kimisi antrenman öncesi ve sonrası diyor kimisi sabah uyanınca ve antrenman sonrası diyor
1 ay
Hardline whey 3 matrix aldım kullanımı nasıl olmalı?

kimisi antrenman öncesi ve sonrası diyor kimisi sabah uyanınca ve antrenman sonrası diyor
Bu spor geçmişine ve bütçene bağlı.
En iyi bütçesi olanların kullanım şekli budur.
Sabah uyanır uyanmaz aç karnına 1 servis.
Antrenmandan 30 dakika önce 1 servis.
Antrenmandan hemen sonra 1 servis.
Normal kullanım ise antrenmandan hemen sonra 1 servistir.
Açıkçası ileri seviye hedeflerin yoksa yarışma vb. gibi antrenman sonrası 1 servis işini rahatlıkla görür. Zaten yarışma hedefi olan biri hardline da almaz bu da ayrı bir gerçek daha doğrusu Türkiye ye gelen markaların %90 ınını almaz diyelim.
Sporu yaptığın derecene bağlı. Normal yapıyorsan antremandan sonra eğer profosyenel yapıyorsan sporu antremandan önce ve sonra eğer kafana takmıyorsan dilediğin saatte alabilirsin. Zaten protein tozundaki amaç protein almak, Aynı et yer gibi. O yüzden günlük ihtiyacın kadar protein alamıyorsan mesela şöyle söyliyim 65 kg bir adam günlük ihtiyacı mesela spor yapıyorsa günlük protein ihtiyacı 130 gr'dır. Günde 2 yumurta yese 6x2'den 12 gr ordan 100 gr et yese 22 gr ordan 1 litrede süt içse 30 gr da ordan toplamda 64 gr protein almış olur, geriye kalan 66 gr protein ihtiyacınıda protein tozundan karşılayabilir.
Hocam arkasında yazıyor. Ek olarak spordan sonra da tüketebilirsin sabahta tüketebilirsin. Sonuçta bunlar peynir altı tozları yani bir zararı olan bir durum değil. Tabii ki her şeyin fazlası zarar fakat her spordan sonra ya da her sabah ya da ne zaman istiyorsan tüketebilirsin.
Cevap
1Cevap
Ben kullandığım zamanlarda antreman sonrası 2 ölçek içiyordum.
yani tam bilmiyorum, ürünün kullanımı üzerindeki kılavuzda yazıyordur aslında
En İyi Cevap