Meraba 19 yaşındayım bir kürt kızıyım ailem beni 14 yaşından sonra annemin vefatindan sonra okutmadi çok mücadele ettim her yere şikayet ettim ailemi ama her seferinde yenildim küçüktüm bilmiyordum maalesef şimdi okumaya hevesim kalmadı o zamandan beri çalışıyorum ve bütün kazancımi babama veriyorum çalışmasam kapidan dışarı çıkamıyorum aslında ben biraz daha sosyal hayatım olsun arkadaşlarım olsun diye çalışıyorum ve çalıştığım için telefonum var ben bundan bıktım artık düşüncelerim bu ailenin kafa yapısıyla denk değil ben çok kitap okuyan daima çalışan bir kızım buyuksehidrde yaşıyorum çok güvendiğim yanlız yaşayan bir arkadaşım var aileden kimse tanımıyor ben son maaşımı alıp gitmek istiyorum izimi kaybetmek istiyorum ama biraz korkularım var benden küçük 14 yaşında okula giden kız kardeşim var ben gidersem onuda alırlar diye korkuyorum birde gerçekten ben gidersem babama bişey olur kaldıramaz diye düşünceler arasında savaşıyorum onları seviyorum ama benim yaşamak istedigim hayat bu degill yaşım küçük ben kendi kazancımi alıp en azından ticarete falan atılmak istiyorum evlenmekk degill bizim ailede kızlar sadece evlenmek için varlar
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen görüş bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Daha fazla görüş lütfen 🙌
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet, Allah yardımcınız olsun, ama acele karar verme
Doğrumu düşünüyorum sence
Olabilir ama sonuçta baban da , zor bir durum bilemedim ki , Allah yardımcın olsun, hayırlısı olsun
zor bir durum
Peki gitmelimiyim sizce
Eğer arkadaşın güvenilirse git
Beni bulabilirlermi
Hayır
Nelere dikkat etmeliyim lütfen yardım edin
Bana ulaş yardımcı olayım mesaja gel
Seviye düşük diyor
Takip et
esma1_1kaya yazin Instagram
Sosyal medya kullanmıyorum burdan takip et
?