Spor İzmir de antrenörlük yapan var mı? Neonsari1 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Medikal fitness bilgisi iyi olan İzmir de özel ders veren var mı spor salonunda İzmir de antrenörlük yapan var mı? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SaknuzulmetmmmiFenomen Takip Et Guru Yaş: 30 4 ay Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. YouTube varken ders almak çok mantıksız. Hocaya vereceğin parayı suplementlere ver 3 aya bomba gibi olacaksın zaten 😂 0 3 Yorumla Neonsari1 4 ay Sakatlık sonrası rehabilitasyona destek olucak şekilde ilerleyebilmek için Yorumla Neonsari1 4 ay Ben de biliyorum internette video olduğunu ama kişiye özel bir antrenman programı olması gerekli Yorumla Saknuzulmetmmmi 4 ay Sen spor salonuna gittiğin zaman zaten seninle ilgilenecek hoca. Annenin karnından sporcu olarak doğmadın. Acemiliği atana kadar doğru hareketleri göstermek zorunda. Neyse sen bilirsin tabi Yorumla
Cay69696 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 4 ay Ben yardımcı olabilirim isterseniz 0 1 Yorumla Neonsari1 Yeni 4 ay Nerede ders veriyorsunuz Yorumla
Alltime_20 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 4 ay Spor mu yapacaksın 0 2 Yorumla Neonsari1 4 ay Evet Yorumla Alltime_20 4 ay Ne güzel egzersiz yapmak Yorumla
sefaaa92 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 4 ay Ne icin lazimdi 0 5 Yorumla Neonsari1 4 ay Spor yapmak için Yorumla sefaaa92 4 ay Pt mi istiyosun yani Yorumla Neonsari1 4 ay Evet Yorumla Neonsari1 4 ay En sonuna benim dilimde anlayan biri Yorumla sefaaa92 4 ay :)) yazdim sana Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 35 4 ay He var ne oldu 0 11 Yorumla Neonsari1 4 ay Ders için sormuştum da Yorumla Kotucocuk0707 4 ay Ne dersi Yorumla Neonsari1 4 ay Özel spor dersi Yorumla Kotucocuk0707 4 ay Analdim hangi spor Yorumla Neonsari1 4 ay Fitness, pilates, medikal fitness Yorumla Kotucocuk0707 4 ay Almak mı istiyosun Yorumla Kotucocuk0707 4 ay Hayir herseyi tek tekme sorucam Yorumla Neonsari1 4 ay Evet almak istiyorum Yorumla Kotucocuk0707 4 ay Neden Yorumla Neonsari1 4 ay Sakatlandim uzun süre spor yapamadım rehabilitasyon sürecinin sonlarına yaklaştım kontrollü bir şekilde spor yapmak istiyorum Yorumla Kotucocuk0707 4 ay Tamm gevmks olsun alabilriisn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
YouTube varken ders almak çok mantıksız. Hocaya vereceğin parayı suplementlere ver 3 aya bomba gibi olacaksın zaten 😂
Sakatlık sonrası rehabilitasyona destek olucak şekilde ilerleyebilmek için
Ben de biliyorum internette video olduğunu ama kişiye özel bir antrenman programı olması gerekli
Sen spor salonuna gittiğin zaman zaten seninle ilgilenecek hoca. Annenin karnından sporcu olarak doğmadın. Acemiliği atana kadar doğru hareketleri göstermek zorunda. Neyse sen bilirsin tabi
Varsa iyi olur bilgi alırız
Ben yardımcı olabilirim isterseniz
Nerede ders veriyorsunuz
Spor mu yapacaksın
Evet
Ne güzel egzersiz yapmak
ama neden
Ne icin lazimdi
Spor yapmak için
Pt mi istiyosun yani
Evet
En sonuna benim dilimde anlayan biri
:)) yazdim sana
He var ne oldu
Ders için sormuştum da
Ne dersi
Özel spor dersi
Analdim hangi spor
Fitness, pilates, medikal fitness
Almak mı istiyosun
Hayir herseyi tek tekme sorucam
Evet almak istiyorum
Neden
Sakatlandim uzun süre spor yapamadım rehabilitasyon sürecinin sonlarına yaklaştım kontrollü bir şekilde spor yapmak istiyorum
Tamm gevmks olsun alabilriisn