Bence kesinlikle gelmiş geçmiş en iyi forvet Nazario'dur. Eğer 1998 ve 1999 yılındaki o sakatlıkları geçirmeseydi ve bir dönem o kiloyu almasaydı bence tarihin en iyi forveti değil tarihin en iyi oyuncusu olurdu. Kimi insanlar Pele diyor ama Pele'nin dönemindeki futbolla Ronaldo'nun oynadığı futbol bir değildi. Pele'nin zamanında ofsayt yoktu, güçlü stoperler yoktu ve sadece Brezilya liginde goller atarak gol kralı oldu. Ama benim gözümde Ronaldo bambaşka. Hele ki millet ondan umudunu kesmişken o ağır sakatlıktan çıkıp da 2002 dünya kupasında gol kralı olması ve Real Madrid'de defalarca gol kralı olması bence çok büyük bir başarı. Siz bana katılıyor musunuz? Katılmıyorsanız sizce tarihin en iyi forveti kimdir?

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Acayip bir şeydi. Diz sakatlıkları olmasa dünyanın en iyi futbolcusu tartışmalarında adı geçerdi.
Bencede
benim izlediğim forvet en iyisi ronaldodur zamanın en iyisi peledir en iyi oyuncu ise maradonadır izlediğim
Kesinlikle en iyisi
Millet hayır diyor ama bencede en iyisi. O adamın ben futbola ilk başladığı halini falan izledim. Cristiano'dan daha yetenekli; hızlı, teknik. Tek sorunu o geçirdiği 2 talihsiz sakatlık ve kilo sorunu oldu. Onları yaşamasaydı bence tarihin en iyi oyuncusu olacaktı 😓
O adamın tek bacağıyla yaptığını modern futbolcular üst üste binsin yine yapamaz
Ronaldinho 😂
Ronaldinho forvet değil. Onun da sarhoşken yaptığını bunlar ayık olarak yapamadı
Biliyorum olmadığını. Şişko hangi hareketi tek bacağıyla yapıyordu?
Nasıl yani?
Kendin söyledin biraz yukarıki yorumlarda
Hangi hareket dedin onu soruyorum
Tek bacağıyla ne yapıyordu şişko Ronaldo?
İnanılmaz goller atardı
O konuda Cr7 daha üstün bence
İmkanı yok
Cr7 dediğin adamın kaç tane uzaktan golü var, şişkonun kaç tane uzaktan golü var. Ne demek imkanı yok. Hız teknikte şişko daha iyi onu kabul ediyoruz.
Şişko dediğin adam uzaktan kolay kolay gol atmazdı, tüm takımı kaleci dahil çalımlar boş kaleye topu yuvarlardı.
Yaşın yetmiyor belli, internetten aç bak
Şişkonun birkaç maçını ve youtube'dan 10 dakikalık golleri ile ilgili olan videosunu izledim. Dediğin doğru ama şut konusunda Cr7 uzaktan daha çok gol attığı için şut konusunda Cr7'yi daha iyi biliyorum. Ama yetenekte tartışmasız Nazario.
Çok çok iyidir. En iyilerin icerisinde diyebilirim ama Roberto rivelino gibi bitirici forvetin gerisinde.
Bana göre tarihin en iyi futbolcuları;
Garrincha
Diego Maradona
Socrates
George Best
Pele
Lev Yashin
Roberto Dinamite
Yohan Cruyf
Tabi Eric Contana'yı da eklemezsek olmaz. Illa ki aklıma gelmeyen efsaneler de vardır.
Thierry Henry nerede?
Knk o sonraki nesil. Bir ara sonraki nesilin de 11 ini dizerim sana 😂
Ben sana en iyi 11'imi dizeyim
Ronaldinho
Ronaldo Nazario
Messi
Xavi
Maradona
Vieira
Roberta Carlos
Maldini
Nesta
Cafu
Kasper Schmeichel
FIFA oynayasim geldi anasını satim
Cristiano Ronaldo nerdeyse 4 cl kazandırdı Real'e üstüne Portekize avrupa şampiyonası ve uluslar ligi kazandırdı Messi hem dünya kupasını hem copa americayı kazandırdı. Gelmiş geçmiş en iyi forvet değil Gelmiş geçmiş en iyi forvetlerden biri
Messi'nin hele Barcelonayı Barcelona yapmasını saymıyorum
Eski Ronaldo'nun 3 yıl eksiği var ama sakatlığından ötürü
Ronaldo en iyisi değil yani daha da iyilerini zaten gördük Messi ve Ronaldo
Bende diyorum ki o talihsiz sakatlık başına gelmeseydi ve kilo almasaydı ne Messisi, ne Cristianosu ne de Neymarı tarihin en iyisi olurdu.
hayır yine olamazdı :D
Cidden komik. Bir kız olarak ben bile kendisinin en iyi olamayacağını çok iyi bir şekilde biliyorum. İyi oyuncudur yalan yok ama en iyisi değildir. Neymar bile futbolu biraz taksa ondan daha iyi olurdu. En iyi Ronaldo Cristiano Ronaldodur ama evrenin en iyisi Messidir.
Hayır en iyisi Messidir. Dünya kupasını da aldıktan sonra da bunu kanıtlamıştır.
Ben ne dedim zaten?
En son yazdığı okumamışım sorry
CR7 ile Lionel Messi , bu adamı gömdü bile. Böyle giderse Haaland'da gömecek şişko ronaldoyu , Haaland daha 22 yaşında ve 233 resmi maçta 195 gol , şişko ronaldonun tüm kariyerinde 309 golü var 441 maçta , kendine bakamayan sakatlanan futbolcu en iyi vs olamaz.
Kilolu halde çok hızlıydı defansı ezip geçiyordu Türkiye o dönem o olmasaydı final oynardı
O kadar hızlı değildi bence kiloluyken, kilolu olmadan önce çok hızlıydı.
O kadarını hatırlamıyorum ben sadece Brezilyada oynadığı zaman tanıdım kendisini rivaldoda vardı hani
Evet
Çok çok iyidir. En iyilerin icerisinde diyebilirim ama Roberto rivelino gibi bitirici forvetin gerisinde.
Bana göre tarihin en iyi futbolcuları;
Garrincha
Diego Maradona
Socrates
George Best
Pele
Lev Yashin
Roberto Dinamite
Yohan Cruyf
Tabi Eric Contana'yı da eklemezsek olmaz. Illa ki aklıma gelmeyen efsaneler de vardır süperler.
Niye başkasının yorumunu çalıyorsun?
şu an sakatlık yaşamicaktıki keyif alacaktık çocukken maç yaparken hep ronaldoyduk rivaldoyduk
Sakatlığı olmasaydı kilolarını almasaydı yani daha disiplinli olsaydı her brezilyalı futbolcu gibi salmasaydı şu an belki olabilirdi ama Cr7 ayrı bir adam. R9 en iyi forvet değildir...
Hayır Hakan Şükür ondan daha iyi kral Gençlerbirliği maçında oyuna girdi ve kafayla kaleciyi çaresiz bıraktı
Rasyonel bakmak gerek olaya
O ne demek
Sayisal olarak bakıyorum ben olaya forvetten beklenti kaç gol attığıdir bu yüzden
C. Ronaldo şuanda verisi en yüksek futbolcu
Cristiano Ronaldo çok başarılı bir futbolcu ama Ronaldo Nazario hem başarılı hem yetenekli
Bu adamin üstüne topcu yok aksini iddaa eden gitsin kumda celik comak oynasin.
bana ayni sartlari verseler ronaldodan daha iyi olurdum ama iste bizim elimizden tutan olmadi biz hayatin akisinda geldik bu yaslara ah genclik ah kisacasi genclere bi tavsiyem var * ronaldodan daha iyi oynar nokta
Hayır değil
Sence kim peki knk tarihin en iyi forveti?
Messi varken olamaz asla
Bence Rıdvan Dilmen
Tartişmasiz
Başka bir kaliteydi