SS icin tesekkur ederim @elifycdg hanim
Fenerbahçe'nin milyonlarca euro harcayıp yine de başarısız olmasının nedenleri nelerdir?
SS icin tesekkur ederim @elifycdg hanim

Ali Koç'ta 4 yillik baskanligin da 1 tane kupa kazanamadı.
Aziz Yıldırım 19 yıl baskanlik koltugun da oturdu. Ama onun da 5 lig sampiyonlugu var sadece.
Simdi de Ali Koç'mu 19 yıl kalacak o koltukta.
Fenerbahce de basarisiz olan baskanlar neden koltugu birakmiyor olabilir.
Aziz yıldırımı ayrı tutalım. 3 temmmuz kumpası olmasa Fenerbahçe şu an başka bir seviyedeydi. Sportif başarı olarak her ne kadar tartışılsada Fenerbahçeye çok şey kazandırdı. Kulübün kendi imkanlarıyla stadını yeniledi. Topuk yaylası tesisini kazandırdı. Basketbolda şampiyonlar ligini getirdi. 3 kezde son maçta şampiyonluk verdiğini hesaba katarsak şanssız bir başkandı.
Yanlis yerlere yanlis para harciyorlar, oyuncu al, öyle bir takim kur, basina dedigim dedik, jesus gibi sürekli hatali sacma takim kuran birini koy, takimi harcasin!!
Arda Güler gibi bir yetenek oynadikca acilir, böyle bir oyuncudan faydalanamiyorsun, PASLANMAYA basladi ve basari bekliyorsun
Aziz yıldırım zico döneminden sonra bozuldu. Ali koçunda başarısız olmasının sebebi futbolu bilmemesi ve Kulüpte futbol aklının olmamasıdır
Cevap
7Cevap
Yanlış transfler
Ali Koç...
Bu işler parayla olmuyor futbol en son sahada oynanıyor ali koç kupa kazanmak için daha çok ugrasmali isterse real madridi alsın gelsin kolay değil o isler
Çünkü yönetim yeteneksiz oyunculara bir ton para veriyor. İrfancan kahveci, Mert Hakan, serdar aziz, gustavo henrike gibi oyunculari ben bu klube bile sokmazdim başkan olsaydım. İrfancan Ozan tufanin yetenekli ama tembel hali ve çoğu maçı satıyor.
Bir fikrim yok. Fenerbahçe ilgi alanıma girmiyor :)
Para demek ki herşeye çözüm değil demek imiş
Ali Koç. başkan olması ve elimizdeki iyi. oyuncuların transfer olması
Yanlış para harcaması
Fenerbahçe düşman takım 😅
Ali koçtur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?