdığım.. kız erkek.. hertürlü temas ve 15 cm mahrem alan ihlali sonucu iş zıkkısa varır.. sende zeki ve uyanık kızsın da, yazdırıyon bana.. az diilsin😏
Soran+1 yılÖyleyimdir 😃
Cevap sahibi+1 yıl👍👏
Normal güreşi sonu bellidir benim için yaparım ya nşye yapmiyim
04 Yorumla
Soran+1 yılOldu mu daha önce böyle bi olay hayatında😃
Soran+1 yılAnlatsanaaa : D
Bilek güreşi yaparım. normal güreş biraz sıkıntı olabilir. Onda bilerek yıkılır altta kalırım sanırım bilmiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılNormal güreşte olurr neden olmasınnn
Soran+1 yılEskişehir
+1 yılSevdigim kadınla yaparim yalanciktan devrilirim onuda ustume atarim al sana amerikan guresi sjsjs
04 Yorumla
Soran+1 yılNe güzeel 😃
- +1 yıl
Bencede ama bil bakalim ne eksik sjsjs
Soran+1 yıl✨️Benn✨️
- +1 yıl
Sjsjs belki🤞
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilek güreşi yaptım bi kızla beni yendi tek attı bana bi daha yapmam
01 Yorumla
Soran+1 yılAhaaklakslsls pekii
Evet oldu ama cüsseden dolayı genelde altta kalıyorlar😂
04 Yorumla
Soran+1 yılHımm anladım. Gücünü kullanma sende
Soran+1 yılYok ya gücüm yok benim minik vücudum var zaten. Ben de yenerim sanıyordum ya iri erkeklere güç yitirilmiyor cidden. Altına alsa kalkamıyorum bile
Sen şimdi böyle soru sormakla nasıl bir cevap almayı bekliyorsun.
024 Yorumla
Soran+1 yılYapmak istemez miydin ki
Soran+1 yılİstiyorum
Soran+1 yılAma çok serte de gerek yokk
Soran+1 yılHemen bi yerlerim morarıyor zaten😃
Soran+1 yılGüçlü müsündürr😃
Soran+1 yılBana güçlü kalırsın ama
Pek gücüm yok benim
Soran+1 yılOlsunn ben yenerdim seni de
Soran+1 yılBırak erkekliği falan 😃
Soran+1 yılBal gibi yenilirdin
Soran+1 yılKalırdın altımda
Soran+1 yılBen senin dikkatini başka yere çekmeyi bilirim
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun pekii😃
Soran+1 yılGeç uyudum napıyım 😅
Soran+1 yılMaalesef sıfır😅
- Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yapıyorum da
38 Yorumla
Soran+1 yılYener seni
- +1 yıl
Baya iyiy bilek guresinde erkekleri şaşırtiyorum😊
- +1 yıl
@mustang01 varmış:)
+1 yılGüreş hiç benlik değil
10 Yorumla- Spor konusunda 795 cevap paylaştı.
+1 yılBilek güreşi
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden olmasın
o da bir insan
güçlü kadınlar da var00 YorumlaBen beni yenen kızları severim. Işık ve Sevgiyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkisi de olur tabi ama normal güreş daha güzel olur. Seksi seksi :)
05 Yorumla
Soran+1 yılBence de normal güreş daha güzell
Soran+1 yılYener misin yenilir misin 😃 kaybedersen naparsın
Cevap sahibi+1 yılYa yorumlara baktim ufaksin sen nasil yenicen? Ben de cok iri diilim ama yani bilerek yenilmedikce yenemezsij beni :) 172 74 kgyum
Soran+1 yılYenerim
Cevap sahibi+1 yılGuresci misin 😄
+1 yılBilek ve bel gücüme güvenmiyorum 😂 yapmam sanırım
10 YorumlaBen hep yenilirim görüşte 😜
010 Yorumla
Soran+1 yılAltta kalan yorumları görmek için full kaydırmak gerekiyor görmedim pardón 😃
Soran+1 yılBen severim yenmeyiii😅
Soran+1 yılAltta olmayı daha çok mu seviyorsun
Soran+1 yılHarikaa : D
+1 yılHayır yapmam hemcinsimle de yapmam
01 Yorumla
Soran+1 yılNedeenn
+1 yılHayır neden yapayım
07 Yorumla
Soran+1 yılEğlenceli olmaz mı? Bence harika olurrdu
- +1 yıl
Tehlikeli şeyler olur 😬
Soran+1 yılNeden ki?
Soran+1 yılGit döv demedik dozajında bi güreş sonuçta😅
- +1 yıl
Dövmek değil boğuşma esnası çekim yükselir 😬 sonra farklı şeyler olur 😬🤣
Soran+1 yılOlsuuunnn 😅
- +1 yıl
🫢🫢
+1 yılminder olarak yatağı kullanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılHarika bi minder bencee 😅
- +1 yıl
😀
+1 yılYatak güreşine yok demezdim
09 Yorumla
Soran+1 yılBence de güzel olurduu 😃
Soran+1 yılİddialıyım 😅
- +1 yıl
Bak sen 😋😋 kesin yenilirim şans
Soran+1 yılEvett yenerim ben senii 😅
- +1 yıl
Ben yenilmek için elimden geleni yapacam 😂😂
Soran+1 yılHahshaksjak çok uğraşmana gerek kalmaz. Ben hemen yenerim senii. Bastırırım üstüne kalkamazsın daa😃
- +1 yıl
Kalkmak isteyen kim yeterki üzerimde olan sen ol 🔥🔥
Soran+1 yılDi mii yaa ben de kalkmam zatenn kolay kolay 😅
- +1 yıl
Tam dişime göre 😁 seni merak etmeye başladım
Neden böyle bir şey yapayım? Gücümü ispat için mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak değil. Eğlenceli olurdu yanii
Soran+1 yılHarikaa 😅
+1 yılBenim bileğimi kimse bukemez
07 Yorumla
Soran+1 yılWoow iddialısın ne güzell😃
- +1 yıl
Küçüklüğümden beri abilerimle kavga ederdim oradan geliyor bu cesaret.
Soran+1 yılBende öyle ya eğlenceli oluyor 😅
- +1 yıl
Nerelisin?
Soran+1 yılEskişehir
- +1 yıl
Anladım ben batmanliyim.
+1 yılYatak guresine doner o is
02 Yorumla
Soran+1 yılDönsüüünnn 😃
- +1 yıl
Yuru ve pehlivan kündeye getir
+1 yılYağlı güreşisi yaparım
02 Yorumla
Soran+1 yılNormal daha iyi olur bence
- +1 yıl
Yok yagli kavramak lazim
Güreş mi. Akla iyi geliyor😀
011 Yorumla
Soran+1 yılDi miii bencedeee
Soran+1 yılYener miydin sen😃
Soran+1 yılNe 1 tane az olurr
Soran+1 yılOhoooo sen de 1 kız buldun da 2 yi istiyorsun😅
Soran+1 yılBen bana 1 erkek yetmez diyor muyum hiçç 😅
Soran+1 yılTamam o zaman gelsin 4 5 erkek ben tekk güreşirimmm oldu mu 😅
Soran+1 yılAhahahkaha imkansızz
Erkek ve kadının güreşi cinsellikle biter
012 Yorumla
Soran+1 yılBitsiiiinn 😃
Soran+1 yılEveett bence de öyle bitmeliiii😃
Soran+1 yılSen yaptın mı hiç güreşşş
Soran+1 yılOlsuunn
Soran+1 yılYendin mi
Soran+1 yılVaaay iyiyymişşş
Soran+1 yılAbimle güreşiyorum arada ama başka bi erkekle güreşmedim
+1 yılManitamla herseyi denemek isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapamam tahrik eder
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGel bana🙈
Soran+1 yılOlsuunn etsinn. Seni ederde onu da ederr
Cevap sahibi+1 yılGercekten mi? Hoc böyle düşünmedim 🙈
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaparım en iyi güreş kadınla yapılır
05 Yorumla
Soran+1 yılBence deee çok güzel olurr😃
Soran+1 yılYener misinn 😃
Cevap sahibi+1 yılEn son yenmiştim birini 😉😅
Soran+1 yılAnlatsana 😅
Cevap sahibi+1 yılSoruda anlatmam başkası bilmesin
+1 yılYaparım
11 YorumlaAyyy hayır 😅
23 Yorumla
Soran+1 yılNedeen
Soran+1 yılAnladımm 🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet yaparım. Beni yenmesi hoşuma gider.
00 Yorumla- Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilimle yaparım
01 Yorumla
Soran+1 yılYener misin pekiii😃
Sana meydan okuyorum hodri meydan
025 Yorumla
Soran+1 yılHadi bakalımm 🥷🏻🦸🏼♀️
Soran+1 yılNesineeee 😅
Soran+1 yılValla seni tanımadan etmeden iddia koyulmaz kii ahajhakajak
Soran+1 yılBelki ben yenicem nereden biliyorsun
Soran+1 yılBen iki kol sen tek kol ama😅
Soran+1 yılSen madem çok güçlüsün uyar sana tek kol sjkffjkt
Soran+1 yılYaptın mı hiç bi kızla
Soran+1 yılSeni zorlayan kız olmuş muydu
Soran+1 yılGüçten dolayı yenmedim hiç
Soran+1 yılKaç yaşındasın sen boy kilon kaç
+1 yılYapmam 😃
05 Yorumla
Soran+1 yılNedeen
- +1 yıl
Yeniliriz falan rezil oluruz sonra 😃
Soran+1 yılAhajakajalks sen üzülme diye yenildim falan dersin enfazla
Soran+1 yılErkeklwr genelde öyle der
- +1 yıl
Aaa evet doğru 😃😃😂 Öyle derim dimi 😃😂👑
+1 yılSeve seve
02 Yorumla
Soran+1 yılYener miydin 😃
- +1 yıl
Aram iyidir guresle
+1 yılyapamam
02 Yorumla
Soran+1 yılGüçsüz müsün
- +1 yıl
evet
+1 yılHayır yapamammm
012 Yorumla
Soran+1 yılNedeen 😃
- +1 yıl
Neden mi 🤦🏻♂️ Tekvandocu neden güreş yapsın , bi koydumu duvara çırpar bizi
- +1 yıl
Ben mi tekvandocuyum sjsjsjdjnsü
- +1 yıl
Trolleme kızı şimdi 😳
- +1 yıl
Nereden çıkardın bir de anlasam 😒
- +1 yıl
Offf 🤦🏻♂️ Bi yerden çıkarmadım.. He Tamm tekvandocu değilsin rahatladın mı 🤨😬
- +1 yıl
İyi tamam 😑🤧
- +1 yıl
Bu hikayeye inanacaktım ne güzel :/
- +1 yıl
İzin vermiyorsun ki 🤨 kızı kandıracaktım 😳
- +1 yıl
Başka sefere artık 😭
- +1 yıl
İyi bakalım 🤨
- +1 yıl
😫
+1 yılYokk
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Bilek güresi yapalim ama sağ elim kirik benim yazi bile yazarken ms yazarken biraz agrim oluyo😏🙄
Neden ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılEğlenmek için
guresmeyi severim
07 Yorumla
Soran+1 yılBennnn deeee 😃
Soran+1 yılOluurrr güreşelimm 😅 Kaybedersen ağlamak yok
Soran+1 yılYorumları görsenn herkes beni yenemezsin diyor😅
Valla yağlı güreş yapardım
01 Yorumla
Soran+1 yılYenebilir miydin😃
+1 yılYaparim da yani sonu belli alirim altima
04 Yorumla
Soran+1 yılBelki sen ywniliceksin olamaz mı yanii 😅
Soran+1 yılYenebiliyorsan al tabii 😃
- +1 yıl
Fark etmez o zaman o üstte olur ama sonuc ayni😅
Soran+1 yılSonuç neymiş bakıyım? 😃
Hayır
06 Yorumla
Soran+1 yılNedenn
Soran+1 yılGüçsüz müsün
Soran+1 yılKimse ezilmez bence 😃
Soran+1 yılYa da ezilsin bi şey olmazz😃
+1 yılNormal güreş isterdim
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzel olurdu ama dimiii😃
- +1 yıl
Aynen gizli olmasaydın
+1 yılYapmak isterim sonu iyi biter
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum😃
- +1 yıl
Sonu seks ile biter
Soran+1 yılOlsuunn 😃
Spor konusunda 946 cevap paylaştı. Yaparım
20 Yorumla
+1 yılHayır ya ne alaka
03 Yorumla
Soran+1 yılÇekici gelmez mi
- +1 yıl
Cıvık hareketleri sevmem
Soran+1 yılHımm peki. Bence eğlenceli olurdu
+1 yılİşimiz bu...
07 Yorumla
Soran+1 yılİşin bu mu
- +1 yıl
Evet biz erkekler kadınlarla güreşiriz. Sonra da hoopppp..
Soran+1 yılHooopp ne? 😃
Soran+1 yılDevamını bekliyorum şuann 😃
- +1 yıl
Hopppp Yatak :D
Soran+1 yılİlla yatağa da gerek yok bence 😃
- +1 yıl
Utandırma kız beni... Araba da olur :D
+1 yılGüreş yaparsam sonu kötü biter 😂😂
05 Yorumla
Soran+1 yılNe güzell
- +1 yıl
Güreşmek istiyorsun galiba
Soran+1 yılEvett istiyorum
- +1 yıl
Nasıl yapalım peki
- +1 yıl
Gureselim
+1 yılO. gures baska. seye doner. ama
03 Yorumla
Soran+1 yılOlsuunn 😃
- +1 yıl
yasadim. cunku. biliyorum 😃 spontone idi... Normal. arkadasimdi. sakayla baslayan guresin sonu başka bitti valla
Soran+1 yılOha vayy bee 😃 öptün mü nasıl oldu birden bire güreşten oraya geçti
- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne