Accill yardıma ihtiyacım var?

Meraba 19 yaşındayım bir kürt kızıyım ailem beni 14 yaşından sonra annemin vefatindan sonra okutmadi çok mücadele ettim her yere şikayet ettim ailemi ama her seferinde yenildim küçüktüm bilmiyordum maalesef şimdi okumaya hevesim kalmadı o zamandan beri çalışıyorum ve bütün kazancımi babama veriyorum çalışmasam kapidan dışarı çıkamıyorum aslında ben biraz daha sosyal hayatım olsun arkadaşlarım olsun diye çalışıyorum ve çalıştığım için telefonum var ben bundan bıktım artık düşüncelerim bu ailenin kafa yapısıyla denk değil ben çok kitap okuyan daima çalışan bir kızım buyuksehidrde yaşıyorum çok güvendiğim yanlız yaşayan bir arkadaşım var aileden kimse tanımıyor ben son maaşımı alıp gitmek istiyorum izimi kaybetmek istiyorum ama biraz korkularım var benden küçük 14 yaşında okula giden kız kardeşim var ben gidersem onuda alırlar diye korkuyorum birde gerçekten ben gidersem babama bişey olur kaldıramaz diye düşünceler arasında savaşıyorum onları seviyorum ama benim yaşamak istedigim hayat bu degill yaşım küçük ben kendi kazancımi alıp en azından ticarete falan atılmak istiyorum evlenmekk degill bizim ailede kızlar sadece evlenmek için varlar
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen görüş bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Daha fazla görüş lütfen 🙌
Accill yardıma ihtiyacım var?